torstai 9. heinäkuuta 2009

Kesäisiä pieniä pirskahduksia...19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hevoskuvat ovat niin kauniita :)

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ai ai kun oli kauniita kuvia!!!

Riikka T kirjoitti...

Hieno tuo mansikkalaatikko

PikkuBertta kirjoitti...

"Elämä on ihanaa,kun sen oikein oivaltaa,tai kun lentää siivin valkein niinkuin joutsen"
Kauniita,elämänmakuisia kuvia.

marikan kirjoitti...

Totta tosiaan, tuo otsikkosi.

Vetää ihan sanattomaksi, niin ihania kuvia osaat ottaa, huokaus sentään (palaa katselemaan kuvia uudelleen)...

eikku kirjoitti...

Ihania kuvia!! :)

Sari. kirjoitti...

Oi miten kesäisiä kuvia! Sipulinippu oli erityisesti mieleeni :)

Marsuliini kirjoitti...

Ihanan herkkiä ja kesäisiä kuvia!

Hanna kirjoitti...

On kyllä ihanan kesäisiä kuvia! Ja nuo sun ompelukset niin nättejä. Kesä on ihanaa aikaa...Itsekin kyllä opettelen ompelemaan noita sydämiä, tähän mennessä kokeilut on epäonnistunu. Pitää hankkia kaava tai ohje...=)

Satunkaa kirjoitti...

Herkullisia kesäkuvia!

heli kirjoitti...

Sari neuvoi miut tänne sivuille. Tosi hienoja valokuvia ja käsitöitä/muuta. Perehdyn myöhemmin tarkemmin.
Oikein mukavaa heinäkuista oloa!
Oli mukava tutustua!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kuvakehuista! Tuohon kuvaamiseen tulee semmonen himo. Ilman kameraakin huomaan pitkin päivää ajattelevani että tuosta sais kivan kuvan... :)

Heli- Kiva kun löysit tänne, kävin jo kurkkaamassa siunkin blogiin :) Saanko linkittää sen tuohon omaan listaan, niin on helpompi käydä kurkkaamassa mitä teille kuuluu? Oli kiva tutustua, ja oli ihan huippumukava ilta! :)

Pikkis kirjoitti...

Löysin ihanan blogisi ja olen nyt selaillut vanhoja tekstejä ja huokaillut ihastuksesta! Etenkin käsityöt herättää ihastusta, kun en itse osaa mitään ommella ;)
Huomasin, että teillä on olohuoneessa saman näköinen paneeliseinä kuin meillä..joka pitäisi maalata (nyt siis kellastunut mäntyseinä..yök)oletteko sen maalanneet? Tosi kaunis sävy, ei ilmeisesti aivan maalarin valkoinen? Muistatko mikä maali oli (jos siis olette vanhan maalanneet)?
Ihan näköistä teillä on ..voi vain haaveilla..

Minttu kirjoitti...

Sinulla on aina niin ihastuttavia kuvia täällä blogissa :) Niin myös tällä kertaa. Pieniä, kauniita asioita. Nuo hevos-kuvatkin ovat tosi kauniita. Ja aiemman postauksen kisu-kuvat kerrassaan liikuttavia!

Auringontäyteistä kesää sinne :)

pikku-pihlaja kirjoitti...

Minttu- Kiitos kauniista sanoista ja paljon aurinkoa myös siun kesään! :)

Pikkis- Piti ihan käydä autotallissa koluamassa vanhoja maalipurkkeja ja löysinkin sen värikoodin! Eli maali on Remontti-Ässää ja väri on tikkurilan värikartasta sävy numero TVT G467 Se sävy otettiin aikoinaan tuosta olkkarin tapetista, kun haluttiin paneelisenä saman sävyiseksi. Se tosiaankin oli ennen semmoinen j-ä-r-k-k-y kellastunut mänty, oikeen paksulla lakalla moneen kertaan lakattu... YÖKS. Kolme kertaa muistaakseni maalasin että tuli hyvä. Nyt vaaleana siinä näkyy paljon kauniimmin ja selvemmin tuo paneelin kuviointi. Ihastuttiin siihen maalin väriin niin paljon että maalattiin sillä sitten eteisen sormipaneeliseinätkin, ja tykätty on hurjasti!

heli kirjoitti...

Saat linkittää, mie vaan olen laiskistunut sinne kirjoittamaan.

Pikkis kirjoitti...

Voi KIITOS paljon sinulle tiedosta! Pitää hakea koepurkki tuota sävyä ja esitellä isännälle..tuo voisi saada hyväksynnän, koska "sairaalan"valkoiselle tulee jyrkkä Ei. Mutta minä en kestä enää noita mäntypaneeleita...

Una Reinman kirjoitti...

Kaunista.
Vehmasta.
Iloa. =)

Marika kirjoitti...

Mä sitten tykkään kovasti näistä kuvistasi! Upeita kuvakulmia. Viimeinen kuva, eli hepppa sivusta/takaa on aivan ihana! :)