lauantai 26. joulukuuta 2009

Iloista Tapania!

Myö käytiin kylillä pärtsäilemässä hevospelillä. Kivaa oli, eikä yhtään uunia tarvinnut särkeä ;) Maisa pääsi Taatan avustuksella ohjiin, ja olikin aika polleeta plikkaa. Täällä on satanut hurjat määrät lunta ja lisää tulee edelleen.

Tahdon vielä kiittää kaikkia kommentin jättäneitä, suuri halaus kaikille - olette tärkeitä!
29 kommenttia:

Inkabella kirjoitti...

Ihana hevospeli! Hauskaa tapaninpäivän jatkoa sinne!

Anu kirjoitti...

Aivan sanattomaksi menee kun näitä kuvia katselee:)
Mikä unelma, kiitos että jaat sen kuvien kera täällä!!!

Kirsikka kirjoitti...

Aikas ihana, minä sain vain haaveilla rekikyydistä.

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihana ajelu teillä! Ja kerrankin on luntakin tarpeeksi.

Kotivalo kirjoitti...

Tuo homma jos joku, kuuluu Tapaniin = ) Niin ihanan rauhaisan näköistä maisemaa...

Wilhelmiina kirjoitti...

Ai kuinka se juuri tämä oikea tunnelma välittyi meillekin asti. kiitos kauniista kuvista :)
Hyvää tapaninpäivän iltaa toivottelee Wilhelmiina kotiliesi blogista

Anonyymi kirjoitti...

Ah, Sinä elät minun unelmaani todeksi! Talo maalla, suomihummat pihassa... Ehkäpä minä ja perheeni joskus ja jostain löydämme sen maan päällisen taivaan. Tai työleirin:) Sitä odotellessa toivottelen mukavaa loppuvuotta!

Satu kirjoitti...

Idyllisiä kuvia, mukavaa Tapaninpäivän iltaa :)

PikkuBertta kirjoitti...

Kauniita kuvia.Ja jos vielä joskus pääsis hevosajelulle...vaikka Tapanina:)

My little cottage kirjoitti...

ihanaa, hevospelit., olis ihana taas ajella hevospelillä jonnekkin, mutta siihen tarvitsis lunta ;)

terkut jutta

Sari. kirjoitti...

Oijoi! Ihania kuvia. Itse olen aina ajatellut, että miten ihanaa olisi päästä jouluna kulkemaan heppakyydillä - siellä se "to do"-listalla sitkeästi sinnittelee, toivottavasti joku joulu päästäisiin lasten kanssa :)

Mukavia välipäiviä ♥

Kirpsu kirjoitti...

Voi mikä tunnelma!!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava rekiajelu!

Nanna kirjoitti...

Ihania kuvia! :) voi kunpa itsekin pääsisi joskus vielä rekiajelulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,ihania kuvia,uusia kuvia jään odotteleen :) Leppoisaa loppuvuotta sinulle ja perheellesi! Terveisiä Lapista !

Anonyymi kirjoitti...

Niin elämän makuinen blogi että!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Iltoja ihanaiset!

Eilen oli huippumukava päivä, hevosajelun jälkeen oli tiedossa pitsan syöntiä, saunomista ja sitten mummi otti tytöt yökylään, että päästiin kaveriporukalla tapaninpäivä tansseihin. Kivaa oli ja nyt on vähän hutera olo... :D

Maalla asumisessa on paljon hyviä puolia, mutta miinuksiakin löytyy. Varmasti monen unelma olisi asua maalla somassa talossa eläimien ympäröimänä, mutta työtä se teettää valtavasti. Ja eläimet sitovat meidät tänne omiin ympyröihin joka viikonpäivä, kellon tarkkuudella.
Esim. sen jätin kertomatta mukavasta eilisestä, ja ei niin mukavasta tästä aamusta, että kello seitsemän, viisitoista-astetta pakkasta, puolitoistatuntia sitten tultu taksilla kotiin, on lähdettävä viemään kymmenen hevosta ulos. Ja sitten on mätetty paskat, viety päiväheiniä, vaihdettu tarhattavia hevosia - kuinka mukavaa olisikaan saada jäädä joskus peiton alle...

