torstai 31. joulukuuta 2009

Uusia Vuosia!




Nyt on taas iskenyt ankara bloginpäivityslaiskuus... Kyllä se taas tästä, oon viettänyt ansaittua jouluhuilia. Pian on taas aihetta kirjoittelulle - maanantaina alkoi alakerrassa saunaremontti, johon lukeutuu mukaan puoli alakertaa! Vihdoin! Saamme sinne kodinhoitohuoneen ja uudistetut sauna - pesuhuone ja pukutilat. Talon henkeä myötäillen tietysti... Palaan asiaan kuvien kera :)

Pikkuhiljaa oon korjaillut joulurojuja piiloon ja tänään lähti viimeiset. Haikein mielin työnsin kaappiin tontut ja muut rakkaat joulurojut. Osa punaisesta saa toki jäädä, se kuuluu sisustukseen... :) Täällä on sitten lunta tullut vissiin jokaisena päivänä ja sitä alkaa olla ihan kiitettävästi! Ihan hyvä, koska pukki toi hevosväelle lahjaksi ihka uuden reen, joka on niin kevyt, että sillä pääsee nuoremmillakin hevosilla tuonne hankeen kahlailemaan.



Uutta vuotta vastaanotimme ihan kotosalla, mukavalla porukalla, vähän juhlien :)

Pientä auringonkajoakin on ollut nähtävillä tuiskutuksen lomasta.







Näköjään bloggeri päivitti tään jutun viime vuodelle, kun lisäsin sillon nuo kuvat, mutta en jaksanutkaan sitten kirjottaa mitään... Tänään on siis 6 tammikuuta 2010! :)




lauantai 26. joulukuuta 2009

Iloista Tapania!

Myö käytiin kylillä pärtsäilemässä hevospelillä. Kivaa oli, eikä yhtään uunia tarvinnut särkeä ;) Maisa pääsi Taatan avustuksella ohjiin, ja olikin aika polleeta plikkaa. Täällä on satanut hurjat määrät lunta ja lisää tulee edelleen.

Tahdon vielä kiittää kaikkia kommentin jättäneitä, suuri halaus kaikille - olette tärkeitä!




torstai 24. joulukuuta 2009

Ihanaa JOULUA kaikille!



Toivottelee: Pikku-Pihlaja perheineen

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Tänään kipaisin verannalle ja pihalle pienet kuuset tuosta lähimetsästä. Joulusiivous olisi nyt tehty, joten palkkioksi siitä toin kuuset tuomaan joulua taas askeleen lähemmäksi :) Virallinen kuusi sisälle tuodaan meille vasta aattoaamuna, jolloin lapset saavat sen koristella. Verannan kuuseen en varmaankaan koristeita edes laita. Miusta se on nätti noin.







lauantai 19. joulukuuta 2009

Meidän joulua...

Ajattelin ilahduttaa lukijoitani pienellä kuvapläjäyksellä. Latasin viimeaikoina räpsityt otokset koneelle ja ajattelin sitten samalla päivitellä vähän kuulumisia.

Kovasti ollaan yritetty höösätä tulevaa joulua. Töissä olisi edessä vielä loppurutistus, ja samalla mallilla on kotityöt - loppurutistusta vaille valmiit. Sitten joulun jälkeen saa taas huilata. Kovasti toivotaan että sataisi vähän lisää lunta tapaninpäivään mennessä, että päästäisiin reellä taas tahvananajoon. Saas nähdä... :)

Nyt sitten niitä kuvia, mie säntään tästä vielä lakanoiden vaihtoon. Tuolla oottelee ihanat, raikkaat peitot ja tyynyt. Olivat koko päivän ulkoilemassa.

Koitan ehtiä vielä toivottamaan teille hyvät joulut ensiviikolla!


























tiistai 8. joulukuuta 2009


Täällä on taas pidellyt pientä kiireenpoikasta, kuten arvata saattaa... Sain kutsun töihin, alkaen ensi maanantaina ja jatkuen jouluun saakka. Pääsee tekemään jouluasetelmia ja touhuamaan kukkien kanssa. Tavallaan oon kaivannut sitä paljon. Jouluja puutarhalla, ennen lapsia. Kauheesta kiireestä saa energiaa, eikä ollut väliksi että kävi vaan kotona nukkumassa ja taas kukonlaulun aikaan takaisin tarhalle. Pakkaamistahan se oli suurimmaksi osaksi, joulutähtiä kukkakaupoille ja sitten viikko ennen aattoa vähittäismyyntiä omassa myymälässä. Viimeiset päivät oli aina niin väsyksissä ettei muistanut paketin teon jälkeen,että minkä kukan sinne oli kääräissyt :D


Loput tilaukset ovat olleet tässä työn alla, että saan kaikki postitettua ennen töihin lähtöä. Kotia on laiteltu lisää joulukuosiin ja lahjaostoksillekkin pitäisi suunnata lähipäivinä.








Ompeluiden lomassa muokkasin vähän tekemääni vanhaa pellavapupua jolle ei oo löytyny omaa paikkaa. Siitä tuli lasten huoneen oveen somiste, kaulassaan kyltti jossa lukee "lastenkammari" Tytöt ovat oppineet mummilta tuon kammari sanan, ja se on miusta hauska. Itse en oo sitä nimitystä huoneesta koskaan käyttänyt.

Kuvien ottaminen ahdistaa, kun jokapaikassa on niin PIMEÄÄ!



torstai 3. joulukuuta 2009

Tättäräää...


Arvonta olisi suoritettu! Voittajiksi selviytyivät

Julia - Handmade Villainen blogista

sekä nimimerkki Mija


heille siis laitan kuvissa näkyvät sydämet.


Lisäksi sitten arvoin vielä koriste collection mallistosta talon sekä lumiukon. Teitä oli niin monta osallistujaa että eihän kaksi palkintoa riittäisi mihinkään! :) Onni suosi lisäarvonnassa

Tirlittania

sekä nimimerkkiä Tanja E


Laittakaapas sähköpostia osoitteeseen
mekekaarina@hotmail.com
niin saan palkinnot postiin!

Kiitos kaikille osallistujille!

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Sininen suosikki




Vanhat sinisenharmaat kehykset tarttuivat matkaan kirpparilta kolmella eurolla. Yleensä en sinisestä pahemmin piittaa, mutta näissä oli sitä jotain...

Jouluisen/talvisen koristeen siitä väsäilin. Narulle ripustin lapsien juuri oppiman joululaulun sanat ikivanhasta laulukirjasta, itse tekemäni luistimen, siskoni virkkaaman lumihiutaleen ja mummon vanhan piparkakkumuotin.












Arvonnan yritän ehtiä suorittamaan huomenissa.
Kiitos kaikille osallistujille, teitä oli ihan hirrrmu monta! :)