torstai 5. helmikuuta 2009

Kuvahaaste

Taas pitkästä aikaa täällä blogimaailmassa :) Taidampa vastata haasteeseen jonka sain Katilta Arjen taikaa blogista sekä Regretiltä. Kiitoksia vaan!


Elikä tässä saamassani kuvahaasteessa tulisi kaivella neljännen kansion neljäs kuva ja julkaista se kuvatekstien kera. Haastetta jatketaan seuraavalle neljälle blogille.


Tässäpä olisi meikän kansion kuva.
Kuva on otettu toissakesänä Puumalan kesäraveista jossa Vinksu oli kilpailemassa :) Ollaan siellä aina käyty jos sopiva humma löytyy juoksemaan, tai sitten vaan yleisönä. On tosi kiva kesätapahtuma. Yleensä porukkaa on reilusti katsomassa ja tunnelma on mukava.

Vinksu juoksee kuvassa johtavan hevosen rinnalla, kuskilla (isännällä) on sinipuna-valkoinen ajopuku. Sijoitus taisi olla kolmas. Se oli Vinksun eka startti ja kyllä miuta jännitti! :D Kuvan on ottanu miun Terhi sisko, mie istuin ripulit housuissa tuossa edessä olevalla penkillä.

Siinnäpä oli miun neljännen kansion neljäs kuva. Laitan haasteen myöhemmin eteenpäin, nyt on riennettävä pesulle. Kävin tänään sikalassa hommissa ja haisen nyt ihan norsulta...?! Ainakin Maisa niin totesi :D

1 kommentti:

Naapero kirjoitti...

Hyvä hyvä Vinksu! Niin sitä pitää =)
Hieno on neljännen kansion neljäs kuva =)