tiistai 22. helmikuuta 2011

Hulluuttako



mutta haluaisin niiin tuohon vihreän tuolin paikalle punaista tai vaaleanvihreetä smeg-jääkaappia.

Ja sitten haluaisin maalata samalla värillä joko ruumishuoneen oven, tai autotallin oven.
Väriä en oo vielä osannu päättää, jompikumpi noista. Punainen olisi ehkä räväkämpi ja meillä kun on muutenkin tuota punaista - no on kyllä sitä vihreääkin...

Ovi on vaikea valita, ruumishuoneen ovi olisi pienempi, eikä ihan jääkaapin vieressä. Autotallin ovi olisi taas metallia, siihen olisi kiva sitten kiinnittää vaikka magneeteilla jotain laminoituja kuvia meidän perheestä...
Jotai sähäkkää haluan tuonne alas, siellä on liian valkoista ja platkua.

Jääkaappi olisi kiva, sinne saisi saunajuomia ja jotain herkkujakin. Paljon ollaan katsomassa iltaisin telkkaria alakerrassa. (ja kun tuommoinen kaappi olisi niiin ihana!) ;)

Lattianrajasta puuttuu vielä listoja, älkää antako häiritä.
 Mitä mieltä ootte, onko liian radikaalia - kumpi väri -ja kumpi ovi?





Tyttöjen huonetta piti taas siivota rankalla kädellä... Sängyn päälle laitoin koristeeksi nuo miun tekemät räsytytöt. Siinnä oli ennen lippunauha, mutta se piti ottaa pois koska Maisa pelkäsi sitä yöllä. Sanoi että ne näyttää ihan hampaille... Saattahan ne vähän pimeässä siltä näyttääkkin.







25 kommenttia:

marikan kirjoitti...

"ruumishuone", heh heh...onko se siis joku kellari? Mut siis joo, mä maalaisin ehkä sit ton metallioven...

Anonyymi kirjoitti...

Sinä olet niin räväkkä tytskä paikallasi,että punaista vaan peliin!!
Joka kerta kun ruumishuoneen ovesta luikahtaisit sisään, punainen saisi hymyn huuliin..
Varsinkin kun on ottanut jonkun herkkupalan,pullean ja punaisen jääkaapin uumenista!!<3
Ja tuo magneettijuttu kuulostaa huipulta!!!
Vaihtuva taide/valokuvanäyttely autotallin oven käheässä rouheudessa.
Yleisilmeellisesti vihreä nappaisi ehkä kuitenkin paremmin,mutta punainen on aina punainen ja saa veren kiertämään ja ajatukset sinkoilemaan erityisellä powerilla!!!=O)
Hyviä päätöksiä ja onnellisia maalausrupeamia teille sinne!!!
Lopputulosta odotellen:
Katinkainen

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältähän tuolla näyttää ilman maalaustakin:) jääkaappi on tietysti asia erikseen ja varmaan tarpeeseen;) jos vietätte iltaisin aikaanne siellä, mutta tuo ruskea ovi on tosi hyvä noinkin ja sopii niin hyvin tuonne, se autotallin ovi kaipaisi juuri jotain taide-kuva-käsityö-vaihtuvaa näyttelyä..teeppä siihen aluksi joku pirteä iso kranssi, olet niin taitava! Ja tyttöjen huone näyttää niiiiin siistiltä..!teetpä mitä vain uskon että lopputulos näyttää upealta, niinkuin muutkin paikat teillä uusia kuvia odetellen. T. Jaana:)

Anonyymi kirjoitti...

Värillä ei väliä, molemmat on hyviä, mutta ehdottomasti tuo autotallin ovi eikä ruumishuone! Se ovi on jo muutenkin kaunis ;)

~ode~ kirjoitti...

Kumpikin käy. Minustaki "ruumishuoneen" (=alakerran uloskäynnin?) ovi on todella kaunis jo tuollaisenaan, enkä itse välttämättä sutisi sitä...

