maanantai 28. maaliskuuta 2011

Laiska minä

Huiii kun vierähti taas monta viikkoa ilman minkäänlaisia blogipäivityksiä. Yksi viikko lomailtiin miehen kanssa kaksin Levillä. Ihana loma - kivat kelit, lasketeltiin, hiihdettiin, lorvittiin, nukuttiin, syötiin ja juotiin hyvin.

Pari viikkoa onkin mennyt sitten kotona hohhaillessa. Reissun jäljiltä hurjat pyykkivuoret ja kotityöt vaativat veronsa. Tuli sitten pidettyä kevättauko bloggailussakin. Nyt sitten uudella innolla kohti kevättä! Kaivan taas kameran naftaliinista ja otan uusia kuvia (vanhoista kohteista kumminkin, kun mitään uutta täällä ei oo tapahtunu... ;)

Senverran kevätmielellä ollaan että verannalle piti hommata narsissi ja kaivaa vaaleenpunaset kumpparit jalkoihin. Tänäänkin on kumminkin tullut lunta ja ollut oikein epäkeväinen keli, mutta kyllähän sen jo haistaa.

Tässä vielä pieni lomakollaasi, lupaan palata uusin kuvin ja kertomuksin pian!6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Upean tunnelmallisia lomakuvia, mahtoi olla mukavaa :)

Aamukahvi kirjoitti...

Hyvää jaksaa odottaa;)
Olipa mukava kun olit laittanut postauksen.
Maiseman vaihto virkistää ja kotiympyrätkin saattaa nähdä uusin silmin.
Upea kollaasi!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia ja kiva kun olet tullut takaisin! Oletko sinä noissa kuvissa? Näytät niiiiin nuorelta! Ei uskoisi, että sinulla on lapsia. :)
Minna

Pikkuviuhti kirjoitti...

Ihan sama kuinka usein kirjoittelet, kunhan et lopeta! Siun blogin takia mie tänne blogimaailmaan pysyvästi eksyinkin! Kiitos kivasta blogista. Käyhän minun blogissani äänestämässä suosikkisi. http://pikkuviuhti.blogspot.com/2011/03/pussukkaaanestys.html

Iloista kevättä!

Tansku kirjoitti...

Kauniita kuvia kollaasina,reissusta,lomalta♥

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)

Mukavaa oli tosiaan lomailla, ihan täydellistä! Ja kyllä tuossa kollaasin kuvissa oon mie ihan ite :D Kiva kuulla tällä iällä että näyttää nuorelta! Sain mie reissun aikana kunnian näyttää alkossa paperit kun kävin viinipullon ostamassa... Ihanaa! :D

Täytyypä käydä Pikkuviuhtin pussukoita kurkkaamassa.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille teille!