torstai 31. joulukuuta 2009

Uusia Vuosia!
Nyt on taas iskenyt ankara bloginpäivityslaiskuus... Kyllä se taas tästä, oon viettänyt ansaittua jouluhuilia. Pian on taas aihetta kirjoittelulle - maanantaina alkoi alakerrassa saunaremontti, johon lukeutuu mukaan puoli alakertaa! Vihdoin! Saamme sinne kodinhoitohuoneen ja uudistetut sauna - pesuhuone ja pukutilat. Talon henkeä myötäillen tietysti... Palaan asiaan kuvien kera :)

Pikkuhiljaa oon korjaillut joulurojuja piiloon ja tänään lähti viimeiset. Haikein mielin työnsin kaappiin tontut ja muut rakkaat joulurojut. Osa punaisesta saa toki jäädä, se kuuluu sisustukseen... :) Täällä on sitten lunta tullut vissiin jokaisena päivänä ja sitä alkaa olla ihan kiitettävästi! Ihan hyvä, koska pukki toi hevosväelle lahjaksi ihka uuden reen, joka on niin kevyt, että sillä pääsee nuoremmillakin hevosilla tuonne hankeen kahlailemaan.Uutta vuotta vastaanotimme ihan kotosalla, mukavalla porukalla, vähän juhlien :)

Pientä auringonkajoakin on ollut nähtävillä tuiskutuksen lomasta.Näköjään bloggeri päivitti tään jutun viime vuodelle, kun lisäsin sillon nuo kuvat, mutta en jaksanutkaan sitten kirjottaa mitään... Tänään on siis 6 tammikuuta 2010! :)
9 kommenttia:

Kielokerma kirjoitti...

Oi miten kauniit kuvat noi kaks viimestä!

Hyvää Uutta Vuotta!

Kotivalo kirjoitti...

Kauniita kuvia sulla. Odottelen, että saat blogituskohtauksen = ) Kyllä se sieltä...viimeistään kun remontti alkaa valmistumaan. Mukavaa alkanutta vuotta!

Hattaramaa kirjoitti...

Mukavaa Vuotta 2010! Ja riemukasta remonttia, tai ainakin sen valmistumista!

Hannukka kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta ja innolla jään seuraamaan remontin valmistumista.

SuSu kirjoitti...

Hei, pistin sinut blogilistaani, jos et pahastu?

Mukavia remonttihetkiä :)

Viherkumpu kirjoitti...

Innolla odottelen kuvia remontista, meilläkin kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone epätoivoisesti huutavat remonttia. Ovat vielä ihan alkuperäisessä kunnossaan, eli suht järkyttävässä sellaisessa.
Blogisi on yksi suosikkejani, toivottavasti jatkat päivityksiä piakkoin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hello! J see your Blog, and J think that is very beautiful. J'm Lilla and J live in Italy (Nordest). Your country is very nice and J like it.
J send you a Kiss and a smile.

bye bye Lilla

Katariina's Living kirjoitti...

Onnellista Uutta Vuotta ja mukavia remonttihetkiä:)

Minttu kirjoitti...

Innolla jäädään odottamaan kuvia remontista... :)

Riemukasta alkanutta vuotta!