sunnuntai 30. elokuuta 2009

perjantai 28. elokuuta 2009

Elonkorjuu


Niin se on vaan koittanut elonkorjuu aika. Puimuri hurisee ja satoa korjaillaan jos jonkinlaista. Kohta tulee blogini aloittamisesta kuluneeksi kokonainen vuosi! Välillä hiljaisempaa ja välillä enempi tarinaa on tullut kirjoitettua. Kiitos kaikille lukijoille ja mukana kulkeneille, olette tärkeitä!

Kiirettä taasen pitelee, joten laittelen vaan vähän kuvia viimeaikaisista...

Kukkakimppu on tehty tilauksesta kaverille, menee syntymäpäiväkimpuksi.


Jo toinen maileg kaveri muutti meille...Pupun kaveriksi sinisävyinen hiiriherra.
Kävin kauan haaveilemassani sisustusliikkeessä Imatralla, Sisustus Country puodissa joka oli kuin huikeasta sadusta! Aivan ihastuttavia vanhoja tavaroita ja käsityöläisten taidonnäytteitä hurmaavassa miljöössä. Tätä ei kannata missata jos Imatralla päin liikkuu. Kehuja oon kuullut paljon ja niihin on helppo yhtyä :)


Lähettyvillä oli kiva siisti kirppis (jonka nimeä en enää muista...) sieltä lähti mukaan pari räsymattoa joissa oli nätit värit
2,50/kpl
Kantit päihin antamaan ryhtiä, ja ne on täydelliset!





Korillinen tilauksia lähdössä uuteen kotiin



Euromarketissa oli ihanan pehmeitä pilkullisia fleecehuopia syksyn koleisiin iltoihin. Väreinä oli kuvan ruskea, toffeenvärinen ja punainen. Kauan mietin punaisen ja ruskean välillä... :) Hintaa niillä oli muistaakseni 9,90.
Odottelen sitä suurta sisustuspuuskaa joka tulee joka syksy kuin juna. Mitä lie tämä syksy tuo tullessaan... Huomaan kulkevani taas värikkäämpään suuntaan ja paljon kiehtoo kaikki pikkuisen retro ja oikeasti vanha. Valkoinen uusvanha on nyt jotenkin mälsää ja elettyä?! Tiedä kauan sitten näin, kun taas talvi tulee... :D
Ihaninta syksyä teille jokaiselle!
Kuulumisiin


tiistai 18. elokuuta 2009

Laiskan virkkaajan apina...


Wanhattaren Marin ja Anne Claire Petitin innoittamana päätin hankkia meillekkin ihanaisen rutkalejalka-apinan.



Mie oon sitten tosi huono virkkaamaan, tai en siis omista lainkaan pitkäjänteisyyttä jota tarvitaan virkkaamiseen tai neulomiseen. Valmista pitää syntyä HETI. Kävin kangaskaupassa toimittamassa ihan muuta asiaa, kun silmiini osui juuri saapunut pakka ihanaa tummanruskeaa joustofroteeta. Siitä se ajatus sitten lähti. Virkkasin vaan pyöreät kakkarat naamaksi ja masuksi. Käsistä tuli ehkä himpan liian lyhyet, mutta joudun tekemään vielä toisenkin, niin saan sitten sille pidemmät raajat.













torstai 13. elokuuta 2009

Penan pallo...



Josta tuli niin iso että tytöt saivat pitää sen. Toki Penakin saa sen kanssa painia... Vuosi sitten hankittua vihreää trikookudetta, josta ei sitten tullut tehtyä mitään.





Tilaustöiden kimpussa oon paininut, ja kohta alkaa olla helpotuksen puolella. Pääsivät vähän kasaantumaan, kun en arvannut että nuo ravitouhut vievät niin paljon aikaa.