tiistai 21. lokakuuta 2008

Tänään sitten sydämiä...


Tämän kolmikon pistin myyntiin, sillä itsellä pursuaa jokapaikka noista sydämistä... :) Näistähän näppärä saa tehtyä vaikka kivat kranssit jouluksi...


19 kommenttia:

kotiäiti kirjoitti...

Ihania sydämiä! Millainen on sinun painokoneesi jolla tekstit painat? :) Uteliaisuus valtasi mieleni, niin ihania ovat kaikki sinun käsistäsi syntyvä! Onko sydämissä kankaana pellava? Pistähän vain putiikkia pystyyn noille tekeleillesi!Varmasti kauppa käy kuin kuumille kiville! Tulen taas kurkkimaan mitä ihanaa seuraavaksi keksit.

Minnuska kirjoitti...

Aivan ihania kaikki tekemäsi! Minäkin olisin kiinnostunut tuollaisesta painokoneesta, mistä sellaisia saa ostaa...onko kallis?

Miten teet tuon sammalpallopuun varren, mistä materiaalista ja miten kiinnität sen palloon?

Olet tosi taitava!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Tuosta tekstien teosta oon ollu vaitonainen, enkä mielellään paljasta tarkasti tekotapaa. Ihan yksinkertainen juttu se ei oo. Yritän noilla uniikeilla teksteillä hieman jätättää muita myyntiin tuotteitaan tekeviä. Siksi se on vähän "oma salaisuus" :) Se on kuitenkin aika keskeisessä osassa miun tuotteissa tuo teksti.

Jos nyt saan toiveeni toteutettua ja kunnolla myyntiin noita juttujani :)

Sammalpuun tekoa voin kyllä valottaa... Pallo on kokonaan sammalta. Tiukka mytty sammalta sisällä, rautalangalla kiinni kurottuna. Pinnalle nätti tasainen sammal ja kiinni vihreällä rihmalla tiukasti. Sitten kun pallo oli valmis, kaivoin sormin sopivaan kohtaan reijän johon varsi tulee kiinni. Reikään reilusti kuumaliimaa ja varsi reikään. Varsi on tehty nipusta tuoksuvatukan oksia. Ovat suoria ja sopivan värisiä. Ruukussa miulla on kuivaa oasis-sientä ja sinnekkin varsi on liimattu kiinni.

Sekava sepustus, vaikka puu on kyllä helppo tehdä... :)

Niin ja postauksen sydämet ovat pellavaa, miun lempimateriaali...

Meke kirjoitti...

Taitava olet, eikä kaikkia salaisuuksia kannata paljastaakaan! Meille jokaiselle jää oma juttumme millä tuotamme iloa ympärille ja itsellemme. Käsityö on aina käsityötä ja oma arvonsa pitää tietää ja olla ylpeä siitä. Myytkö kirppareilla vai jonkin putiikin kautta vai tästä blogista?

pikku-pihlaja kirjoitti...

Niin, ei ole helppo sarka käsityöläisellä, sen tiedän. Kilpailu on kovaa ja käsityön arvostus(onneksi)nousussa. Ammattiin lukeneena tiedän että idean pitää olla hyvä, työn jälki siistiä, ja jotain omaleimaista, mitä ei ole muilla. Ei siis helppoa nykymaailmassa, missä kaikki on jo keksitty ja tekijöitä piisaa. Silti pitää yrittää... =)

Huutonetistä löytyy pikku-pihlaja tunnuksella :)

kati kirjoitti...

Ihania sydämiä ja niin valmiita myyntiin! Olet taitava!

Long Island kirjoitti...

Haluaisin ostaa noita syrämmiä.Kuinka paljon maksaa ja onko ne jo menny?

sariw kirjoitti...

Sykähdyttäviä sydämiä : ) Tekstit ovat ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on niin ihana... :) Käyn täällä päivittäin kurkkimassa, tulee jo pelkästään kauniista kuvistakin niin hyvä mieli. Minulla on huutonetin kautta ostamia kauniita käsitöitäsi, ja ne ovat kyllä niiin ihania, uniikkeja ja laadukkaita. Minäkin kannatan että pistät puodin pystyyn, täältäkin löytyisi yksi kanta-asiakas :-) Kaunista syksyn jatkoa! T: Taru V.

maano kirjoitti...

tosi ihania sydämmiä :)

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Minäkin komppaan muita eli tosi kauniita sydämiä. Pellavaa ei materiaalina voita melkein mikään. Juu ja pidä salaisuuksista tiukasti kiinni!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Kiitoksia kaikille vierailijoille! :)

Ihanaa kun tänne on löytänyt jo ennestään tuttujakin ihmisiä kommentoimaan! :)

tinttarus kirjoitti...

Ihania sydämiä!!! Ja salaisuudet kuuluvat elämään....:)
Teetkö vain oman kodin kaunistukseksi vai saako "tilata"....??
No tässä välissä rupesin muiden kommentteja lukemaan ja sieltähän se vastauskin jo löytyi! Eli tämä rouva sukeltaa nyt Huutonettiin!!

Olet taitava käsistäsi!!
Iloa tähän päivään toivottelen....

kotiäiti kirjoitti...

Aivan. Eihän niitä kaikkia salaisuuksia muille kannata kertoa! :) Teetkö tilauksesta töitä? Niin ihania nuo tekstit että niitähän voisi joka paikkaan laittaa!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Kyllä oon joitakii tehny tilauksestakin. Etusivulla on sähköpostiosoite sieltä voi kysellä, jos oli jotakii mielessä... :)

Minnuska kirjoitti...

Ymmärrän todella hyvin! Tekstisi ovat todella ihania ja siistejä, itse olen aina käsitöihini tehnyt tekstejä käsin kirjoittaen ja kiinnostuin sinun suorista ja symmetrisistä kirjoituksista...mutta omaleimaisia ovat tietysti omat koukerotkin!

Laita ihmeessä puoti pystyyn, minäkin tahdon ostoksille! Tuollaisen enkelin tahtoisin...milloinkohan yksi valmistuisi huuto.nettiin...!

KIITOS puunteko-ohjeesta. Tuo varren valmistaminen ei ole ottanut onnistuakseen tekeleissäni! Todella hyvät ohjeet annoit, josko se nyt...!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Kyllä noita enkeleitä sinne lennähtelee vähän väliä, käyhän kurkkimassa :)
Miekii ekaksi tein tekstit käsin, mutta niissä on hirvee homma, ainakii pitkissä teksteissä. Aina meni jossain kohtaa pieleen ja sitten olin vielä hirmu kriittinen että mitään töhryä ei saanut olla... Tuskaista hommaa :D

Hanna-Maria kirjoitti...

Kauniita sydämiä. Minullakin on sydämien tehtailu ollut mielessä, saas nähdä mihin väliin ehdin pöräytellä valmiiksi...

Ihanaa päivän jatkoa Sinulle ahkerainen!! :)

Mari kirjoitti...

Tosi kauniita! Senkin taitava:)