sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Kesän kauneimmat värit...


Niin surullisessa muodossa.

7 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunis on ja tuli niin haikea mieli,isää ikävä.

pikku-pihlaja kirjoitti...

Tein tämän kukkavihkon jo keväällä eräälle nuorelle tytölle. En häntä ehtinyt tuntemaan kovin hyvin, mutta nuoren ihmisen äkillinen kuolema pysäyttää ja tuntuu hurjan pahalle.

Päivi kirjoitti...

Todella kaunis kukkavihko. Hyvin sidottu ja kukat valittu huolella. Siinä on jotain luonnollisen kaunista; siitä puuttuu useimmille hautajaiskimpuille tyypillinen "tönkköys".

pikku-pihlaja kirjoitti...

Pelkäsin että tein siitä liian "morsiuskimppumaisen" kun halusin siihen semmoista herkkyyttä pienillä kukilla ja monilla sävyillä. Omaiset pitivät siitä kumminkin paljon ja siitä tuli jotakuinkin semmoinen niinkuin olin suunnitellut.

mammeli kirjoitti...

Herkkä ja kaunis, sopiva nuorelle tytölle...

Possumamma kirjoitti...

On kyllä kaunein suruvihko, mitä olen ikinä nähnyt! Tuosta puuttuu se kaavamainen ankeus, mitä niissä yleensä on, sopii kyllä todella hyvin juuri nuoren tytön hautajaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