tiistai 7. heinäkuuta 2009

Mittariin lisää vuosia






Ja lupa herkutella!
Mansikoita ja jätskiä
Kylmäsavulohi-parsakaalipiirakkaa
Daim kakkua
ja rakas ystäväni Sari oli väsännyt synttärilahjaksi herkullisen voileipäkakun!
Ihana yllätys!
KIITOS! ♥



25 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä täältäkin!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Ihania herkkuja on teillä ollut tarjolla!

    VastaaPoista
  3. Hei vielä kyselen, antaisitko tuon herkullisen lohi-parsakaalipiirakan ohjeen?

    VastaaPoista
  4. Oi oi onnea!
    t.toinen heinäkuun juhlija ;)

    VastaaPoista
  5. Onnea oikein kovasti:)

    Muutaman päivän kuluttua omaankin mittariini pyörähtää vuosi lisää...taas

    Onpahan hyvä syy leipoa mansikkakakkua;)

    T Sirpa

    VastaaPoista
  6. Meillä juhlittiin hääpäivää, siellä syntymäpäivää :) Onnea vanhenemisesta! ;)

    VastaaPoista
  7. Hei,
    Nyt minäkin paljastan itseni ja onnittelen Sinua tämän päivän johdosta ja aivan ihanasta blogistasi, johon olen aivan koukussa! :)

    - Mari

    VastaaPoista
  8. I can almost smell it! mmmm... :) Best greetings from Poland :) Mag with kids.

    VastaaPoista
  9. Paljon onnea synttärisankarille :)

    VastaaPoista
  10. Minäkin onnittelen.Herkullisia tarjottavia ja ystävät ovat sitten ihania,kun ne osaa yllättää.

    VastaaPoista
  11. Hyvää syntkäriä :)
    Hyvännäköiset on ollut tarjoilut, slurps ;)

    VastaaPoista
  12. Synttärionnittelut! Ja tuo kisuli on aivan hurmaava :-)

    VastaaPoista
  13. Voi vitsit että tuo piirkka vei kielen mennessään... Tiedän että mitä meillä tehdään seuraavaksi :D
    Kiitos ihanista tarjoiluista.

    VastaaPoista
  14. Onnea vielä tänäänkin =) Herkulliset kuvat, nams!

    VastaaPoista
  15. Hirmuisaesti kiitoksia onnitteluista!

    Mukavaa oli kahvitella ja herkutella läheisten ihmisten seurassa. Voikkarikakku oli ylihyvää, ja samoin lohipiirakka onnistui ihan hyvin! Murut vaan jäi jäljelle :)

    Lohipiirakan ohjeen nappasin Kinuskikissan herrrkullisesta blgista. Siellä oli kaksikin kylmäsavulohipiirakan ohjetta joita vähän yhdistelin. Eli omani täytteeksi tuli:

    Täyte:
    1 suuri sipuli
    1 keskikokoinen purjo
    300 g kylmäsavulohisiivuja
    3 munaa
    1 dl maitoa
    2 dl kermaa
    tuoretta, pehmeäksi kiehautettua parsakaalia
    1 ruukku tilliä
    1 mm paprikaa
    sitruunapippuria

    Pohjan ostin valmispakasteena, taisi olla joku semmoinen rukiisempi versio. Sattui oikein hyvin. Paistoin piirakan reilussa parissasadassa asteessa, aikaa en katsonut, mutta kypsää oli kun pinta oli kauniin ruskea. Oisko ollu jotain reilu puoltuntia... Kinuskikissan blogista löytyy tarkat ohjeet :) Ja paljon muitakin kokeilemisen arvoisia herkkuja!

    VastaaPoista
  16. Kiitos, ohjeesta:) Jos ehdit, niin käy kurkkaamassa sivuillani, mistä sinun tekemäsi pehmokyltti on löytänyt paikan:)

    VastaaPoista