keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Niitä näitäSainpas aikaiseksi istahtaa tähän penkille ja ladattua koneelle viikon aikana räpsittyjä kuvatuksia. Mitään järellistä raportoitavaa täällä ei oo tapahtunu.

Oon yrittänyt siivoilla semmosia turapesiä, joita tänne taloon aina talven aikana muodostuu. Yksi niistä on tuo meijän yläkerta joka menee aina talven aikana aivan ruokottomaan kuntoon. Onneksi aina kesällä on muutamia kesävieraita jotka majoittuuvat sinne nukkumaan ja on sitten pakko pitää siivoustalkoot :)


Toinen on miun oma vaatekaappi, joka on ollut jo kauan ihan totaalisen tursahtanut! 90% kaikista siellä olleista vaatteista on täysin turhia, ei mahu päälle, ovat rumia tai muutenvaan käyttökelvottomia.


Nyt on sekin siivottu. Pähkäilyn alla on vielä että mihin sijoitan poistetut vaatteet... Vienkö Konttiin , kierrätyskeskukseen vai oisinko niin aikaansaapa että myisin ne kirpparilla. Saas nähdä. Ihana helpotus olo, kun saa tehdyksi jotain mitä on suunnitellut kauan mutta ei vaan saa aikaiseksi. Vaikka ei ne sitten loppujenlopuksi isoja hommia olekkaan.


Todistusaineistoa tehdystä urakasta... Miten tuo on ees koko vuori mahtunut sinne kaappiin!?

Laitoin aitan rappusille ohikulkijoita hauskuuttamaan vanhan hajonneen pilkkusaappaan uuden asukin kera. :)


Tallin nurkalla vähän rehottaa... Kauniita kumminkin nuo horsmat.

En kyllä taas tajua mitä tää Bloggeri oikeen kettuilee... Ei saa valittua tekstin fonttia, ei saa "raahattua" kuvia oikeille paikoilleen kaikki on taas niiin hankalaa! ÄÄÄÄH! Auttakee, miks en osaa käyttää tätä ja miks tää on aina niin OUTO!?

15 kommenttia:

Sari. kirjoitti...

Voi mikä kisu! Hän sai kaikki meidän perheestä hymyilemään :)

(Kauniita kuvia kaikki!)

Viivu kirjoitti...

Ihana, just niin tuommosta on arki!

Mulla on kanssa tempunnu tää ohjelma. Kuvat mennee minne sattuu ja rivivälit ja fontit ei toimi ollenkaan...

Mutta hyvin sai selvää sepustuksestasi :)

kati kirjoitti...

En osaa auttaa asetusten kanssa, mutta toi saapas uuden asukin kanssa on kyllä mainio ilmestys!

mammeli kirjoitti...

Voi ei kuinka ihana kisu. En sais katsella kissanpentuja, kun heti tekis mieli itsellekkin....

marikan kirjoitti...

Kivoja kuvia jälleen kerran.

Mä en osaa käyttää ilmeisesti bloggeria, koska mulla on usein ongelmana se, etten saa rivivälejä julkaistavaan tekstiin...

pikku-pihlaja kirjoitti...

Noniin, bloggerin kiukuteluongelma selvisi, kun tajusin painaa ylhäällä päivitys "nappulan" viereen ilmestynyttä rikkoontuneen sivun kuvaa, jossa lukee että "Yhteensopivuusnäkymä: vanhempia selaimia varten suunnitellut www-sivustot näkyvät paremmin, ja ongelmat, kuten paikoiltaan siirtyneet valikot,kuvat tai teksti, korjataan" Tää oireilu alkoi siis viimeisen tietokoneen päivityksen jälkeen.
Moisia rakkineita kun aina saa olla vähän ulalla näitten kanssa...
Miulla myös on ollu rivivälejen kanssa taistoa niin kauan kun tätä blogia oon kirjottanu. Kirjottaessa näyttää et on ihan ok, ja sit esikatselussa ovat päin mäntyä tai jotain ihme kärpäsenkakkasuttua?! Että jos jollain on siihen jotain kikkaa, ettei tartteis aina niitten kans tyhmän ränätä :D

Pena sanoo ylimmässä kuvassa "MOI!" kaikille lukijoille! :)

Minttu kirjoitti...

Ihastuttava kissaherra :) Ja hauska idea tuo saapas!

Mulla on aina samoja ongelmia bloggerin kanssa... välillä meinaa hermot mennä, kun yrittää veivata ees ja taas eikä onnistu..

Ansku kirjoitti...

Eksyin tänne, kun kissakuva herätti huomion. On ihan samannäköinen kun meidän nuorempi kisu! :) Ihania juttuja sun blogissa. Mäkin olen tapellut noiden rivivälien kanssa, useimmiten joutuu rukaamaan koodia, että saa sellaiset kun haluaa.

miiah_ kirjoitti...

Mulla on kans jotain häikkää tän bloggerin kans.. Ihania kuvia ja ihan mahtava tuo saapas :)

Heli kirjoitti...

Onpa kovin, kovin tuttua tuo, että pieniä tekemättömiä hommia arjessa kasaantuu. Aikaa niihin ei lopulta mene paljoakaan, suurin osa tulisi tehtyä alle tunnissa. Mutta tekemättöminä vaivaavat ja vievät moninkertaisesti energiaa. Sitten kun viimein&vihdoin saa jonkin rästihomman pois retajamasta, niin ihmettelee, että miksei tuota ole aiemmin saanut tehtyä.

Päivän piristys tuo saapasruukku!

Marge kirjoitti...

Juuri noin se menee...;D Ihan samat arjen ajatukset täälläkin...;D

Aivan ihastuttava tuo pentu!! Pääsisipä silittämään...

Ja tuo saapas on yliveto!!:)

Joskus kans samoja ongelmia tekstin kans, että näyttää hyvältä, kun teet, mutta esikatselussa ei tai esikatselussakin näyttää hyvältä, mutta blogissa ei, niinkin on käynyt...silloin ei voi muuta kuin ....aaarghh!

En osaa valitettavasti auttaa, mutta yritän katsao ettei tule liian pitkiä rivejä, silloin bloggeri tavuttaa ne miten sattuu...

Hantta kirjoitti...

meille kelpais poikien vaatteet jos löytyy koossa 116cm asti pienestä siis..

Sarppa kirjoitti...

Suloinen tapaus teitin kisu..ja tuo kuva joka on otsikossa, on todella ihana..
minulla olisi sama urakka edessä, meinaan vaatekaapin siivous

Maaka kirjoitti...

Helpottaa kuulla eetä muillakin kerääntyy noita juttu eikä vain mulla :D

Hymyn toi huulelle tuo saapas :)

Täällä kans yks jolla on välillä ongelmia bloggerissa. Ja jos menee lisäämään tekstin kirjoittamisen jälkeen kuvan lisää.. ärgh!

maaria kirjoitti...

Horsmia minä täällä maailmalla kaipaan! Eivät kasva missään niin ihanasti kuin saunan takana ;-)