maanantai 23. marraskuuta 2009

Lastenhuoneesta keittiöön...



Muutti valkoinen puusohva. Lastenhuoneesta pois siksi että Maisan uusi (vanha) sänky on vihdoin kunnostettu, ja olisi patjaa vaille valmis siirtymään autotallista lastenhuoneeseen.

Meijän keitsa ei oo kauheen suuri, eikä sohva tuo ainakaan yhtään lisää tilaa, mutta sille ei nyt muutakaan paikkaa ollut, enkä siitä halua mistään hinnasta luopua. Yhden kaapin ovi aukeaa aika kitsaasti, mutta juurikin senverran että se toimii. Katsotaan kauan näin... Ainakin niin kauan kunnes keksin sohvalle paremman paikan.








Sohvaan olisi tarkoitus ommella pellavanvärinen päällinen tuon kukkakammotuksen tilalle. Kunhan ehdin...




Venkuista taas senverran juttua että pienipilkkuinen punainen kaulahuivikangas on loppu, ja sen tilalla on vähintäänkin yhtä kiva puna-valkopilkullinen greengaten puuvillakangas.

Monta kyselyä on tullut "poika" Venkuista, siis pojalle sattuvia kaulahuivivaihtoehtoja. Tässä olisi muutama malli pojalle lahjaksi tai sängylle istumaan... Ruskea huivi on aitoa retrokangasta, napakkaa puuvillaa, ja laventelinsisninen pilkkukangas on myöskin greengatelta. Somia molemmat.

Vielä ehtii venkkuja pukinkonttiin, jos joku kiinnostui. Lisää malleja on aiemmissa postauksissa.
Hinta on 48e + postit 8e. Kokoa Venkuilla on n.65cm










23 kommenttia:

TIINA kirjoitti...

on teillä vaan niiiiin kaunista. <3 *huokaus*

Joana kirjoitti...

Puusohvan paikkahan on ehdottomasti keittiössä! Olisipa meilläkin tuollainen sohva! Tulee taasen mieleen Astrid Lindrenin lastenkirjat.

Ihania kuvia (taas)!

PikkuBertta kirjoitti...

Hyvinhän sohva passaa keittiöön.Lapsuudenkodissanikin oli puusohva aina keittiössä.Omaankin aina haaveilen siitä,mut ei sovi(huokaus).
Venkut on kivoja...

LeenaJohanna kirjoitti...

Passaa oikein hyvin sohva keittiöön. Olen haaveillut myös tuommosesta sohvasta keittiöön. Ei vielä oikein mahdollista kun meidän makkari on vielä joitakin vuosia "ruokailuhuoneen" tilalla.
Kun seuraava lapsukainen lentää pois pesästä niin sitten.
Ihania noi Venkut. Mieli tekis tommosta kivaa ankkaa..

Kesäkukka kirjoitti...

Meillekkin olisi kiva tuollainen "sisä-siisti-venkku" :), kun noita meidän ulkosalla asustavia ei viitsi sisälle ottaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olen jonkin aikaa seuraillut aivan ihanaa blogiasi, teillä on niin kaunis koti.. Itsekkin tässä olen haaveillut valkoisesta puusohvasta keittiöön!

Olivia kirjoitti...

Sohva näyttää kivalta! Minäkin haaveilen laittavani meidän puusohvan pöydän ääreen kunhan lapset vähän kasvaa ja saadaan ensin joku toinen sohva olohuoneen puolelle... Venkut on ihania!

Heli kirjoitti...

Puusohvat on ihan parhaita!! Minä ostin ekan omani kaupan seinälle laitetun ostetaan-lappusen avulla.. toisen sain tuttavalta joka meinasi sen mokoma heittää kierrätyskeskukseen! Nyt sitten kahta sohvaa mahutellaan millon mihinkin.. onhan ne melkoisen tilaa vieviä.. mutta minäkään en luopuis mistään hinnasta!! Kerran jo iski sellanen uhka että toisen on lähettävä.. melkein itku pääsi.. mutta sitten lopulta raahasin sen kuitenkin ulkovarastosta takaisin sisälle. Siitä en luovu, en varmana!!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Tykkään tosi paljon tuollaisesta sohvasta ja on tosi kaunis paikallaan ja aina ihailen myös tuollaisia vanhoja tuoleja!

