torstai 4. maaliskuuta 2010

Keväisiä pikku jutskia
Livinkistä tietenkin! :)

Luulin etten pidä sinisestä, mutta oli pakko saada nää ihanat turkoosin-sini-vihertävät tyynynpäälliset, toinen puoli kuviollinen ja toinen raikasta raitaa.

Ja Greengaten vaaleansiniturkoosi keittiöpyyhe, joita meillä myös pöytäliinoiksi kutsutaan...


Rrravisuttavan raikasta! Mmm...
Myöskin pensseli on heilunut kiivaaseen tahtiin meidän torpassa. Alakerrassa ja yläkerrassa. Pistin uusiksi meidän työhuoneen rähjäiset huonekalut. Siis huone on tämä missä tietokone sijaitsee ja miun ompelu-askartelu-tuunauspaja.

Huone on ollu ihan järkyttävässä kuosissa. Sotkua ja epäjärjestystä. Nyt uskaltauduin tekemään muutoksen parempaan, kun on toive että huone myös kestää siistinä. Alakertaan tulee huone ompeluille ja askarteluille. Sisustus on todellinen raakaversio, muuttelen pikkuhiljaa paremmaksi. Siellä on monta juttua josta en edelleenkään tykkää. Itseasiassa aika monta... :) Seinät, lattia ja matto ja ja...

Huonekaluista tuli ihan hyvät. Ikean saareke on ostettu meidän yläkerran kettiöön monta vuotta sitten, eikä sille oo ollu alakerrassa oikeen paikkaa. Varsinkaan koivun värisenä. No, nyt on väriongelma poistettu :) Työpöytä on ollut aikoinaan kirkkaan punainen. Äitini oli maalannut sen siniseksi niin että laatikoiden etulevyt ja pöydän kansi olivat tummempaa sinistä, ja muuten runko vaaleaa sinistä. Ihan kiva - mutta ei meille... Nyt sekin on valkoinen uusilla vetimillä.
19 kommenttia:

minttu kirjoitti...

Kaunista!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanan pirteää ja valoisaa!!! :)

Teija kirjoitti...

Valkosella maalilla saa kyllä ihmeitä aikaan! Mulla on samoja ongelmia ompelu/vierashuoneessa tällä hetkellä. Eilisen illan koetin siellä ahertaa, mutta moni asia harmittaa vielä! Voiskin postailla muuten siitä aiheesta :)

Siellä näyttää jo hyvältä, siniset tekstiilit on raikkaat!

Anrinko kirjoitti...

Toi saareke on ihana! Mietin tuon ostoa itsekin siis kankaiden leikkausta varten. Mut koin sen hitusen liian kapeaksi...kun mulla tapana kasata kaikkea pöydän nurkille. (ehkä olis pitänyt ostaa sen takia ettei voisi kasata...hih!)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hienoksi olet saanut huonekalut! Tilava huone sinulla, kyllä kelpaa työskennellä tuollaisessa huoneessa.

Anis kirjoitti...

Turkoosi on yksi lempiväreistäni ja niin ihanan raikas. Kiva huone, ihan kateellinen olen:). Meillä ompelunurkkaus takkahuoneessa tällä hetkellä...

sanna kirjoitti...

Todella kaunista.
Ja valoisuus sen kun lisääntyy .)

Heli kirjoitti...

Kyllä toi valkoinen maali vaan on ihmeaine!! Toi saarekekin on tosi kiva noin! Mulla myös täällä hirvee tuunausmieliala.. käytännön toteutusta vailla vaan vielä.. =D Se on vissiin tää kevät kun tekee mieli uudistella!

Arja kirjoitti...

Ihanan valoisaa:-)) Rakastan valkeita huonekaluja;-))))

CosyCottage kirjoitti...

Hei! Valkoinen viehättää minuakin ja olohuoneen pöydälle olen ajatellut näyttää pensseliä heti, kun voin ulkona sitä käsitellä! (sisällä kun meillä ei ole mahdollista tehdä..) Valkoinen puuvahakin jo valmiina odottaa : )! Kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää!! Maalaatko muuten pensselillä vai maaliruiskulla?

Ruusa kirjoitti...

Kylläpä tuli komeaa,avaraa ja valoisaa!! Upeaa!:)

Ruusa kirjoitti...

Kylläpä tuli komeaa,avaraa ja valoisaa!! Upeaa!:)

Melike kirjoitti...

Turkoosi on ihanan pirtsakka, sopii juuri hyvin tähän vuodenaikaan minusta!! Teillä on tosi kaunista!! Aaah!!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Itsellänikin havaittavissa innostusta turkoosin suuntaan. Kevättä siis rinnassa.

Hyvä tuli työhuoneesta.

pikku-pihlaja kirjoitti...

Joo, kyllä se valkoinen maali vaan ihmeitä tekee :) Tapetit pitäisi huoneeseen vaihtaa, ihan kauhee tuo boordijuttu. Se on saanut alkunsa siitä että remonttiaikana mie päätin aika paljon (jostain syystä) seinien värejä ja tapettien malleja. Mies tunsi kai olevansa jotenkin heikoilla tässä päätösasiassa ja sanoi että hän haluaa päättää minkälaiset tapetit laitetaan työhuoneeseen. Siinnävaiheessa remonttia alkoi olla jo niin tuskastunut kaikkeen, niin tokaisin että siitä vaan! Pistä ihan mieleisesi. No olisi se tietysti voinut huonomminkin valita... :D En vaan tykkää tuosta sinisestä enkä tykkää tuosta boordista. Urgh. Kuvista ei näy mutta yläosan tapetissa on ihan pieni sininen kuvio, samaa sävyä kun alaosassa.

Huonekalut maalaan pensselillä, helmi kalustemaalilla. Kaikki maalasin ihan paikanpäällä, sanomalehteä vaan alle. Tuo vesiliukoinen maali haiseekin niin miedolle että pystyy sisällä maalaamaan.

Nauratti tuo ulla-kristiinan toteamus tilavasta huoneesta, kun tää on meillä kaikkein pienin huone vessan jälkeen. Onhan täällä kyllä ollu ihan luksustilat ompeluun ja muihin suhrauksiin. Avaruutta tuli lisää kun huonekalut ovat nyt valkoiset.

Nyt pitää rientää taas päivän askareisiin! ihanaa viikonloppua jokaiselle! Ulkona on niiin kevät, aurinko paistaa, talitintit laulaa ja räystäistä tippuu vesi:)

Anis kirjoitti...

Ihanan rauhallista!

Sari. kirjoitti...

Ihana kevät teillä ♥

Hanna kirjoitti...

Todella kaunista!