Onneksi täällä on asunut jo niin kauan että kaikki menee rutiinilla, ja on tottunut siihen että kaikki suunnitellaan töiden ja eläimien ehdoilla. Ja edelleen olen sitä mieltä että maalla on mukavaa :)

Arja kirjoitti...

Aivan ihana ajelu!!!!Tahtoo tollaselle kans ;-))Mukavia välipäiviä:-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä tapaninajelu jäi väliin kovan pakkasen vuoksi, rekihevosemme, kun sattuu olemaan lämpöinen ja pakkasta oli koko joulunajan lähemmäs kaksikymmentä. Jospa se nyt lauhtuisi, että saisi edes treenihevoset ajettua ja sen rekiretken tehdä vaikka uutena vuotena. "Kateellisena" siis katselen kuvia teidän ajelusta.

Ja totta on, että työllistävä vaikutus hevosilla on, vaikka kuinka yrittää konsteja työn vähentämiseksi keksiä;). Nuo pakkaset esim. teettivät sen, että hevosia on ulkoilutettava useamman kertaa päivän aikana. Hyytävä viima ja pakkanen yhdessä takasivat sen, ettei raaskinut 12-14 tuntia kerralla antaa ulkona olla, vaikka vapaa heinä ja lämmin vesi onkin tarjolla.

Mukavia välipäiviä Anulta

sariw kirjoitti...

Vau mitkä kuvat ! Kauniit... ja aivan mieletön maalaistunnelma....
Maalla on mukavaa : )

kati kirjoitti...

Ihanat ajelut teillä on vietetty! Meidän reki se vaan on liiverissä käyttämättömänä... ihan haiku tulee kun muistelen oman hevoseni kanssa tehtyjä rekiretkiämme. Ja toi on niin totta, että kovaa työtä eläimien pito vaatii. Mutta olen sitä mieltä, että vastuuseen se opetti jo pienestä lähtien ja opin tekemään töitä marisematta, niitä tylsiäkin töitä kun oli paljon esim. karsinan siivoukset ja heinien teko. Toki vanhemmat silloin nuorena joskus auttelivat. Nyt on haaveena enää vain kesälampaat ja kesäponit, jotka voisi palauttaa omistajilleen syksyllä kun hoito käy raskaaksi, heh. Laiskimus minä.

Miia kirjoitti...

aivan ihania tunnelmakuvia <3

ALEXA kirjoitti...

HAPPY NEW YEAR!
I like visits your internet world.
Greetings from Poland.

Sabrinaesse♥ kirjoitti...

a big hug .. New Year's greetings!
from italy!!

Sydämellä kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta teille
Tiina

nikusia kirjoitti...

HAPPY NEW YEAR ♥

marjamatilda kirjoitti...

Ihania kuvia!!! Jatkan seikkailua sivuillasi!! Hyvää tätä päivää!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana nähdä teidän maalaiselämää, hienoja kuvia ja heposia :) itse en reen ohjaksiin ole aikoihin päässyt, valjastettava nukutettiin ikiuneen vajaa vuosi sitten
:( Hauska lukea myös maalaiselämän muista puolista, mitkä ei aina kuvista välity, kuten kun pitäisi eläimille viedä vettä ja putket on jälleen jäässä ;) Hauskaa vuodenjatkoa teidän perheelle

Minttu kirjoitti...

"Lunta tulvillaan, on raikas talvisää....!" Upean näköistä - ihka oikea talvi! Voi tuo rekiajelu näyttää kahehdittavan ihanalta. Onneksi täällä etelämmässäkin on tullut korkeat nietokset ja kerrankin talvi on muutakin kuin vesisadetta! :)

Hyvää alkanutta vuotta!