sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Sunnuntaita...

Ajattelin että tänään tehdään tyttöjen kanssa pitkä kirpparikierros sunnuntain kunniaksi. Sunnuntai oli vaan totaalisen huono päivävalinta, mikään muu kauppa ei oo auki ja kaikki ovat survoutuneet kirppiksille. Kaksi kirpparia mentiin pikaseen läpi ja ostossaldo oli villasukat, brion leppäkerttu, kynttilälle lasimalja, sekä siskon vauvalle body. Mie vielä ajattelin tekeväni jonkuu ihanan sunnuntailöydön. PAH.
Kotiin tullessa laitoin tytöt päikkäreille ja päätin vähän askarrella puutöitä ulkona, kun oli nätti ilma. Oon monesti pyytäny isäntää tekemään miulle lypsyjakkaran näköisen pikkupenkin vahasta laudasta ja heinäseipäästä. Ihan somisteeksi olisin semmosen tahtonu.


Ei onnistu kuulema.
Siihen tarviis sorvin ja sit semmosen ja tämmösen värkin ennekun teko onnistuu... Niinpä. En tiiä mimmosta penkkiä se isäntä meinas, kun tähän tarvittiin vaan pora, vasara, saha ja puukko. Ei tullu ihan semmonen kun meinasin... mutta somiste penkiksi kelvatkoon ja kyllä se kestää mainiosti istuakkin! Päällä on se kirpparilta löytyny lasimalja kynttilöineen. Saatiin penkki,- sekä tuolifriikin talouteen yksi uusi perheenjäsen. :)

Tässä on tarvikkeet keittiön uuteen hyllyyn... Kaikillamuillakinon ihanat ikkunalaudat keittiössä ja miulla ei...!

12 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihana penkki! Kyllä sä oot kekseliäs ja taitava!! Ja ikkunalaudastakin tulee ihana. Kyllä nuo vanhat laudat, seipäät ja vastaavat on ihanaa materiaalia.

Hanni kirjoitti...

Löysin sattumalta blogiisi ja näyttää niiiiiin kauniilta ja sydämelliseltä =D

maano kirjoitti...

siit tuli kyl tosi hieno , ja innol oottelen sitä uutta askaretta :)

Mari kirjoitti...

Ihanahan siitäkin tuli:) Ikkunalaudastasikin tulee varmasti upea.

pikku-pihlaja kirjoitti...

Huomenet kaikille ihanille!

Keittiön uusi hylly on jo paikoillaan. Laitan kuvan kunhan saan ommeltua siihen taakse uudet verhot. On ollu jo pitkään suunnitelmissa, mutta ei oo sattunu vielä kohdalle mieluisaa kangasta. Ehkä joku pellavainen tai ihan valkoinen ois kiva talveksi. Katsotaan.

Ihana ilma taas ulkona ja miun mielessä kutkuttaa seuraava projekti... Löysin eilen vintiltä ison saviruukun, jonka oon joskus maalannut valkoiseksi. Nyt se on ollu monta vuotta ullakolla kosteessa ja yllättäen se maali on alkanu hilseillä aika kauniisti!

Pitäisi vaan tehdä lasten kanssa jälleen metsäkeikka... :)

Iloista alkanutta viikkoa teille!

kotiäiti kirjoitti...

Ihania kuvia sulla taas! Ja tuo tuoli on nätti tuollaisena tummanakin, kuten varmasti myös valkoisena! :) Aurinkoista syksyä sinulle!

sariw kirjoitti...

Ihana penkki ja koko asetelma : )
Todella kaunista !

Katri kirjoitti...

Hieno penkki kyllä, vau! Meillä on muutes mies tehnyt penkin vanhasta lattialankusta ja heinäseipäästä... En kyllä tiedä mitä työkaluja siihen tarvittiin. ;)

tinttarus kirjoitti...

Sinäpä taitava penkinlaittaja olet!!ONNEA!!! Aivan kertakaikkiaan sievä!! Onnea myös ikkunalaudan laittoon.....

Anonyymi kirjoitti...

Tästähän tuli heti uusi suosikkini! Itselläni ei blogia - vielä - ole, mutta on se mukavaa katsella kauniita kuvia ja lukea tekstiä toisten ihmisten arjesta ja juhlasta.

Toivoisin ah niin kovasti, että kertoisit lisää hevosistanne ja miksei vaikka kisuleistannekin, jookos? Rakastan itse noita molempia eläinlajeja, välillä enemmän kuin ihmisiä ;-)

Heli

White Linen kirjoitti...

Hienot värit. matto ja kranssi sointuvat kivasti toisiinsa. hyvin kauniita kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Blogista toiseen hyppimällä tänne päädyin. Ja olen myyty! Kaunista, kaunista. ;-)