keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Armas arki ja arvonnan voittajat





Arvonta on suoritettu monta päivää sitten, mutta postaus on antanut odottaa itseään ja pitää teitä jännityksessä. Tietokone on ilmeisesti jouluähkyssä ja takkuilee kaikenaikaa. Kuvia en ees yritä tähän ladata, ettei taas jää voittajat julistamatta.

Elikkäs pidemmittä löpinöittä kirjan itselleen voittivat;

Peurankello sanoi...
Mukana, kiva musiikki, kun pikku-Inkiväärikin tuossa heiluu musiikin tahtiin:) Lapsuuden muistoista joulusauna mummilassa, jäälyhtykuja saunalle ja ihana vasta sulatettuna, sauna tuoksuu kesälle ja ulkona pakkanen paukkuu!



Anonyymi sanoi...
Täällä huhuilee blogisi pitkäaikainen lukija. Haaveilen itsekin maallemuutosta ja hevosista...mutta, lapsuuden jouluista mieleen on jäänyt kaikki ne tunnelmat, tuoksut ja piiiitkä odotus ennenkuin lahjat jaettiin. Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi ja päivittelehän blogiasi tiuhaan! :)



T. Tilda


Charlotte sanoi...
Vakkari kävijä täällä :) Osallistun mielelläni arvontaan. Minun joulumuistoissa on joulut maalla isovanhempien luona,paljon lunta ja pakkasta, taivaalla tähtivyö. Lämmin ulkosauna johon juostiin hankeen tallaattua polkua pitkin.



Charlotte


Onnea kaikille voittajille! Peurankello, Tilda-Anonyymi ja Charlotte, laittakaapas miulle sähköpostilla osoitetietojanne, niin saan kirjat matkaan! jos jollakin teistä on jo jompikumpi kirjoista, niin ilmoittakaa myös siitä :)

Yritän helpottaa tietokoneen oloa jollakin ilveellä, jos saataisi tämä yhteistyö taas toimimaan... Siihen saakka heippatirallaa ja oikein onnellista, uusinta uutta vuotta teille kaikille!

Taijan kumminkin kokeilla jonkun kuvan liittämistä tähän... ;)





4 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Onnea voittajille.

Linda kirjoitti...

Ihanat heppaset kauniissa kuvassa!

Silvia kirjoitti...

Tanti auguri di Buon Anno!
Silvia

Olive kirjoitti...

Kauniita suokkeja (?) teillä ;)