Eka ajatus jääkaapin väristä oli ehottomasti punanen. Mutta kuvia kateltuani ja asiaa pohittuani pälkähti päähän, että olet tainnut kumpaankin väriin tykästyä/päätyä, etkä ihan sattumalta. Että mitä, jos alakertaa piristäisi vähän molemmilla? Esimerkiksi jääkaappi ja ruumishuoneen ovi punaiseksi, autotallin oveen hento vaaleanvihreä. Punainen voisi kulkea sitten vihreän kaverina, esimerkiksi kuvakollaasin kehykset olisivat samaa punaisen sävyä. Tai päinvastoin.

Päädyitpä mihin tahansa, TIEDÄN, että hyvä tulee! Sulla on niin tyyli, värit ja taito hanskassa. Tiesithän muuten, että kirkkaanvärisiä retrojääkaappeja saa muiltakin valmistajilta kuin Smegiltä? Jottei jopa edullisempaan hintaan?

On lisäksi jäänyt kehumatta, että olet ollut hirrrmu sinnikäs keventäjä. Olin jälkeen-kuvista niin mykistynyt, etten tajunnut edes kadehtia. Go, Meke, go! Mie yritän tulla perässä, vielä joskus.

Heidi, Livinki design kirjoitti...

Miusta autotallin ovi olis kiva punaisena ja niiden kuvien kera, mutta se on kyllä tosiaan lähellä jääkaappia. Valitsisin siis jääkaappiin mintun tai sen vihertävän sävyn, ettei tuu liian punaista :) Punaista voisi sitten lisätä tavaroissa tms. esim. matossa, jotta saat sinne sen punaisen langan :)

Mut kylhä sie osaat nää hommat, teit niin tai näin!

Katri kirjoitti...

Samoilla linjoilla muiden kanssa! Ruumishuoneen ovi on musta tosi hyvän sävyinen tuollaisenaan, joten autotallin oveen mä vetelisin jotain sävyä.

Mielenkiinnolla jään odottamaan millaiseen ratkaisuun päädyt(te)! :)

Piia kirjoitti...

Punainen!!
Nuo räsytytöt on aivan mahtavia, saanko yrittää matkia?

Sarai kirjoitti...

Punaisen puolesta liputan mäkin, punainen smeg ois niiiin ihana tuonne :) Ja ei ruumishuoneen ovea, komppaan muita.
Hyviltä kuulostavat suunnitelmat, ja voi että teillä on viihtyisää <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ideoita.
Minä ehdotan vihreätä väriä jääkaappiin ja oveen, mutta kumpi ovi... ruumishuoneen ovi. Ja kollaasia tai muu vastaava autotallin oveen.
Punainen jääkaappi ja autotallin ovi olisivat ehkä liian voimakkaista yhdessä, kun ovat niin lähellä toisiaan. Ainakin näin kuvista päätellen.

Hieno siitä varmasti tulee!

Minttu

Pikkuviuhti kirjoitti...

Kannatan vihreää, koska se on epätavanomaisempi ja autotallin ovea, koska sekin on epätavanomaisempi. Oletko laittanut tyttöjen huoneen laatikoihin huopaa tms. alle, ettei naarmuta lattiaa?

Peppi kirjoitti...

Blogissani on siulle jotain!

Tuo sängynpeitto on AIVAN ihana ja nuo tytöt, jotka roikkuu seinällä :)

Tuulella kirjoitti...

Kannatan vaaleanvihreää Smegiä, sillä punainen on melkoisen kova väri, johon saattaa myös kyllästyä nopeasti. Ja maalaisin tuon metallioven sillä samalla vihreällä. Jotenkin se vihreä tuntuisi sopivan tuonne.

Ihailin myös tuota aikaisemmin postaamaasi keventämistä. Täytyy sanoa, että kuulostaa järkevältä ja on tuottanut hienosti tulosta. Onnittelut siitä!

Anonyymi kirjoitti...

punanen jääkaappi ja vihree ruumishuoneen ovi :)?!?

Anonyymi kirjoitti...

