keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Taulu


Tuunailin tänään aikani ratoksi tämmöisen sisustustaulun.
Tässä on miusta kaunis teksti,
joka on niin totta.


25 kommenttia:

Aga kirjoitti...

I wish you wrote your blog in English, so I could understand what you are writing about... But at the other side... your works are so beautiful so it is enough to look at the picture... I love all the things you made. Kind regards from snowy Poland! Aga

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko sanoa mitä tuon on tarkoitus olla suomeksi??
Taitaa olla pieni kielioppivirhe tuossa...tai useampiakin. Englanti ei ole helppo kieli.

Mirva kirjoitti...

Ihana taulu :) Ihailin myös noita aiemmassa tekstissäsi olevia nukkeja. Kyllä olet taitava tekemään vaikka minkälaista juttua:)

Terhi kirjoitti...

Yksi ässä sinne tänne. Kateellisiahan riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kirjoittaa vieraalla kielellä tuollaiseen tauluun, se pitää olla oikein, muuten se on tyhmän näköistä. Miksei voi kirjoittaa Suomessa suomeksi?

Terhi kirjoitti...

No kuule helppohan se on korjata.

Eikä pikkupikku virheet välttämättä haittaa ketään, miuta ainakaan. Pääasia on ulkonäkö... *Naurua*
Mutta ehkä ollaankin niin stupidoja että tykätään tuollaisista vaikka kirotusvirheiden kera.

Ja kiva että välillä on enkuksikin jotain eikä töks töks suomeksi.
Vaikkakin sitten virheiden ryydittämänä.

Eipä tässä blogissa muutenkaan kieloppia viljellä, eikö jeah?

Avautuu sisko. Piis vaan.
Ja helppohan se on anonyyminä mollata.

Omenankukka kirjoitti...

Kaunista ja aunakin mie ymmärsin mitä taulussa kirjoitettiin! jatka vain - upeita töitä sinulla!Ottaisin kaikki mieluusti kotini seinälle!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Nooh... Sisko sisko :) Onhan se hyvä että on kielipoliisi paikalla päivystämässä.

Tekevälle sattuu. Omaa huolimattomuuttani sohelsin heittomerkin ja s kirjaimen pois tekstistä. Onneksi ei oo iso juttu korjata ;) Pitänee huomena tehdä, ettei jää vaivaamaan.

Jos siinä on vielä lisäksi muitakin virheitä, niin ne koristavat sitten aika monen kotia. Tuo teksti on semmosesta seinätarrasta ja siinnä se lukee justiinsakkin noin. Eli eioo miun omaa tuotosta. En kyllä uskaltaskaan käydä noita omasta päästä keksimään... :D

Omenankukka- Kiitos lohdutuksen sanoista :) Miuhunkii uppoo ihan täysillä pienillä virheilläkin... Ja sekin on huomattu että vaikka kirjotan ihan ommoo kieltä niin silti saan virheitä mahdutettua mukaan. Vaikka kuin tarkasti tarkistaisin. Mutta ei niitä voi pelätä, sillon jäis monta juttua tekemättä. Ja ne kun voi aina korjata :)

Mirva- Kiitos kehuista... Mukavaa kun käyt!

PikkuBertta kirjoitti...

Pliiss,voitasko tiällä olla kohteliaita toisillemme,eikä ruvettas turhista nipottamaan.Miusta ainaski Pikku-Pihlaja tekkee niin uppeita töitä,ettei niissä virheitä ookkaa.Mieki rupesin tällä omalla murteellani tänne kirjottelemaan.Onhan näitä murteita,englannin kielessäkkii.
Ollaan kaikki ystävvii,joka päivä,eikä vuan ystävänpäivänä.

marikan kirjoitti...

Minun täytyy nyt antaa tunnustusta tuosta sinun valokuvaamisesta kaiken muun lisäksi. Sulla on ihania kuvia. Miten osaatkin sommitella esineet aina niin ihanasti kuviisi, oletko muuten ihan itseoppinut kuvaaja vai opissa ollut ;)?
Sulla on kyllä ihan huippujuttuja kaikki!!!

