torstai 16. lokakuuta 2008

Keittiö uudistuksia...Hylly on siis paikoillaan ja samoin uudet verhot. Verhot ovat tosin vanhat, mutta keittiön ikkunassa uudet :)Aiemmin keittiön ikkunassa on ollut aina jonkuunlainen kappatyylinen verho, valelaskosverho, valerullaverho ja nyt on sitten ekaa kertaa AIDOTsivuverhot. Ne olikin yllättävän nätit. Antavat keittiöön rauhallista tunnelmaa ja kaventavat tuota järjettömän leveää ikkunaa.Hyllyhommelit ei onnistunut ihan suunnitelmien mukaan... Alkuperäinen hyllylauta oli taas vaihteeksi niin kiero, että siitä ei ollut hyllyksi. Jouduin etsimään uuden laudan, joka sitten oli taas liian puunvärinen ja sitä täytyi sutia valkoisemmaksi. Sittenhän ne tummuneet narut näyttivät likaisilta vaalean laudan kanssa, joten maalasin vähän niitäkin... :)Vähän heikkoja kuvia, kun joutuu ikkunaa vasten ottamaan...


Tässä vielä otos siitä kuinka helposti kuvilla saa huijattua... Ylempi kuva on otettu parikymmentä senttiä enemmin oikealta ja ylempää. Todellisuus ei aina ole niin romanttinen... :D

Lisäsin vielä tämän kuvan selvennykseksi... Naru on siis työnnetty läpi hyllyssä olevista rei´istä ja tehty solmut hyllyn alapuolelle. Kattokoukun alapuolelle tein tuommoisen kiristyspatentin juuttinarusta, ettei hylly pääse keikahtamaan. Kyllähän se tietysti kiikkuu, jos vaikka tönäisee. Kannattaa sijoittaa siis paikkaan jossa on turvassa. Meillä on toinenkin samalla tavalla tehty hylly ollut jo kauan (josta narukuva on otettu) ja se on toiminut hyvin!

4 kommenttia:

Meke kirjoitti...

Huomenta (klo 11.3o!). Hieno hylly. Miten saat sen pysymään keikkumatta kun lasitavaraakin päällä? Jos annat luvan niin voisin "varastaa" hyvän idean. Yhdelläkö narulla vain kiinni ?Lisää kuvia? Nyt lähden Anttilaan, on nimittäin käsiveskat alennettu!

Kirsi kirjoitti...

Kiva uudistus keittiössä. Tykkään tuosta peltomaisemasta traktoreineen...

Kirsi

pikku-pihlaja kirjoitti...

Laitoin yhden kuvan lisää, joka selventää sitä miksei hylly pääse keikkumaan/kippaamaan. Kuten jo kirjoitinkin, kannattaa sijoittaa semmoiseen paikkaan ettei sitä tönitä, koska kyllähän se tönäistessä keinuu.

Ja idea on käytettävissänne :) Aikoinaan itse sen Suomela-lehdestä nappasin, kun tarvitsin hyllyn uunin muuriseinälle. Siihen kun ei saa mitään kiinnittää.

Kirsi- Miekii tykkään maisemasta... Ja kyllähän ne traktorit p****vaunuineen kuuluvat maalaismaisemaan :)

Mekekaimalleni antoisia kassikauppoja!

maano kirjoitti...

kiva hylly ja ihania esineitäkin :)