lauantai 10. tammikuuta 2009

Jäikö joulu päälle?

Vai mitä kummaa on tapahtumassa...


Ikeasta tuli siis hommattua keittiöön lisää punaista. Yleensä joulun jälkeen pitää saada raavittua viimeisetkin punaisuuden rippeet tästä kämpästä, mutta nyt ostin lisää?! Kai sitä sitten oikeesti voi kyllästyä värittömyyteenkin.Keittiöön verhokangasta... Tästä en oo nyt enää ihan varma että meneekö yli. :)

Olohuone on edelleen oma väritön itsensä, uudet verhot ompelin kappaverhojen tilalle. Kahteen ikkunaan kahdeksat täyspitkät verhot. Kankaat maksoivat alle kaksikymppiä. Sopii miulle :) Vaihdoin uusien verhojen kunniaksi myös hieman järjestystä.

18 kommenttia:

Weißer Vintagezauber kirjoitti...

Hallo, schon wieder so schöne Bilder.Man freut sich immer wieder deinen Blog durchzustöbern.Very very nice blog.LG,Elke.

Nea kirjoitti...

Olet kyllä aivan uskomaton puuhanainen!
Olen jo jonkin aikaa seurannnut blogiasi joka kuuluu kyllä maailman kauneimpiin!
Kiitos että annat meille tätä silmän iloa!

Naapero kirjoitti...

Tuskin teillä sentään väritöntä on =D Värillisyyskin voi tulla kaikista niistä pienimmistäkin asioista, ja niitähän teillä riittää =D
Ja minäkin kaipaan aina vähän jotain väriä ympärille vaikka valkoisen sävyt onki kauniita ja ajattomia =) Ja kevään tullen tuppaan vallan innostumaan sen värillisyyden suhteen =D
Käväisyllä siis ja oikeen mukavaa viikonloppua!

Riikka T kirjoitti...

Nuo punaiset jutut näyttävät oikein hyvältä. keittiön verhoitakin tulee varmasti hienot.

Nina kirjoitti...

Väreillä on tärkeä merkitys meille. Olen kuullut jostakin, että on tärkeätä seurata niitä värejä, jotka kulloinkin ikään kuin "kutsuvat" meitä.
Ihanan raiskasta punaista oletkin löytänyt. Olkkarin verhot ovat kauniit ja edullisesti olet ne saanut.

Tirlitta kirjoitti...

Kaunista. Olohuoneessanne on juuri sellainen tunnelma kuin olohuoneessa kuuluukin. Kumpa sellainen löytäisi tiensä meidänkin olohuoneeseen.

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä väriä pitää olla.Minunkin sisustuksen punaisena lankana on punainen väri,aina jossain muodossa on joka huoneessa.Kauniita kankaita olet löytänyt.Minä taas löysin sen uuden puusohvan päälle uudet tyynynpäälliset j beesin lakanakankaan virittelin patjan päälle.Minä olen aivan inspiroitunut uudesta sohvastani.Käypäs kurkkaamassa.

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kaunista..ainahan sinulla on..
Hyvää lauantaita toivottaa krisse

Hattaramaa kirjoitti...

Tuo Ikean raitakangas on meillä Ompukan huoneen verhona. Punainen antaa kivasti energiaa. Meillä on yksi olohuoneen seinä maalattu kirkkaan punaiseksi.

*Katinkainen* kirjoitti...

Kyllä punainen piristää kummasti!!!
Valkoisen rakastajana olen iloisesti yllättynyt punaisen viihtyvän meillä aina vain pisempään joulun jälkeen....
Ihana tuo sinut ikkunapokasi kera tuikkivaisen kranssin!!!=O)
Kiitos inspiroivista kuvista!!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Huomenet kaikille ja kiitos kommenteistanne! :)

Keittiön verhot on edelleen ompelematta, kangas on "makustumassa" keittiön pöydällä... Kyllä mie uskon että siitä verhot teen, jos en nyt ihan vielä niin keväämmällä sitten.

Miun sisustuksessa on ollu värikausi joskus reilu viis vuotta sitten ja sen jälkeen se on pikkuhiljaa vaan vaalentunut. Kolmisen vuotta sitten tehtiin remontti tähän talon alakertaan, ja silloin tykkäsin kovasti pähkinänruskeasta. Nyt sitten on tuo valkoinen valloittanut ja meidän huonekalut ovatkin ihana sillisalaatti ruskeita ja valkoisia :) Enkä kyllä varmaan tahtoisikaan pelkkiä valkoisia,vaikka kauniita ovatkin. Ihailen paljon kauniita valkoisia koteja ja ehkä vähän unelmoinkin semmoisesta,mutta tiedän että tämä meidän koti on kaikista eniten miun näköinen. :)

Hanna-Maria kirjoitti...

Tuttuja tekstiilejä näemmä :) Me asustetaan ihan Ikean kulmilla ja voin kertoa, että aivan liian usein tulee kankaita haettua.. Ja taas olisi mielessä yksi vaalanpunainen patjaraitakangas keittiönpäydälle.

Paljastan sinulle myös yhden kammottavan joulusalaisuuden; meillä on vieläkin joulukuusi paikoillaan.. Tänään se vihdoin pääsee jatkamaan elämäänsä terassille. Haikeaa olisi kokonaan luopua, kun ei ole vielä yhtään neulastakaan tiputtanut..

PolkaDot kirjoitti...

Kaunista :) Mistä ihmeestä sait noin halvalla olkkarin verhokankaat, vai ikeasta? Mielettömän hyvännäköiset :)

Hanna kirjoitti...

Tosi kauniita kangasostoksia olet tehnyt! Ja olkkarin verhot näyttävät todella upeilta, samoin kuin olkkarinne muutenkin!! Oletpa vielä löytänyt edullista kangastakin, minä en koskaan onnistu tekemään noin edullisia kangaslöytöjä...
Leppoisaa sunnuntaita toivotellen :)

elina kirjoitti...

Hyviä kankaita, tuo punainen raita on tosi kodikas. Värihän on mielentila ja valo näkökentässämme, kyllä väriä pitää olla, jos se tuntuu hyvältä.
Kauniit ja edulliset nuo olohuoneen verhot.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan laskeutuvan näköistä olohuoneen verhot, mistä olet ostanut kankaat?
Blogisi on kyllä parhaita....

pikku-pihlaja kirjoitti...

Itsekkin olen tyytyväinen verhoihin, nyt kun olen niitä paripäivää katsellut.

Kankaat on ostettu ikeasta :)

Btiipero kirjoitti...

Näyttää tosi kauniilta!