maanantai 10. marraskuuta 2008

Kenkälaatikoista...



saakin aika kauniita lahjapaketteja tai joulurekvisiittaa kotiin, kun niitä vähän tuunailee... Kenkäkaupan täti oli kyllä vähän huulipyöreenä, kun niitä kävin kysymässä :) Oli just sopivasti purkamassa kenkiä pois laatikoista, kun kysyin että joutasko ne tyhjät laatikot miun matkaan. Sainkin niitä sitten oikeen aimoläjän!



Siinnä oli sitten ihmisillä ihmettä kun viiletin monta kertaa kauppakeskus Galleriaa pitkin kauhea torni kenkälaatikoita sylissäni. Rappusiin mennessäni eräs ystävällnen nainen auttoi oven auki, ja katsoi niin kummasti että oli pakko sanoa etten oo ostanu niin monia kenkiä, laatikot ovat tyhjiä... :D






23 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

ihania! Mä tein vähän samaantyyliin pikkusista esim koriste-esineiden ja lyhtyjyn pahvilaatikoista, mut toi kenkälaatikko idea on kyllä kiva!

Niin.. ja ekaa kertaa eksyin blogiasi kuikkimaan ja kauniilta näyttää :)

maano kirjoitti...

ihana laatikko , ja nuita olis tosiaan kiva väsätä pukin vietäväx :)

Hanna-Maria kirjoitti...

voi kunpa pukki toisi edes yhden puketin, joka vain olisi noin kaunis. Ei sitä kyllä varmaan hennoisi edes avata..

Mari kirjoitti...

Minäkin harrastan laatikkojen päällystämistä. Enpäs ole tajunnut kydsyä kenkäkaupasta:) Tosi kaunista jälkeä taasen.

Maria kirjoitti...

Ohos, onpa kauniita! Tulee ihan mieleen vaniljan, kanelin ja kahvin tuoksu noista väreistä.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniita! Ilahtuisin kyllä jos pukki minulle nuin kauniin paketin toisi=)

Karita

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea! Jälleen kerran.. :)
Upeat maalaismaisemat teillä. Missä päin Suomea olette?
Sain laitettua omaan blogiini myös tuon soittolistan. Kiitoksia!

tinttarus kirjoitti...

Auta armias, miten sinä aina osaat yllättää!!!Ansaitset tuhat tunnustusta!! Upeita ovat laatikot!
Tuollaisen kun saisi joulupukilta vaikkapa vain edes tyhjän sellaisen....<3 <3
Ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa katseltavaa!!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kommentoijille!

Mie tykkään kanssa tusata noitten pakettejen kanssa. Omasta mielestäni on tavallaan yksi lahja lisää, jos se on pakattu nätisti.

Nyt kyllä laatikkoja riittää eri variaatioihin :D Toisaalta voisi olla tekemättä niistä liian jouluisia että voisi sitten käyttää ympäri vuoden esim. säilytys/sisustus laatikkona.

Joku vuosi sitten päällystin laatikon sanomalehti suikaleilla jotka sitten "litustelin" laatikon kylkeen tapettiliisterillä. (se kyseinen laatikko näkyykin joissain kuvissa...) Ajan kanssa se on ihanasti kellastunut, ja paperit on edelleen hyvin kiinni.

Heli kirjoitti...

HUI ja IIK, kuinka i-ha-naan blogiin eksyinkään monen mutkan kautta! Henkeäsalpaavia ideoita, askarteluja, ompeluksia. Mitähän kaikkea täältä pihlajan oksilta löytyykään, kunhan ehdin ajan kanssa kaiken lukemaan ja katsomaan.

Jokin aika sitten tarvitsin työni puolesta tyhjiä kenkälaatikoita. Typykkämme kummitäti on töissä kenkäkaupassa, ja ystävällisesti hän hommasi lähes 30 kenkälaatikkoa. Oli siinä muilla asiakkailla ihmettelemistä kerrakseen, kun pursuavalla ostoskärryllä vein laatikoita autolle!
Yksi monista kivoista ideoistasi tuo päällystäminen sanomalehtipaperilla&liisterillä. Tapetti tai lahjapaperi taitaa toimia kanssa! Vai mitäpä tuumit?

Katja - Bag End kirjoitti...

Oi vitsi kun on hyvä idea. Itse olen joskus yrittänyt kyhätä jotain kenkälaatikoista, mutten ikinä ole saanut lähellekään tuon tasoista aikaan. Eikä ikinä tullut mieleenkään käyttää niitä lahjapaketteina, loistava idea kerrassaan!

kotiäiti kirjoitti...

Ihania laatikoita! Tuollaisen kun lahjaksi saisi, niin melkein pelkkä laatikko tyhjänäkin ilahduttaisi! Täytyykin tästä lähteä kenkäkauppaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tais tulla kalliiks "eksyä" tänne sun blogiin... iski nimittäin sellainen sisustus-vimma että huh huh. On täälä niin ihania juttuja että ei voi kuin ihailla. Huokaus* Laitoin heti sut suosikkeihin.

Nina kirjoitti...

Kiva idea ja sievästi olet laatikot somistanut. Lahjan saaja ilahtuu varmasti.

Vuokko kirjoitti...

Tuunaustaiturille on tulossa tunnustus, käväise hakemassa se blogistani :)

Krisse kirjoitti...

Oi oi oi, kyllä tulee noista kauniita lahjapaketteja.
hyvää viikonloppu toivotaa krisse

Kirpsu kirjoitti...

Voi taivas, tulipa löydettyä KAUNIS blogi!! Aivan taivaallisen kauniita juttuja!! Tuolla jossain sanoit, että teit jotain myyntiin... Missäs niitä myydään?

Sarai kirjoitti...

Suloisia laatikoita, mukava idea.
Hauskaa viikonloppua!

Tingeling-Maija kirjoitti...

Ihania kauniita asioita kurkkimassa taasen <3

Aikoinani kenkäkaupassa työskennellessäni mukaan tarttui tuon tuosta läjä kenkälaatikoita, käteviä tavaroita kertakaikkiaan ;)

Rauhaisaa viikonloppua!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Heipä vaan kaikille!

Ollaan oltu tyttöjen kanssa mummon luona paripäivää kyläilyreissulla. Kivaa oli! Siskoni Terhin kanssa tohlailtiin taas kaikkea tosijärkevää "sisustushommaa" ja serkukset saivat leikkiä keskenään.

Huomena varmaankin olisi sitten ratkaistava ARVONTA...! Huisia!

Tulkaahan kurkkimaan kuka voittaa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja olen aivan pökerryksissä ihanuuksista, joita olet tehnyt.
Kerrohan minulle miten ihmeessä ehdit tehdä noita ompeluksia; minulla kans kaksi pientä lasta ja tuntuu, että ompulu ym. jää vain haaveeksi kun kaikki aika tuntuu menevän ulkoiluun, ruoanlaittoon, kodin järjestelyyn eli siihen arjan pyörittämiseen...

Jantiina kirjoitti...

Hei! Jostakin tänne seikkailin... ja mikä ihana blogi täältä löytyikään!! Saanko linkittää sinut omaani, että on helpompi tänne tulla uudelleen? Haluan ehdottomasti seurata tekemisiäsi.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania juttuja olet taasen keksinyt! Ideat vain kaunistuvat ja lumoavat yhä enemmän ja enemmän näin joulun aikaan.Ihanaa;)Onkohan arvonta jo suoritettu?..en ainakaan kommenttia löytänyt.. Joulunodotusta:)t:Marjo "samani77"