perjantai 29. lokakuuta 2010

Alakerrasta ihan pientä












Kaikkia pieniä juttuja sinne vaan kertyy... Uusimpina Maisan taikapossu taideteos tuomaan väriä rappusiin, ja Livinkistä kävin eilen kaappaamassa ihanan kauan haaveillun Mailegin ankan pukuhuoneen pyyhetikkaiden ylimmälle rapulle istumaan. Onneksi niitä oli vielä etten jäänyt nuolemaan näppejäni! Vanhempia yksityiskohtia ovat nuo "ruumishuoneen" avaimet. Ne on hulvattomat, ja tuo kylmä kellarihuone on jo lastenkin suussa ruumishuone :D Hyvä säilytyspaikka saunajuomille, ja sinne olisi jossain vaiheessa tarkoitus remontoida semmoinen viihtyisä vilvoitteluhuone. Avaimet ovat oikeasti vanhat ruumishuoneen avaimet, kiitos niistä tuttavaperheen Millalle, ne ovat aiheuttaneet paljon pienen kauhun sekaista ihastelua :) Pukuhuoneen tuuletusritilän luona virnuilee saunapeikon morsian kiiluvine silmineen..

Pahoittelen jälleen kuvien kehnoa laatua :( Inhottaa kun alakerrassa olisi paljon kaikkea kuvattavaa, mutta innostus loppuu huonoihin kuviin. Yrittäkää kestää.

16 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

OIJOI minkä idean sainkaan tuosta ruumishuoneen avaimenperästä...! ;)

Ihania nämä kuvat ovat, laadusta viis, näkymä on tärkein! :)

Kaunista viikonloppua!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Niin kaunista, ihanat värisävyt! Mukavaa viikonloppua :)

Miia kirjoitti...

Arvaas vaan kuinka paljon näistä teidän sauna/kellarikuvista on inspiraatiota, kun suunnitellaan omaamme! Juuri sellaista lämpimänsävyistä kaipaisin meillekin, mutta harmaata siellä jo on menty laittamaan edellisten asukkaiden toimesta eikä tietenkään haluta purkaa. Joten nyt täytyy sovittaa sitten siihen olemassaolevaan sävyjen maailmaan uudistuksetkin. Tykkään tuosta ruskeasta ovesta kovasti. Hurrrrrjat avaimet! ;)

Seija kirjoitti...

Mukavan näköistä! Pari postausta aiemmin oli kuva pesuhuoneesta: AIVAN IHANA!!!!! Just sellasta rouheaa ajanpatinaa ja vanhaa kaunista yhdistettynä sopivasti moderniin! Tykkään ihan täysillä :)

Marika kirjoitti...

Tosi kivan näköistä teillä! Kotoista ja nättiä. Mulla kanssa kuvaamisinnostus tyssää välistä siihen, kun en saa mielestäni tarpeeks hyviä kuvia. Tunnelmaa on välillä vaikea saada välittymään kuvasta sillee te se olis just sellanen millaisena sen ite livenä näkee. Ja välillä tulöee tekniikka ja omat taidot vastaan. On niin vaikea (ei millään ehdi/viitsi)perehtyä kunnolla kameran ohjeisiin ja oikein harjoitella kuvaamista :)Mukavaa marraskuuta teille!

JohannaMaria kirjoitti...

Voi ihanuutta!! Monesti on pitänyt kirjoittaa kommenttia. Teidän koti on todella lumoava ja etenkin alakerta on aivan mielettömän upea. Saan niin paljon iloa ja inspiraatiota kuvistasi! Ei se mitään haittaa, vaikka alakerrassa on haasteellista kuvata - niiiiiin mielelläni silti katselisin sieltä lisää kuvia.

Rentouttavaa viikonloppua toivottelee JohannaMaria

Johanna kirjoitti...

Löysin blogisi sattumalta ja täytyypäs jäädä lukijaksi :) Ihanan tunnelmallisia kuvia olet saanut otettua.

Sarkka kirjoitti...

Juuh, ei se kuvan laatu oo niin tärkee vaan se sisältö :) Kaunista on!

Anonyymi kirjoitti...

kriihhh..halloveeni tulos.. nuo ruumishuoneenavaimet olivat kyllä hurrrrrrjat! Ihanan taideteoksen olet kehystänyt, lasten työt ovat arvokkaita! Ja ihania kuvia, kiva kun pääsee kurkistelemaan ihanaakin ihanempaan kotiisi.. niin mikä se sun ammatti olikaan ...? sisustus suunnittelijako? jos ei niin olet väärällä alalla! kodissanne on niin kauniita juttuja ja miten oletkin keksinyt ihanuuksia.. Laitappa lisää ihania kuvia!! Japi

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Hej! Olen aikaisemmin seurannut blogiasi ja ihaillut ihania ompelutöitä. Minulla on ny oma blogi ja on kiva kommentoida ja kirjoitta muutama sana. Sauna osasto näyttää viehättävältä, sinulla on hyvä maku.
Voi hyvin!
Kram
Sanne

PikkuBertta kirjoitti...

Hui...teillä ihan "oikea"ruumishuone.

kati kirjoitti...

Siis aivan mahtavaa, ruumishuoneen avaimet ;D Ja minäkin tykkään teidän alakertistä ihan kympillä. Laita vaan lisää kuvia miltä on alkanut näyttää siellä. Varsinkin kodarijutut on alkanut kiinnostaa kun tarttis se omakin laittaa jo kuosiin. Tunnistan tuon kuvausongelman, mutta hyvin sä oot näihin saanu valoa. Ei ollenkaan huonoja, joten lisää odotellaan ;)

sunday funday kirjoitti...

Heippa! Ihania asetelmakuvia, kaunista pientä kivaa voi kyllä näköjään laittaa vaikka sitten pesutilaan! Mailegin ankkaa olen itsekin vähän haaveillut.. Mut nuo ruumishuoneen avaimet, HUI, jos en tietäis että siel on vaan peruskellaritilat, mulla saattais ovi jäädä avaamatta : )!!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Ihanaa harmaata sunnuntaiaamua!

Kiitos kaikille kommenteista :) Pitää yrittää ottaa lisää kuvia alakerrasta joku päivä, jos vaikka aurinko suostuisi joskus näyttäytymään. Eihän siellä mitään ihmettä oo rempan jälkeen sisusteltu, varsinkaan kodinhoitohuoneessa, mutta jotain kumminkin. Pelkään että tulee sinnekkin haalittua kaikkea turhaa roinaa, kun siellä on nyt niin ihanan avaraa ja vähän tavaraa. Kaappejakin jopa tyhjillään! :O

Täytynee tästä liikahtaa päivän askareisiin. Aamun aloitin tänään ajoissa sikalatöillä, jossa oon nyt ollu lomittamassa. Tallihommat vielä odottaa, täytyisi saada nuo pikkuneidit innostumaan päivävaatteiden pukemisesta. Se on joka aamu yhtä vaikeeta... ;D

Pieni Lintu kirjoitti...

Toi ruumishuonejuttu on niiin meidän huumorintajulle sopivat. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Nyt on pakko kysäistä, kuinka paljon teidän alakerrassa oli alunperin neliöitä? Meillä on myös rintsikka ja suunnitellaan sisäsaunaa ja kodinhoitohuonetta jonnekin kohti taloa.. Uskallatko kertoa remontin budjetista kuinka paljon nooooin se on tullut maksamaan... Aivan uskomattoman ihana alakerta jokatapauksessa!!!!

-mommy3