lauantai 9. tammikuuta 2010

Unelma.

Jotain tämäntapaista tunnelmaa haemme saunaamme.
Hirret ovat jo valmiiksi katsottuina riihellä...
(Kuva on napattu netistä, en yhtään kyllä muista mistä, mutta ei siis ole omani)

9 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kylläpäs onkin ihan tunnelma tuossa kuvassa. Tahtoo kanssa tuollasen saunan.

Arja kirjoitti...

Kaunis ja tunnelmallinen sauna :-)
Mukavaa viikonloppua!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Juuri sellainen sauna jossa ennenvanhaan on synnytty! Kuitenkin kaikella nykyaikaisella käytännöllisyydellä! Ihana!

tiina kirjoitti...

Ihana fiilis on tosiaan tuossa saunassa, eikä tuo alempi postaus aiheuttanut mitään kramppeja ainakaan täällä... siitä se lähtee ja aikanaan on valmista ja sitten on varmasti oikein hyvä. :)

pikku-pihlaja kirjoitti...

Meidän entinen sauna, joka siis sijaitsi samassa paikassa kuin tuleva uusi, aiheutti usein ihastusta ulkosaunamaisella tunnelmallaan ja siitä itsekkin pidin. Siksi haluamme tilalle samanhenkisen tilan mutta siistinä ja käytännöllisenä.

Entinen sauna alkoi olla jopa miunkii mittarilla mitattuna hieman liian "alkukantainen" jääkylmine betonilattioineen ja rapisevine rappauksineen... :)Ja pienten lasten kanssa tosi epäkäytännöllinen.

Talvella pesutilat olivat niin kylmät että ilman saunan lämmitystä turha kuvitellakkaan että vie lapset suihkuun. Ite just tarkeni nopeesti käydä ja saattoi saada hiuksetkin pestyä, mikäli jaksoi puristaa shamppoot ulos pullosta :D Oli näillä pakkasilla suht jämäkkää tavaraa! No, kaikkeen tottuu, ja siksipä odotankin erityisellä innolla uuden valmistumista!

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä,ihanan vanhanaikainen,mutta kuitenkin jotenkin nykyaikainen.Hieno tunnelma.
Nykyisin saa vanhastakin remontoimalla,ja nykyaikaistamalla lattialämmityksineen ym.herkkuineen oikein ihastuttavia kokonaisuuksia.Vanhakin toisinsanoen nuortuu.

Jään odottelemaan lopputulosta.
Varmasti tulee ihana kokonaisuus:)

Iibu Biibu kirjoitti...

Hei,
hirsisaunassa on uskomattoman pehmeät löylyt. Toivottavasti saat unelman toteutettua.
terkuin Biibu

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Meille valmistui jouluksi pihasauna: vanha savusauna, aitanhirsistä aikoinaan koottu. Siitä teimme tavallisen saunan, mutta mustuneet hirret jäivät sieniksi, katto tuppeen sahattua lautaa. Ihana vanha fiilis siellä, sekä savusaunan vieno, pikantti tuoksu!

hv76

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室