Iloista alkuviikkoa!

Kaisa kirjoitti...

Kyl on kaunista,idyllistä..

Catharina Maria kirjoitti...

Oh , they are great !! Love them !!
XOX RINI

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

Kiitos ihanasta sydämestä, posti toi sen perille tänään :).

terkuin,
Susanna Turusta

Maaka kirjoitti...

Olenko kysynyt tämän jo ennemminkin? Miettinyt ainakin :D Mistä olet hankkinut tuon mahtavan pöytäliinan?

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Miekii oon haaveillu puusohvasta keittiöön, mutta oon jo aiemmin mitannut että tuo paikka olisi lastenhuoneen sohvalle vähän nafti. Tai hyvin se siihen mahtuu, mutta kaapin ovi ei mahdu aukeamaan kunnolla. Ei anneta pienten käytännönseikkojen haitata kaunista kokonaisuutta, vai mitensenytmeni... :DD

Susanna - Oleppa hyvä vaan, ilo on miun puolella! :) Hyvä että tykkäsit!

Maaka - Pöytäliinakangas on täältä lappeenrannasta, kaupasta nimeltä Livinki. Heillä on myös nettipuoti, kannattaa käydä kurkkaamassa! Se on miusta hauskaa pilkkukangasta kun pilkut eivät mee suorissa riveissä, vaan kiemurtelevat! :)

Kiitos kaikille muillekkin kommenteista! Olette ihania kun jaksatte käydä! Miun pitäis terästäytyä tuossa merkinjätössä, ihan hävettää kun ei olevinaan ikinä kerkee... :/ Se on kumminkin tärkeä juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kiitos ihanista sydämmistä, ne tulivat eilen ja löysivät heti paikkansa:)

Mukavaa joulunodotusta!

Marika

Teija kirjoitti...

Sohva passaapi oivasti paikalleen, kodikasta! Ja sun ompelukset on kyl niiiin upeita :)

Arja kirjoitti...

Ihana sohva ja passaa tosi hyvin :-)
Minullakin kaapille meno ahdasta, mut sohvasta en kyl luovu :-)))

TaruV kirjoitti...

Aivan ihana puusohva! Meilläkin on keittiön pöydän ääressä vanha puusohva ja se on ollut tosi kätevä ja mahtuu monta istujaa vierekkäin, lapsetkin aina tykkää siinä istuskella..:). Laitoin muuten puusohvan patjan suojaksi pellava-vahakankaan, se näyttää aivan pellavakankaalta, mutta on tosi kätevä - punaviinilasillinen kerran kaatui sen päälle ja sain sen siitä pois vain rätillä pyyhkimällä vaikka se kankaisempi puoli oli päällä.

Aivan ihania kuvia taas, ja ihania vaakkuja!! Teillä on tosi kaunista!

Terkkuja tosi paljon täältä sateisesta Espoosta!
T: Taru

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Tuo olikin hyvä vinkki, kiitos Taru!
En ois kyllä älynnyt että sitä pellavaista vahakangasta voisi tuohon käyttää. Olisi tosi oivallinen tuohon paikalle, kun tosiaan luulen että roiskeilta ei voi välttyä...

Mies tänään vähän murmutti tuosta kaapista, mutta sain luvan pitää sohvan paikallaan :)

Sari. kirjoitti...

Aivan ihania kuvia. Feel good-tunnelma ♥

Minttu kirjoitti...

Idyllisiä, seesteisen kauniita kuvia. Suloinen tunnelma! Tuo edellisen postauksesi kranssi on muuten kerrassaan ihastuttava!

Terkuin,
Minttu

P.S. Sain postissa sydämen ja se toi kerralla lämpimän joulumielen meille. Kiitos sinulle! :)

Catalina Alvarez kirjoitti...

I love it, I love it, I love it.
Regards from Italy.
Cata

Tuija kirjoitti...

Ihana todellakin tuo sohva! Myös vanhemmillani oli mökillä vastaava, mutta koska siitä oli yksi jalka lohjennut, isäni oli jonain viikonloppuna päättänyt polttaa sen. Ihan hullu! Olin äidin kanssa asiasta kuultuani aivan tyrmistynyt. Oli supermoka tuhota vanhaa ja kaunista epäkäytännöllisenä! Onneksi teillä vielä komeilee puusohva! Se on tosi kaunis.