REGRET kirjoitti...

Aivan ihana taulu ♥ Mistäkö saat ideat kaikkiin tekeleisiisi? *kateellinen* :D

Taru kirjoitti...

Aivan ihana taulu kertakaikkiaan... niin ja kaikki muutkin mitä olet tehnyt.. Nuo nuket on aivan mahtavia, ja ne puput joista aikaisemmin laitoit kuvia! Ja Joona kissakin on aivan mainio :-D En ole kerennyt kommentoimaan vähään aikaan, mutta vierailen kyllä täällä säännöllisesti :) Talvisia terveisiä täältä Espoosta!

Hanna kirjoitti...

Oi mikä ihanuus, ja vielä kertakaikkisen ihanalla tekstillä!! Tuollaisen ottaisin mieluusti koristamaan omaakin kotiamme!!! Juu, minä myös ihailen taitoasi kuvata, niin kauniissa ympäristössä ja ihanan rekvisiitan ympäröimänä! Kiitos kun saamme täällä käydä aina ihastelemassa suuremmoisia töitäsi ja kuviasi!
Mukavaa keskiviikkoa :)

Kristiina kirjoitti...

Ihastuttava blogi sinulla. Ihmeellistä,että jaksat värkätä aina uusia juttuja.

hiiriemo kirjoitti...

Minulle tämä blogi on arjen suuri ilo! Ihania juttuja, käsitöitä, ideoita ja kauniita kuvia. Jatka samaa rataa! Ystävänpäiväarvoitus naurattaa vieläkin.

Jos jollakin on tarvetta pilkun viilaukseen, sen voi tehdä sähköpostitsekin. Nyt tuntuu, että aika moni fanikin pahoitti mielensä moisesta asiasta, vaikka voihan olla, että anonyymin tarkoitus oli vain ystävällisesti auttaa.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia!

Elämästä tekee täydellistä sen epätäydellisyys.

Ihanaa helmikuun loppua kaikille!

mimosamamma kirjoitti...

Olet kyllä aivan uskomaton tehopakkaus, piristyspilleri, Mestari-Meke:) Taulu on kaunis, puuttukoon heittomerkit, ässät tai vaikka mitkä, kyllä teksti tuli täysin ymmärretyksi.
Hulvattoman hauskoja edellisen postauksen nuket, en meinannut uskoa silmiäni!!:D

Naapero kirjoitti...

Nuket oli aivan valloittavia!! Ja taulu kaunis <3 Meillä samainen teksti seinällä, tosin se on vaan muodossa Treasure =) Hmm.. pitänesi mennä tarkistamaan sen oikeinkirjoitus.. Ääh, enpä taida jaksaa, se olla möllöttää sitten tuolla meidän seinällä kaikkine kielihirviöineen päivineen =)
Ihanaa alkavaa viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

Sinulla on ihana blogi täällä. Ihania käsitöitä ja kuvia.
Suloinen taulu tässä postauksessa ja
edellisen postauksen nuket ovat NIIN söpöjä:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista kuvista!

Itse olen peruuttanut sisustuslehtien tilaukset - niitten lukemisen sijaan käyn täällä ja muutamassa muussa suosikkiblogissani.

Kuvien laatu ja käsitöittesi huolellisuus ovat upeita!

-Katleena

Katariina's Living kirjoitti...

Todella kaunis taulu ja aivan ihastuttavat nuo edellisen postituksesi nuket!

Aurinkoista viikonloppua!

kati kirjoitti...

Minuun menee ihan täydestä tuo ihana taulu! Ja voi ihku sentään tuota ed. postauksen nukkepiirrosta ja sen tuloksena syntynyttä pehmonukkea. Todella valloittavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,ihana taulu :) Miten käsittelit nuo kehykset?

Anonyymi kirjoitti...

KAUNIS! Käyn täällä välillä salaa kurkkimassa ja hakemassa ideoita, vaikka en saa kyllä toteutettua niitä ikinä. Kaunis kiitos blogistasi. Ilo silmälle.

Anonyymi kirjoitti...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊

文章 kirjoitti...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