maanantai 24. marraskuuta 2008

Enkeliperhe yhtä vailla...

Miulla on ollu noin kaheksan vuotta sitten hankittu pieni Paperitarun paperimassa enkeli ikkunapokien päällä. Viimeviikolla kävin kirpparilla ja yhdestä pöydästä löysin nämä kaksi hieman isompaa enkeliä. Kymmenen senttiä kappale... Nyt olisi enkeliperhe yhtä vailla. Luulisin että tuo miun pienin enkeli on vanhempaa mallia, koska hänellä on siniset silmät ja höyhensiivet, kun taas " Äidillä ja Isällä " on mustat silmät ja rautalangasta siivet. Sattuisko kenties siulla olemaan meidän enkeliperheeseen tuommosta pientä höyhensiipistä tyttöä... ?
Olisin onnellinen :)


Rakkain pieni

9 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Toivottavasti löydät kaipaamasi enkelin..
-Krisse-

pikku-pihlaja kirjoitti...

Pitänee käydä kattomassa kun sattuu vastaan paikka, missä on Paperitarun tuotteita myynnissä. Jos sieltä löytyis sopiva perheenjäsen :)

Kirsi kirjoitti...

Onpa hellyyttävä enkeliperhe. Toivottavasti puuttuva perheenjäsen löytyy...

Kirsi

Terhi kirjoitti...

Onks tuo isä hevienkeli?
Ku sil on pitkä tukka :D

pikku-pihlaja kirjoitti...

Mänetkös siitä naljailemasta! :D

On se sit kai hevienkeli... Tuo ei kyl oikee sovi nyt kuvaan ku oma isäntä leikkuutti eile kaikki hiukset pois. Yhdennäköisyys on erittäin vähäistä... :D

Naapero kirjoitti...

Toivottavasti se yksi uupuva enkeli löytää teille pian <3 Eiköhän tuo tulla liihota jostakin pian =)

kotiäiti kirjoitti...

Ihania enkeleitä sinulla! :) Täälläkin on alkanut joulunlaitto pikkuhiljaa käynnistymään..

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat enkelit kyllä.Ja kiitos ihanasta palkinnosta joka tuli tänään!Tykkäsin kovasti ja löysivät jo paikkansakin.Olet kyllä taitava!Ja pakettikin oli ihku,pillkkukuume kun vaivaa edelleen.t.Laura

Katja - Bag End kirjoitti...

Olen aivan hulluna enkeleihin ja varsinkin joulun aikaan ripottelen niitä ympäri taloa. Valitettavasti minulta ei löydy noita Paperitarun enkeleitä. Toivottavasti onnistaa ja löydät puuttuvan perheenjäsenen :-)