keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Tavan jorinaa...

Täällä taas on ollut pieniä kiireitä, niinkuin aina maalla keväisin. Paljon ollaan oltu ulkona, siistitty pihaa ja tehty rästiin jääneitä hommia. Grillikausikin aloitettiin tuossa joku päivä sitten, kun oli mukava ja lämmin ilta.


Kävin eilen kirppiksellä, kun kuljin siitä ohi. Se on semmoinen kirppis että yleensä sieltä ei löydy yhtikäs mitään ostettavaa. Eilen mukaan tarttui kuitenkin tuo alempi emalinen kukkakulho, sekä tuo hassu vanha nalle. Tytöille löysin myös tosi hyväkuntoisen marimekon raitapaidan edullisesti.

Livinki-puodista mukaan tarttui pilkkuja... Pöytäliina ja greengaten pilkullinen kulho. Haaveena olisi saada pöydän ympärille kokoelma erilaisia vanhoja tuoleja. Kesäajaksi niistä ja räsymatoista syntyisi keittiöön semmoinen huoleton tunnelma... Muistin että meillä on yläkerrassa semmoinen tutuilta saatu vanha tuoli joka oli ruskea ja alta pilkotti kellertävä maali. Tarkemmin tutkittuani huomasin että ruskean ja keltaisen maalin alla oli vielä yksi kerros - VIHREÄÄ! :) Onneksi kaksi päällimmäistä kerrosta oli niin höllästi kiinni, että tunnissa ne oli rapsutettu irti. Nyt kokoelmassa on kaksi heleänvihreää ja kaksi ruskeaa tuolia. Kaikki erimallisia. Vielä kun löytäisi valkoisen jostakin.

7 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihania! Nuo tuolit on mullakin haaveena...

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ihana kuva tuo viimeinen! Kenen tuo vihreä kulho on?

Amyrlin kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia olet hankkinut! Itse rakastan vanhoja tuoleja, meillä on onneksi mökin vintillä säästynyt niitä muutamia, mutta harmikseni kaikki ei mahdu meille, ja mies ei sitten halua eriparituoleja keittiöön :( Kulhot ja emalikulho kaikki kivoja!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Pari vuotta sitten hankittiin keittiöön tuo pähkinän värinen ruokaryhmä. Silloin piti saada iso pöytä... Nyt tahtoisin pienemmän pöydän (valkoisen) ja siihen ympärille eriparituoleja. Niin se mieli muuttuu. Yritäppäs ehdottaa miehelle että vaihdetaan pöytä... :D Nyt oon hommannut vaan tuon vaalean liinan, ja pikkuhiljaa muutellut tuoleja. Saapi välttää.

Vihreä kulho on ostettu euromarketista ehkä parisen vuotta sitten.

Terhi kirjoitti...

No meiltä löytyisi niitä ruskeita lisää. Ja jos oikein kinuaisit niin saattaisin luopua siitä miun vielä hienommasta vihreestä :p

Anonyymi kirjoitti...

Hitsiläinen ja miusta kun tuntuu että työ ostitte sen keittiön pöydän ihan äsken vasta! Niin se aika menee :O

Tosiaan teiän keittiöön vois sattua aika kivasti myös valkoinen pyöreä (!?) pöytä :) Mutta hyvä se on tuokin, mahtuu väkeä ympärille.

T. JohannaK

Katja kirjoitti...

Hieno tuoli :)