sunnuntai 8. elokuuta 2010

Pieni aavistus


Syksystä

Sisälle hiipii lisää värejä, viljat alkavat olla puintikypsiä, nurmikko on palanut karrelle ja omenat tipahtelevat puista.

Kuumuus ei vaan päästä otteestaan

Lapset ovat olleet kaksi päivää pelkissä alushousuissa.
Välillä alushousutkin täytyy riisua kun on niin kuuma.

9 kommenttia:

Emmas Living kirjoitti...

oh... i love your blog - your living - your livestyle.... all what you are posting - is very beautyful!!

lovely greetings

melanie♥ from germany

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun itsekin voisi kulkea pelkissä alushousuissa, tai ilmankin.. Mies varmaan tykkäisi, naapurit tuskin :D
Ihanat tyttöset sinulla :)
Ei taida olla iso ikäero, ovat niin läheisen oloisia kaikissa jutuissasi.. Tulee ihan oma ihana sisko ja lapsuus mieleen!
Aurinkoisia elokuun päiviä!
T.Milla

Sarppu kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että välillä itsekin kuljeskelen ihan liian vähissä vaatteissa, sais jo hiukan viiletä ja syksy alkaa jo olemaan kovasti mielessä, työt alkavat ensi viikolla. Ihanaa että teille hiipii lisää värejä, odottelen innolla uusia postauksia.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Alkuasukas -asusteissa meilläkin hippaloidaan. Ihan mahtavaa, kyllä se kurahousu- ja villatakkishow siellä jo kulman takana odottelee.

Helena kirjoitti...

Meillä samoin, yksi pelkässä vaipassa. Ja voi sitä riemua, kun saa pihalla hetken aikaa olla ilkosillaan! Ihania kuvia ja tuo sänky on unelma.

kati kirjoitti...

Meilläkin lapset viilettivät viikonlopun aataminasussa pihammaalla pyöräillen ;) Ja välillä hyppivät sadetusletkun väleissä. Voi sitä onnea!

Arja kirjoitti...

Nautitaan vielä viimeisistä kesäpäivistä:-))

Anonyymi kirjoitti...

Pikkareissa täälläkin, pojat sekä tyttö! =)
Mie haistelin jo viime vkolla, että syksyntuoksua alkaa olla, samalla iski kamala haikeus....en halua, että koulu alkaa ja sateet ja viileys!Samalla kuitenkin kaipaan jo niitä arkirutiineja.

Marika <3

Jonna kirjoitti...

Voi miten kauniiseen blogiin löysinkään etsiessäni googlesta jotain. Alanpa tarkemmin katsella ja tulen ehdottomasti uudelleenkin :) Mukavaa sunnuntaita! -Jonna Mäkipellontieltä