perjantai 5. helmikuuta 2010

Komuutti

Täällä taas pienen retusointipostauksen kanssa, reilun viikon tauon jälkeen... Kiirettä on pitänyt edelleen, siinnä yksi ja ainoa syy kirjoittelun vähyyteen. Remontti edistyy alakerrassa, vessan seiniin on jo laatat lähestulkoon laitettu. Eilen petsasimme saunan kattolaudat (jotka on tehty raakalaudasta! ;D ) Pintamateriaalit olisi valinnan alla ja miten se onkin vaikeaa! Osata päättää värit, mallit, kuosit, laatat - semmoiset joista pitäisin kymmenen vuoden kuluttuakin... HUOH.

Pientä sisustuksellista sutihommaa oon saanut aikaiseksi. Meillä on ollut lastenhuoneessa tämmöinen pieni komuutti Mimman yöpöytänä ja kirjakaappina. Se on ollut huonosti maalattu, valkoinen kerros kuultaa läpi ja sitten siinnä on ollut pirtsakat oranssit koristereunukset. Eriparivetimet ja laatikko sekä kaapin sisus täynnä värikynäkraffitteja. Olleet siis jo meille tullessa. Ihan soma kokonaisuus, aito vanhus, mutta kumminkin ehkä hieman epäsiisti... :)

Ikeasta ostin siihen mälsät mustat vetimet ja maalasin sen mälsästi valkoiseksi.












Ihania sävyjä, se on ollut joskus näköjään myös vihertävänharmahtava.












Ok, täytyy myöntää että se ei oo enää niin pirteän persoonallinen, mutta ehkä kumminkin paremmin kokonaisuuteen sopiva. Ja tietysti monikäyttöisempi. Luulen että kun saamme Mimman uuden sängyn kotiin, komuutti siirtyy pois lastenhuoneesta. Silloin se on ehdottomasti parempi noin.


20 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)
Täällä pähkäillään jo tuulikaapin värityksen kanssa (saati sitten noiden isompien ratkaisujen kanssa) vaikka sen voi maalata vaikka kerran kuukaudessa...;)

Sokrutin kirjoitti...

Todella kaunis. Pidän muutoksesta vaikka arvostan iän tekemää patinaakin. Oli vaivansa arvoinen muutos. Hyvää viikonloppua!

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunis tuli...vaikka kyllä se entinenkin oli kiva...
Mukavaa viikonloppua:)

Pauliina kirjoitti...

Tykkään enemmän siistittynä! Persoonallisuus edelleen tallella!

Marielisa kirjoitti...

Ihana kommuutti :)

Uudituneessa ilmeessään sopii tosi hyvin lipaston seuraan, vaikka olihan se aiemmassa kuosissaan toisaalta aika söpökin...

Cecilia kirjoitti...

Ihanahan tuo komuutti on valkoisenakin ja varmasti monikäyttöisempi!

PirjopauliinaL kirjoitti...

Kyllä tuo valkoinen maali tekee ihmeitä! Joo, persoonallinen kyllä, oli tuo kaunokainen ennen maalausta. Saman asian kanssa olen paininut, punaisten kaappien kanssa. Eihän se persoonallisuus kadonnut, se on itse tehty, omin käsin ja rakkaudella. Vanha esine sai taas uuden elämän ja jatkaa salaisuuksien keräilyä. Mitä se lienee jo nähnyt elämänsä varrella.
Ihanaa viikonloppua!

Ruusa kirjoitti...

Söpöhän tuo on uudenlaisena :) Ja sopii hyvin huoneeseen. Mukavaa viikonloppua!

Marika kirjoitti...

Tosi kiva tuli, eipä paljon kannata uusia ostaa :)

Outi kirjoitti...

Aivan ihana komuutti. Kyllä mun mielest vanhoi huonekalui kannattaa kunnostaa. Niissä on tunnelmaa ja persoonallisuutta iha eri taval ku uusissa. Ja ne on kertävämpiiki. =)

Laura kirjoitti...

Ihana komuutti, niin "ennen" kuin "jälkeenkin". :)

Tuntuu muuten et toi vihreä sävy kummittelee kaikissa vanhoissa huonekaluissa!

SuSu kirjoitti...

Ihana komuutti <3 ..nätti muutos, vaikka söpö oli ennen kuvassakin, varmaan sopii nyt mihin vaan :)

Huoh, tuli raakalauta katosta mieleen mökki saunamme. Tulispa pian kesä <3 ..Mukava kuulla, kuinka remonttinne etenee reipasta vauhtia ja odotan innolla lopputulosta!

Arja kirjoitti...

Kaunis tuli, tykkään :-)) Mukavaa viikonloppua!

TIINA P kirjoitti...

Hei vaan! En ole vähään aikaan blogeissa ehtinyt tai niin lorvikatarrin aiheuttaman oireen takia viitsinyt piipahdella, mutta nyt taas into palailee.
Wautsi, miten komuutista tuli ihana. Kevättä tässä odotellaan muutaman metrin korkuisten hankien takana niin ettei keittiön ikkunoista näy edes tielle saakka hankien takia, mutta kevättä kohti :)

TainaSusanna kirjoitti...

Hiano, tykkään enemmän!

Nina kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat eli kaunis siitä tuli, oikein sievä.
Komuutit ovat ihania!

Noora kirjoitti...

Ihana komuutti!!
Niin vanhana kuin uutenakin.. :)

Silja kirjoitti...

Todella kaunis tuli! Ihana blogi sulla! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, oikein hyvä uudistus komuutille!! Tuhannet kiitokset NIIN kauniista luistimista jotka teit joulun alla pukinkonttiin. Lahjansaaja piti niistä kovasti, minäkin pidin..t:Reetta

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Tervehdys taas, ja kiitos monista kommenteistanne! Mukavaa huomata että vielä jaksatte käydä, vaikka päivitystahti onkin hiljentynyt :)Lupaan parantaa, kunhan kiireet taas helpottaa. Voisin pian laitta remonttikuviakin, nyt siellä alkaa pikkuhiljaa olla jo jotain kuvattavaakin... ;)

Reetta - Kiva kuulla että oli mieleiset ja olivat oikeassa postilaatikossa :) Sain vasta jälkeenpäin kuulla että meijän ukkelit on kuulema lapsuuden luokkakavereita :) Maailma on pieni!