torstai 29. tammikuuta 2009

Tänään...


On jälleen koittanut ihana siskosten uintipäivä.
Terapiapäivä, ainakin itselleni.


Saa saunoa ja polskutella, unohtaa hetkeksi arkiaskareet ja kiireet. Haastella jonninjoutavia ja tuskailla laihdutuskuurien huonoa tulosta :D

Uinnin jälkeen ollaan käyty vielä jossain syömässä tai kahvilla, ettei nyt ihan sentään urheiluksi mene...

Tätä oon taas oottanut.

7 kommenttia:

Omenankukka kirjoitti...

Voi Pikku Pihlaja! Miten kauniit sinulla sinulla onkaan! Sie olet todella käsityön ammattilinen - oli ihanaa katsella pieni pupusia ja kaikkia kauniita sydämiä, tauluja ym. joita olet tehnyt pellavasta ja pitsistä. Jäin pohtimaan onko tekstit taluluissa kirjailtu vai painettu ? Paljon iloa päivääsi pikkutyttäriesi kanssa. Olet unelma äiti, kun jaksat lasten hoidon lisäksi luoda noin kaunista kotiisi!

Kesäkukka kirjoitti...

Oi, kuinka ihana kranssi!!!
Teetkö tilauksesta myös?
:)

Heidi kirjoitti...

Pitäkää tuosta kiinni siskot.
Mikäs sen mukavampaa kun omistaa sisko ja hyvä kaveri samassa paketissa :)

Kaupansetä oli aika otettu, kun kerroin, että häntä oikein herrasmieheksi kutsuttiin. Ihana se kyllä on, kun suostuu tulemaan puotipuksuksi silloin tällöin. Ei nuo hommat varmaan mitään miehen unelmaduunipaikkoja oo ;)

Lennu kirjoitti...

...ettei nyt ihan sentään urheiluksi mene... päiväsi kuulostaa juuri sellaiselta, jonka mieluusti itsekin viettäisin. Tuo jos mikä on akkujen lataamista. Soma kranssi ja nuo pupuset aikaisemmissa postauksissasi. Mukavaa viikonloppua!

Hanna-Maria kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta. Voi kunpa oma siskonikin asuisi hiukka lähempänä!! Ihan tuli ikävä tuota tekstiä lukiessa!! Taidanpa soitella tänään...

Teille toivon riemastuttavaa päivää <3

pikku-pihlaja kirjoitti...

Kiitos vierailustanne Omenankukka, Kesäkukka, Heidi, Lennu ja Hanna-Maria!

Eilen oli mukavaa, kuten arvata saattaa :) Kiitos seurasta Terhi siskolle! Meilläkin on lähemmäs satakilsaa välimatkaa mutta ajetaan kumpakin puoleenväliin ja uidaan sitten siellä. Automatkatkin yksin on luksusta, musiikit vaan täysille ja laulua peliin... :D


Tilauksesta oon tehny mahdollisuuksien mukaan kaikenlaista, kannattaa ottaa yhteyttä etusivulla olevaan sähköpostiin, jos on jotain mielessä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Mä en nyt enää muista et oonko jättäny aiemmin sulle mitään kommenttia mutta nyt ainakin sitte oon.Mie oon ihan koukuttunu sun blogista,huh huh :) Niin kaunis koti ja ihania kuvia.Inspiroiva ja mielenkiintoinen,siinäpä varmaan suurimmat motiivit rampata kyttäämässä!
Ihanaa kevättä toivottelen sinne!

Terveisin,kolmatta lastaan odotteleva kotiäiti.