sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

SunnuntaihyvääKevennysprojekti on siinnämielessä onnistunut tähän asti että sain kaikki tarvittavat kilot pois, ja ne on kestäneetkin pois. Tästälähtien muistan hommata aina vaakaan uudet patterit kun loppuvat... :)

Ruokavalion oon muokannu itelleni sopivaks. Se sisältää myös leipää, riisiä ja perunaa. Kumminkin kohtuuden muistaen. Karkkeja en oo edelleenkään pahemmin syöny, enkä muutenkaan oikeen mitään makeaa.

Herkuttelusta käy esim. tämä rahkasta, jugurtista ja kermakököstä askarreltu sörsseli. Mie oon ollu aika epäileväinen noihin kahvijugurtteihin, kun ne kuulostaa jotenkii esanssisilta. No maistoin sit kumminkii ja sinne karisivat ennakkoluulot. On tosihyvää, kelpaa ihan sunnuntaiherkutteluun!
6 kommenttia:

Hanna from the corner table kirjoitti...

Hyvä idea herkuksi! Ja tuollaisesta jää paljon parempi olokin kuin esim. pussillisesta karkkia ja on ihan yhtä hyvää! :)

allidaalia kirjoitti...

Herkullisen näköinen jälkkäri. Ihanaa kun löytyy ohjeita kevyeen herkutteluun. Itse olen vuoden aikana karistanut 15kg.
Kovalla tsemillä ja itsekurilla eteenpäin :D Mukavaa Alkavaa Viikkoa!

Villa Elina kirjoitti...

Hieno saavutus sinulla:-) Täällä myös kohta tavoite painossa, 1-2 kg pois niin se on siinä! Puolitoista kuukautta on mennyt, etten ole herkkuihin liiemmin koskenut. Tummaa suklaata olen syönyt lauantaisin, jonka kaakao pitoisuus on n. 86 %. Kiitos hyvästä herkku ohjeesta. Taidankin käydä ostamassa kahvi-jogurttia.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Hienoa ja paljon onnea!
Itselläni on niin paljon pudotettavaa,
että olen noin puolessa välissä, mutta hyvin on kuitenkin mennyt. Minäolen syönyt karkkia, mutta en hiilareita muuten ollenkaan.
Mukavaa kevättä!
-päivi-

Heli kirjoitti...

Voi että miten hieno itsekuri sulla, ja muillakin painonpudottajilla. Mulla on ihan toivotonta tää "laihis". Ei se oo ees alkanu oikeastaan vielä(kään).. just nytkin paistan ihania tuplasuklaaherkkupipareita ja taikinaakin on vedetty jo niin että pahaa tekee..

Kertokaa, mistä sitä itsekuria voi hankkia???

FanniAuroora kirjoitti...

Onnittelut kovasta itsekurista!!
Mä yritän alotella huomenna karkkilakkoa, nimimerkillä kuinkahan sokerihiiren käy...