lauantai 19. kesäkuuta 2010

Hetken mielijohteesta...

...päätin tehdä pienen kuvapostauksen tyttöjen kesäpossuista Rusetista ja Kukasta

Ne on niiiin ihania vaaleanpunaisia töpselikärsiä!

Uudet omistajat ovat haltioissaan ja parin päivän tutustumisen jälkeen tuntuu että possutkin paistattelevat lasten huomiossa.

Ihania kesäpäiviä jokaiseen kotiin!26 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Voi miten ihania pikku possuja! Noita kelpaa kyllä tyttöjen hoidella ;)

Outi kirjoitti...

Ihania possuja teillä! Minulla oli lapsena lampaita, kanoja, kukkoja ja kalkkunoita lemmikkinä. Kaikkia ei ollut samaan aikaan, vaan yhtä lajia kerrallaan. Kyllä maalla on mukavaa, kun lemmikit voivat olla vähän erilaisiakin. Ei vaan tavallisia koiria ja kissoja. Se on lapsista mukavaa ja opettavaista kun saavat hoitaa eläimiä.

Kesäkukka kirjoitti...

Voi, kuinka söpöjä ovat :)

Nanna kirjoitti...

voi miten ihania! :) näitä kuvia ei passaa lapsille näyttääkään kun tuumasivat just ykspäivä että me haluttas äiti kesäpossut ;)

jarna kirjoitti...

Meillä oli myös pienenä kesäpaikassamme kesäpossut Lilli Lotta Ja Lila. Lilalla oli sydänvika ja se oli ruippana, minun oma possuni. Jouluna niistä tehtiin kinkkua, yhyy!

Tilu kirjoitti...

Voi kun kaikki pikkupossut pääsisivät jonkun kotiin kesäpossuiksi. Kyllä se on vaan toista olla pienten käsien kyhnytettävänä ja pihalla kirmailla kuin suursikalan ahtaassa karsinassa.

Onnellisia kesäpäiviä possuille ja pikkuemännille!

Sari. kirjoitti...

Oi mitä kuvia ♥

Mukavia kesäpäiviä sinne teillekin ♥

Elmiira kirjoitti...

Suloisia possuja:) Mukavia kesäpäiviä myös!

Anonyymi kirjoitti...

Poffut on kyllä parhaita! Tuskin mikään on niin palkitsevaa kuin raspsuttaa poffun mahaa tai kutisevaa selkää. :) Ja se ero mikä kotipoffun lihalla on tehosikoihin verrattuna! HUHHUH! Meillä oli kotona aina kesäpoffuja ja kun ekaa kertaa ostin kaupan pihvejä, luulin että niissä oli jotain enemmänkin vialla. Niin oksettavalta ne maistui verrattuna onnelliseen, rapsuteltuun ja herkkuja maistelleeseen omaan poffuun. Näyttää nuo teidän omat olevan reippaita ja rohkeita kavereita! :)
-Johanna

sariw kirjoitti...

Oi miten suloisia... Ihanat kuvatkin : )
Tunnelmallista kesän jatkoa !

Arja kirjoitti...

Söpöjä:-))

pikku-pihlaja kirjoitti...

Olipas ihan outoa tulla pitkästä aikaa aamukahvilla lukemaan teidän kommentteja. Suorastaan mukavaa! :)

Mie oon kanssa ihan hullaantunu noista possuista. Ensimmäisenä täytyy aina niitä mennä kattomaan, hepat saavat oottaa. Ihme miten äkkiä ne kesyyntyivät sikalan vilinästä lasten lemmikeiksi. Rääpäleitähän ne vielä on - mummi valkkasi ulkoelämään toisten jalkoihin jäävät pienet arkajalat. Nyt saavat oikeen spesiaalikohtelua :) Vesiheinää vetävät posket pullollaan ja muitakin erikosherkkuja on luvassa. (Mimma kysyi kahvipöydässä mummilta että voiko viedä Rusetille pullan :D )

Haikeahan niistä on varmasti syksyllä luopua, mutta elän toivossa että kasvaisivat komeiksi emakoiksi - niinkuin miehen veljen kesäpossut aikoinaan - Ja saisivat elää vielä monta vuotta sikalassa emakkoina pikkupossuja tehden :)

tiina kirjoitti...