Hihi, multa meni nyt kyllä ihan kaikki muu ohi - toi ruumishuone oli niin hauska :D

kati kirjoitti...

Mä varmaan eka yrittäisin päättää sen jääkaapin värin. Sit noita oviahan maalaa aika helpolla uudestaan jos ei väri miellytäkkään. Molemmat värit on herkkuja, makuasia taas. Mutta jotenkin näen teillä pirteän punaisen jääkaapin. Olis ihana väripilkku alas tullessa kun kellareissa tuppaa yleensä olemaan aika hämärää. Vaikka teillä kyllä ovesta näyttää tulevan kivasti valoakin tuohon. Mä en varmaan osais päättää tuota koskaan kun oon niin kova jahkaamaan ;D

Niin ja aivan mahtava painonpudotus sulla. Wau!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Tunnustus noudettavissa, ole hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Reilun vuoden sinun blogia seuranneena voin todeta, että teillä on aivan ihana koti ja siulla on kyllä silmää sisustukselle ja kaikelle kauniille! Ihailin joskus aiemmin jo tuon ruumishuoneen oven sävyä, joten en menis sitä muuttamaan. Ehkä se rouhean punainen jääkaappi ja vihreä autotallinovi? Sen jääkaapin kun voi tarvittaessa siirtää sitten jonnekin muualle jos joskus haluaa vähän vaihtelua? Kiitos ihanasta blogista -tänne on aina palattava uudelleen! :)
-Sanna

Ellis kirjoitti...

Hei! Maalaisin myös mieluummin autotallinoven kuin ruumishuoneen oven, joka on kaunis sellaisenaan. Vinkki autotallinoveen: maalattuasi autotallinoven, hanki siihen magneettisanat, niillä on kiva tekstailla vaikkapa saunaillan päätteeksi tai muuten vaan :)
Meillä on eteisessä aikas ruma lämpökaapin ovi, jonka "naamioin" noilla magneettisanoilla. Se toimii nyt kivana vieraskirjana tms. ja rumaa ovea kukaan ei edes muista (mun blogista löytyy helmikuun ekan pvän juttu tästä ovesta sanoineen).
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä tai punainen tai sekä että, kaikki käy. On teillä kaunista, ja sulla ihana blogi!

Sitten ois juttutoive - voisitko kerrata ton teidän alakerran rempan, mitä tehtiin ja miten kauan kesti mikäkin homma ja jotain suuntia töiden kustannuksista? Meillä nääs sama urakka eessäpäin. :-)

Kiitos etukäteen!

Nepsu

Kirsikka kirjoitti...

Minä valkkaisin vihreän, mutta jos tykkää kovasti punaiseta, niin miksei sekin. Teidän tyttöjen huoneessa on sitten kivan näköistä. Nuket sopii ihanasti seinälle ja tuo peitto on kyllä mahtava!

hillevi kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kuvia taasen. Olen monesti ihastellut kauniita värejä teillä. Punainen piristäisi tuota tilaa kummasti. Jotenkin minusta sopisi tuohon metallioveen. Tietenkin kirkkaissa väreissä aina se vaara että kyllästyttää jonkin ajan päästä. Mutta pensseliinhän on helppo tarttua. Jääkaappi olis sitten vähän mutkikkaampi juttu.
Voinko lisätä blogisi oman blogini suosikkilistalle?

Unknown kirjoitti...

Moikka!
ITse juuri hankin tuon vihreän Smegin (saa halvemmalla Saksasta, emarkt-putiikista, toimitus noin 2 viikkoa). Se on kyllä tosi hieno ja sopii hyvin meidän vanhaan puutaloon.

Seuraavaksi pitäisi vaihtaa työtaso keittiöön. Millainen työtaso teidän rintamamiestalossa on?

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kaunis tunnelma kuvissa!

Leena Lumi kirjoitti...

Pidän itse kovasti tietyistä vihreän sävyistä, mutta se Smeg on punaisena melkein vastustamaton.

Meilläkin on ruumishuone, mutta en ole varma, että tarkoitamme sillä ollenkaan samaa;-)