sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Huono.

Normipostausta yritin tähän väliin kirjottaa, kun on nyt monta tullut noista tuotteista.

Huonosti vaan lähtee nyt tästä tukasta irti mitään järkevää. Ajatukset karkaa, ja niin johdonmukaisesta blogikirjoituksesta ei tullutkaan yhtään mitään. Joukko tosi sekalaisia kuvia keittiön kirpparivaa'asta (miten se kirjotetaan?!) - Oivan tipuntappokuviin. Tosi johdonmukaista.

Pitkästä aikaa taas kotioloissa, ja tuntuu että tänne tukehtuu. Tykkään olla kotona, ja tyttöjen kanssa, mutta jotenkin veltostuttaa tää arki. Sain kesäksi läheiseltä puutarhalta oman alan hommia ja kovasti oottelenkin niiden alkamista. Ehkä tää taas tästä polkasee käyntiin. Puolessa vuodessa ehti hyvin tottua koulupäivien rytmiin ja nyt on ihan orpoa.

No, tässä on nyt nää kuvat, koitan keksiä enskerraks jotain järkevämpää.

Tähänaikaa olis ehkä suositeltavampaa olla vaakatasossa peiton alla, eikä yrittää
väkisin kirjottaa tyhjästä päästä olematonta juttua.

Tulipahan kirjotettua kumminkin.

Tää on oikeesti huono!







12 kommenttia:

M kirjoitti...

♥ Punainen kaffepöönapannu ♥

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Onpa uskomattoman kauniita kuvia! Ihania tunnelmia... paitsi joo, ehkei kirjoituksessa... Mulla on sellainen teoria, että jos välillä ei tunnu kurjalta ja huonolta, niin sitten ei tuntuisi koskaan hyvältä ja hienoltakaan. Joskus on sitten vaan tilastojen valossa pakko olla niitä alamäkifiiliksiäkin :-)

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Mikäs siinä niin huonoa oli? Olisit antanut tulla vaan ihan ilman itsesi ruoskimista...kuvat todella hienoja. Itse olen täysin toope kuvaajana (mutta tiedän, mikä kuva minun mielestäni on hieno) joten kateellisena kysyn, että millaisella kameralla kuvaat?

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenta!

Hyvä aamukahvi, parempi mieli! Tuskin ees muistan että mitä eilenillalla(yöllä)kirjoitin, niin nukuksissa kai olin. Ja edelleen sitä mieltä että kirjoitus on Huono! :D Kuvat menettelee, ja Merville vastaukseksi että ne on otettu piskuisella Nikon coolpix L125 kameralla. Ostettiin se viimeviikolla citymarketista, maksoi tarjuksessa ruhtinaalliset 49,90 ;)Miulla on se parempi ja isompi Nikonin kamera jolla enemmin kuvaan, mutta sitä on ikävä kuljettaa mukana jos johonkin lähtee. Tuo on mukava taskumalli ja saa sillä ihan kivoja kuviakin. Jonkun verran oon noita kuvia käsitellyt, eivät oo kamerasta suoraan tuonnäköisiä ;)

Marsa - Noinhan se kyllä on, outoa vaan itselle kun keväällä takkuaa, yleensä miulla on tää tilanne heti joulun jälkeen. Mutta kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu :)

Matonkude - Mie oon hulluna noihin kaffepannuihin! :) Lempipannu on tuo uunin päällä oleva finelin punahilkka jonka oon saanu siskoltani synttärilahjaksi. Meillä on kesämökillä ollu miun elämän ajan samanlainen pannu jolla on siellä joka aamu kahvit keitetty kaasuhellalla :) Tää on ollu vähemmällä käytöllä, teevettä sillä keittelen, ja jokapäivä tietysti uuninpäällä ihastelen <3

Laura kirjoitti...

Aina ei irtoo, tiedän tunteen, mut onneks kuvat yleensä pelastaa. Oli miellyttävä vierailu taas. :)

Onnea muuten työpaikasta! :)

äM. kirjoitti...

=) Ihanan inhimillistä!!

Tuli hyvempi mieli omasta
(pelkästä)olemisesta. :) Ettei haittaa, vaikken aina jaksa olla onnekkaan tunteen vallassa vallitsevasta
"kotirouvuudestani".
Että on oikeasti ookoo
tylsistyäkin! =)

Mutta tänään lähden
kiertämään kirppareita
Uudella Kotipaikallani! =)
Sinun innoittamana,
ensimmäistä kertaa täällä!

Kaunista päivää! :)

Anonyymi kirjoitti...

tiedän tunteen kotirouvana olemisesta oli päiviä ettei irronnut mikään ei mitään... mutta nyt kun joka aamu kiikutan hoitoon ja kouluun lapset ja kiireellä töihin ah, kunpa saisinkin tuon ajan takaisin eikai sitä ihminen oo tyytyväinen olotilaansa;) mutta hei nyt sulla on aikaa ideoita uusia ihania juttuja ja ompelukone surraamaan....aurinkoisia kevätpäiviä t. jaana

Anja kirjoitti...

hei :)
ihania kuvia ja tuo oli kyllä ihana idea kahvipannu roikkumaan ja sinne muratti...siis todella ihana keksintö..jos sinulla oli ongelma kirjoittaa kirppisvaaka niin minulla on usein ongelmia kirjoittaa jokin sana kuten äsken tavasin useasti sanaa "keksintö" no välillä vaan menee lukkoon ja ajatus ei vaan kulje ja toimi.
Mukavaa pääsiäistä sinulle :)

inkku kirjoitti...

Olen huomannut, että aina ei irtoo mitä kirjottaa. Sen takia postailen liian harvoin...
Kuvat on kyllä mukavia! Kahvipannu ja muratti hauska juttu ja voi ankka poloista, kun ihan on tippumaisillaan.

Jonna kirjoitti...

Koulutuksen Jonna tässä heippa!:) Juu, tiiän ton tunteen ku lusmuilee vaa kotona, on nii outoa ku ei tartte lähtä enää joka päivä kaupunkiin! Musta ei kyllä ikinä olis pelkästään kotona olijaks...

Oot laittanu ihania kuvia nuista sun tuotteista, niin hyviä, että jopa minä oon harkinnu kans blogin perustamista. Mut saa nähä!

Onneks olkoon työpaikasta ja muutenki tsemppiä! :)

-Jonna

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Jonna - Kiitos! :) Äkkiä vaan siekiin blogia laittamaan pystyyn :)

Miullakin oli aikoinaan kun alotin tään, tarkoituksena pitää vähän omaks iloks semmosta kuvallista päiväkirjaa siitä ajasta kun olin tyttöjen kanssa kotona. Onhan tää tarina siitä muuttunut, ja niinhän sen pitääkin.

Mukavaa kevättä siullekkin, ja tuuhan taas käymään meillä;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

mitä on tämä ihana musiikki? Kiitollinen jo etukäteen tiedosta,

t.Paula,

joka on ensi kertaa blogissasi.