keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Joulusiivousta vailla...


Kun olohuoneen lattiasta puskee sieniä!? :)

Sydämien ompelun lomassa teki mieli hullutella... Näiden miun sienien esikuvat asuvat Livinkissä ja ovat paljon hienompia sekä villasta huovutettuja.  Miun sienien hattu on ommeltu greengaten pilkkukankaasta ja jalat on valkoista pellavaa. Jalan alaosaan laitoin kauraa että siitä tuli paivava ja sieni kestää pystyssä.
 Nyt ne seilaavat olkkarissa etsien paikkaansa :)Kaurasta on tullut tehtyä myös näitä lämmitettäviä kaurapusseja. Milloin mihinkin vaivaan; miun kipeeseen ranteeseen, tukkoisten poskionteloiden hautomiseen, esikoisen jalkojen kasvukipuihin, ja virtsatietulehduksen kourissa istuskelin pari iltaa virtahepojen päällä :) Ihan parhaita!

10 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Suloisia sieniä, niistä tykätään meilläkin! Mäkin olen tehnyt lastenhuoneisiimme sellaisia hassuja roikkuvia "sienihimmeleitä".
Ompeluksesi on ihania, niitä aina ihailen, vaikka kommentointi jääkin ikävä kyllä harvemmalle.
Mukavaa joulunaikaa!

Esmeralda kirjoitti...

Ihania sieniä! Suloiselle näyttää. :)
Iloista joulunodotusta sinulle!

Intianminttu kirjoitti...

Kärpässienifani fanittaa näitä kovasti!

Kirsikka kirjoitti...

Tosi hauskat sienet sieltä lattianraosta pilkistelee ;) Ja mahtavai ompeluksia muutenkin täällä. Tonttu tuolla alempana on ehdottomasti hienompi kuin mailegit!

Jonna kirjoitti...

Aivan ihanat nuo sienet!!

Sarkka kirjoitti...

Ihania! Oletkos kokeillut tehdä ovistoppereita? Niissä vissiin käytetään myös jyväsiä...

Nina kirjoitti...

Voi miten söpöt nuo sienet...

kati kirjoitti...

Sun ompeluksista tulee aina niin hyvälle mielelle ;) Ihania juttuja!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Heissan kaikille täällä piipahtaville!

Sienet ottivat paikkansa tuosta telkkarikaapin edestä. Jospa sitten muuttavat vaikka kuusen juurelle kunhan tuodaan kuusi sisälle.

Ovistoppareita en oo kokeillu, pitääkin pitää mielessä :)Kauraa meillä piisaa omasta takaa joten helppo on sitä käyttää noissa ompeluissa.

Nuo sienet on jotenkii niin hauskoja. Ostin semmoisia muovisieniä joita on käytetty ikuiset ajat kukka-asetelmissa. Meinasin laittaa keittiön ikkunan väliin sammaleesta ja sienistä semmoisen asetelman... Sammaleet on vaan tuolla metässä ja aika syvällä! :)No, ehkä ens jouluna.

Sari. kirjoitti...

Oi miten herkullisia kuvasia, aivan ihania <3