No vähänkös on ihkuja!!!!!
Mie funtsin kesälampaan ottamista vaan kun ollaan töissä näin kesällä aina niin taitais jäädä se päkä ihan yksinänsä. ;)

Erjuska kirjoitti...

Voi vietävä kuinka suloisia pikkuisia possuja. Kyllä olisi mukavaa hoidella moisia otuksia - en tiedä sitten mitä koirani tykkäisi töpselinenistä. Saattaisi katsoa että onpa outoja "koiria" : )

Ainosofia kirjoitti...

Aijai kun on sulosia <3
Voi vaan kuvitella kuinka lapsetkin tykkäävät :)

Anonyymi kirjoitti...

Tiedotusvälineet sensuroivat kielilakia. Sulo Aittoniemi lykkäsi kielilakiäänestystä. Eduskunnan kielilakiäänestyksessä 11.2.2003 oli muuten läsnä Ruotsin suurlähettiläs.

lyyxem.freehostia.com

YLEssä vallitsee kivikova sensuuri, mielipiteensä saavat ilmaista vain poliitikkoja myötäilevät.

Vuonna 1918 Ruotsissa suunniteltiin Pohjois-Suomen anastamista. lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

"Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia."

"Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan."

lyyxem.freehostia.com/1930.htm

*

sanomaa.blogspot.com

Sanomakonserni iltapäivälehti pääkirjoituksessaan 29.7.2008 vaati ettei pitäisi rajoittaa venäläisten oikeutta ostaa Suomesta kiinteistöjä.

Salainen. 14. joulukuuta 1972. NKP:n Keskuskomitealle. Uutistoimisto APN ehdottaa, että tammikuun toisella puoliskolla 1973 APN:n vieraaksi kutsutaan suomalainen julkaisujohtaja Sanoma-konsernin pääjohtaja Aatos Erkko puolisoineen. Neuvostoliiton Helsingin suurlähetystön mielestä suhteet Erkkoon laajentaisivat meidän omaa propagandaamme ja rajoittaisivat oikeiston, Kokoomuksen mahdollisuutta toimia vihamielisesti maatamme vastaan.

Sanoma-konsernin toimittajilla on salaisia tapaamisia itänaapurin diplomaattien kanssa kertoi kirjassaan Helsingin Sanomien entinen pääkirjoitustoimittaja Martti Valkonen jo 1998 kirjassaan Uutisia Moskovasta.

Anonyymi kirjoitti...

No jo on ihania possuja, toivottavasti eivät karkaile. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania on tyttöjen kesäpossut. Sulosia ovta :)

-inkku

OLQA kirjoitti...

I watch this blog and don't understand your language, but yours photos are AMAZING AND BEUTIFUL!:)sorry my English is very bad:)

Kirpsu kirjoitti...

Aivan mahdottoman suloisia!!

Anu kirjoitti...

Ihania pikkuisia possuja! :) Tyttösikin näyttävät niin onnellisilta possujen omistajilta että! :)

Reitsu kirjoitti...

Ihania possuja. Jstain syystä en nää millään sinun uusinta postausta. Viimeisin jka minulla näkyy on tämä pssupostaus, mutta noissa pikkukuvissa näkyy että blogiasi olet päivittänyt viikko sitten ja siinä kuvassa näkyy kastelukannu. Monena päivänä olen käynyt yrittämässä mutta ei onnistu. En tiedä mistä johtuu mutta mielelläni lukisin myös uusimmankin postauksesi. :)

-N- kirjoitti...

Teilläkin on possuja ihanaa, meillä myös :) en vaan ole jaksanut päivittää uusimpia kuvia kun on työntäyteistä aikaa, niin palkkatyössä kuin tilalla :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Voi kun suloisia pikkupossuja :-)

Hyvää kesän jatkoa,
Katja

Seija kirjoitti...

Ihania kesäkuvia! Tulee menneet kesät mieleen kun kasvatettiin lasten kanssa tuttavien luona kesäpossuja. Mukavaa kesää!

Marika kirjoitti...

Voi possuloita! Minä en kyllä raaskisi luopua kun tuollaiset kotiini saisin! :) Roikkuisin sikojen saparoissa naama itkuvirrellä, kun sedät kantaisivat possut pois.. :)