maanantai 20. huhtikuuta 2009

Täällä TUULEE!

Niin että meinaa tukka lähtee! Ajattelin kuivata pyykkejä, ja kiikutin aamulla lakanat ulos narulle.


Tässä tulos.

Huomatkaa myös ihanan harmaa tammenlehti matto taustalla. Ne ei siis maatuneetkaan yhdessä talvessa... Huoh. Siinnä sitä riittää pientä puhdetta ennenkuin nuo on haravoitu ja viety kompostiin.

Eipäs tuo riivattu tuuli niitä lennätä tuonne pellolle!Täytyy vielä malttaa ennenkuin pääsee kunnolla kevätpuuhiin ulos.

Lappeenrannassa on keskiviikkona tamma ja varsanäyttely, johon osallistuu meiltä pari varsaa. Jännää nähdä mikä on meidän poikien tuomio... Pihtikinttu, länkisääri vai ehkäpä jotain muuta? Toivottavasti tuo kuvissa oleva herra oppii käyttäytymään, eikä näyttele kieltä tuomareille :D17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ullakuivattua pyykkiä, anteeksi laittoi naurattamaan. ja mukavaa näyttelypäivää. harava kai on kaivettava esille, jossain sen pitäisi olla...tallessa!
-kati-

Anonyymi kirjoitti...

jäi ärrä pois edellisen alusta, siis Rullakuivattua!
-kati-

PikkuBertta kirjoitti...

Täällä tuulee kans aivan kauheesti ,ja on kyllymä..huiiii...tuleekohan se kevät ollenkaan.Viime vuonna vapun aikoihin tein pihalle vesiallasta sortseissa ja topissa.Routa oli sulanu ja lumet kans.Ei taideta saada lämmintä ,lumetonta Vappua tänä vuonna.
Ihana tuo poni kun kieltään näyttää,luonnettahan se vain on.
Onnittelut vain näyttelyyn.

PikkuBertta kirjoitti...

PS:Jäi sanomatta,että vaahteran, tammen kuin koivunkin lehdet saat tosi pieneksi kun kokoat ne kasaan ja ajelet ruohonleikkurilla kasanpäällä muutamia kertoja.Tulee tosi hyvää kuoriketta vaikka pensaille tai kompostiin,eikä ole keväällä harmina.

Pellon pientareella kirjoitti...

Ihana hepo. Siinä mielessä iloitsen tuulesta, että kuivuupa nyt keväällä polttopuut pihalla rapsakkaasti tällä tuulella :).

Pellon pientareella kirjoitti...

ps. Tuo Yael Naim'in biisi on niin ihana, että menin ja tilasin sen CD:n itselleni. Ei ole vielä tullut, mutta suurin odotuksin odotan :). Ihanaa kun löytää tällaisia itselle ihan uusia juttuja blogien kautta, kiitos!

Naapero kirjoitti...

Puhuri on käynyt täälläkin niin, että sai matontuuletuksen päätteeksi kopata läjällisen mattoja naapurin kanssa ja valkata omansa tuolta puskan juurelta =)
Varsanäyttelyyn tsemppiä! Hyvin se menee ;) Tulehan kertomaan sitte kuulumiset =)
Ja se rungoton näyttää muuten hirmu hyvältä!! En oo kyllä muuta kuullutkaan ku positiivista nuista satuloista =) Ikävä kyllä en ole vielä ite päässy testaamaan, mutta enköhän minäkin, vielä joskus =)
Mukavaa viikon jatkoa!

Nina kirjoitti...

Ihanat pitsisisustuskuivausnarut! Ja kivat hupparit ipeille! Kevä aurinko hellii mutta tuulta meilläkin ihan liikaa, hyr.

Terhi kirjoitti...

Ihana Apa <3

Maria kirjoitti...

Hauskoja tuulipyykkikuvia :D Tammenlehdet on tosiaan niin kovia, ettei ne maadu yhdessä talvessa. Minä aina syksyllä haravoin kertaalleen suurimmat pois ja loput ajellaan ruohonleikkurilla. Ne sitten jo maatuvatkin aika hyvin. Jos koko puun lehdet vetää ruohonleikkurilla ja jättää talveksi, ne ei maadu, kokeiltu on!

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Pellon pientareella jo kommentoikin juuri soiva Far Far
-kappale on kaunis ja kuulostaa myös ihan minun musiikiltani. Olen jo aikaisemminkin löytänyt sivuiltasi minulle uusia artisteja, jotka nyt soivat myös minun kodissani. Kevään odotusterveisin Taina

pikku-pihlaja kirjoitti...

Huomenia jälleen!

Kahvikupin kanssa parkkeerasin aamuistunnolle... Meille ei tuu sanomalehteä, niin täytyy aamukahvit juoda koneen äärellä. Kiitoksia kivoista kommenteistanne!

Pyykki oli todellakin rullakuivattua. Mie kun jo haaveissani kävin hakemassa ihanat sileät hyväntuoksuiset lakanat sisälle. Hoh. Kammottava puolikostea ryttyinen mytty! Kesti varmaan puolituntia selviä ne irti siitä kun laitoin varmuudeksi reilusti pyykkipoikia. Ne pyykit olivat siis monella rinnakkaisella narulla, vaikka kuvasta näyttää että siinnä on yksi naru... Tänään ei onneksi tuule!

Tammenlehtien kanssa on joka vuosi sama juttu... saan syksyllä osan pois ja loput jää maahan. Aina toivon että ne katoaisinat talven aikana, mutta joka kevät sama pettymys... :D

Nyt pitää taas rientää!
Ihanaa kun käytte, miun päivien piristys!

Kirsi kirjoitti...

Postauksesi on aivan ihana solmussa olevinen lakanoineen ja irvistelevine hevosineen =)

Aurinokoista & Tyyntä Wiikkoa!

Kirsi

Kristiina kirjoitti...

Ulkona kuivattu pyykki on niin ihanaa. Tosin just noin munkin pyykille kävi ja yks saunatakki löytyi lumen alta...huhhuh...mutta eilen taas laitoin ulos kuivaamaan ja kyllä tuuli tuivertaa ja raikas tuoksu!

maaria kirjoitti...

Hauskan kuvan sai tuuli aikaan... toivottavasti sinuakin jo hymyilyttää näin jälkikäteen. Toisissa kuvissa tuoksuu selvästi kevät! Kyllä se sieltä tulee...
t. Wienissä tuuleen tottuneelta ;_)

MariaK kirjoitti...

Nauran katketakseni tuota heppaista! :))))
Kauan sitten ratsastin, tuo hevosten persoonallisuus viehätti jo silloin.
Onnea näyttelyyn! :)

Ja täällä tuulee myös -ihanat narsissiruukut kuistin pöydältä pitkin pihaa säpäleinä ja kuistin matot löytyivät naapurin pihatieltä aamusella...
Mulla on pitkät hiukset ja harja ei tahdo postinhakureissun jäljiltä mennä läpi, pöly pyörteilee tiellä ja perhospelti paukuttaa yöt.
-Josko se tämän myrskyn jälkeen kesä jo tulisi?
(Aja lehdet palasiin ruohonleikkurilla syksyllä, niin keväällä ei paljon tarvi ropsutella...)

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Ihanaiset hepat..ja ulkona kuivattu pyykki..huokaus..