maanantai 11. tammikuuta 2010

Voih!


Tässä miellyttää seinämateriaali ja myös laatat ovat kivat.

Tunnelma on erinomainen
(kuva on kotivinkistä nro9/2006)

Kuka keksisi vinkata onko missään sisustuslehdissä ollut lähiaikoina juttua ja kuvia kylppäreistä/kodinhoitohuoneista lähellä miun tyyliä?? Itse luen ja seuraan tosi vähän noita lehtiä, eli ei mitään hajua. Kuvia olisi kiva nähdä, niistä saa aina lisää ideoita ja helpompi näyttää kuvasta esim. miehelle että mitä tarkoitan... :)

18 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Heips,

Saunatilojen remppa on menossa meidänkin rintamamiestalossa. Oman haasteensa näissä taloissa tuo kellaritilojen mataluus, joten kovin lennokkaita suunnitelmia näissä ei pysty toteuttamaan.

Kuvia selailin netissä Googlen kuvahaun kautta.

Iida Emilia kirjoitti...

Heippa vaan!

Juuri tuon samaisen Kotivinkin kylppärisivut olen säilyttänyt visusti tallessa unelmieni sauna/kylppäri osastoon :) Noissa on kyllä juuri se oikea tunnelma!

En osaa nyt muuten neuvoja antaa, mutta hyvät tilat teillä näyttää alakerrassa olevan, ja varmasti lopputulos tulee olemaan ihana :)

Tsemppiä pähkäilyihin! :)

Aikku kirjoitti...

Hei! Kivoja ideoita voisi löytyä ruotsalaisista lehdistä (Hus&Hem, Allt i Hemmet) ja ruotsalaisista sisustusblogeista. Niitä riittää!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

minulla myös tuo lehti visusti tallessa. Siitä viime kesänänä joitakin ideoita myin miehelle. Kotimaisissa lehdissä saniteettitilat on yleensä toimivia ja käytännöllisiä, mutta kauhean moderneja. Ruotsalaisissa jutuissa tyyli on parempi, mutta käytännön toteuttaminen vaativampaa.
Toivotaan, että löydät hyviä kuvia, sillä miehelle tosiaan on helpompi näyttää kuva, kuin yrittää selittää :)

Helikaroliina kirjoitti...

Tämä sama lehtijuttu oli minullakin inspiraation lähteenä, kun meidän kellarin saunatilat rempattiin pari vuotta sitten :)
Muita kivoja kylppärikuvia lehdissä ikävä kyllä en nyt ainakaan muista.

kati kirjoitti...

Hyvä tunnelma tuossa kuvassa! Minäkin yritän miehelleni kuvata noita lautaseiniä, ei vain vielä ole mennyt jakeluun... Jotain blogikuvia olen netistä haalinut kasaan. Meillä tosin on nyt kysessä vain pieni yläkerran vessa johon sitä kaipailen. Pitää tuo kotivinkki kyllä etsiä kirjastosta käsiini.

Hyvältä näyttää alakertanne, hih. Mut siis oikeesti, vaikuttaa olevan kyllä tilaa toteuttaa ja nyt ei ole enää niitä vanhoja roiniakaan tiellä. Innostusta remppaan! Voi kumpa itsekin saisin taas innostuksen...

Anonyymi kirjoitti...

Vintage Living- blogissa oli rempattu pikku mökin vessa just tuolla tyylillä....käypä kiurkkaamassa...olisko hänellä sellainen tyyli mitä etsit..

Mi-Ma

Anu kirjoitti...

Olisin mielelläni laittanut sinulle niitä kuvia, mutta vain remonttikuvat on jäljellä...ei valmiista työstä:(
Eli siis maankaivuu ym.sähkö-,putkitöistä jne.

Kallion elämää kirjoitti...

Hei!
Olen kerännyt vuosien varrelta sisustuslehdistä kuvia leikekirjaan mitkä on mielyttänyt silmää. Tuo samainen kuva löytyy sieltä kirjan välistä. :)
Hyvää alkanutta viikkoa!

-N- kirjoitti...

Lohduttaa katsoa teidän remppakuvia, ei niin paljoa harmita kun kampee oman talon pesutiloihin, jotka muistuttaa suunnilleen samaa sisustustyyliä, hyvin pelkistettyä ja tosi riisuttua mallia :) Kotivinkin numero löytyy hyvästä tallesta ja saman tyylistä seinäpintaa isomman lattialaatan kera löytyy myös Toivekoti ja Puutarha numerosta 1/09 s.62, saman lehden numerosta 7/09 s.43 löytyy myös ideaa kiinteästä pesupöydästä, edessä pellavaverhot ja lisänä kauniit vanhat hanat. Myös Divaaneja kannattaa selata, sieltä toisinaan löytää ihania ideoita ympäri maailmaa...

marikan kirjoitti...

Minulla myöskin tuo samainen lehti tallella ja tunnelma kuvissa on ihana...*huokaus*...

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ihania kättentöitä. eksyin blogiisi sattumalta ja olen aivan huumaantunut. kiitos sinulle!

Arja kirjoitti...

Ihana kuva :-) Netistä varmaan parhaimmat ideat löytää :-)
Mukavaa maanantaita!

Laura kirjoitti...

Heipsan! Pikaisen googlettelun tuloksena löysin muutamia kuvia, joista ehkä saattaisit tykätä? Ensimmäisiä kertoja täällä vierailen, joten en tietty varma voi tyylistäsi olla, mutta vähän noiden sivupalkin kuvien perusteella katsottuna. :)

http://www.countryliving.com/cm/countryliving/images/Bathroom-Plank-Wood-Flooring-HTOURS0206-de.jpg

http://www.housetohome.co.uk/imageBank/w/white-bathroom4.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_OqUMzRFe3N8/SsOBGjTET4I/AAAAAAAAIM8/i5QtRGGvYiM/s400/White-bathroom_001.jpg

http://www.houseandhome.com/files/imagecache/gallery-image/0153_BA_19_SUP_HH_AP08.bathroom.jpg

Tuli aika monta... :)

Mutta toi on niin totta, että kuvista on paljon helpompi näyttää mitä tarkottaa! Toivottavasti nää nyt miellyttää. :)

Family Blommendahl kirjoitti...

Voi, kuinka ihanaan blogiin löysin tieni...Kivoja ompeluita sinulla. Itse olen ommellut samantyylisiä sydän-juttuja, mutta kirjoitellut tekstit käsin. En tosin missään nimessä samassa mittakaavassa kuin sinä...olet tosi tuottava ja luova.
Tänne tulen uudestaan.
Mukavia talvipäiviä, Niina

pikku-pihlaja kirjoitti...

Heissan jälleen!

Kiitoksia jälleen monista kommenteistanne ja sähköposteista! Ihania kuvia oon saanu, tosi monessa on jotain sellaista mihin ihastuin! Miestä oon saanu raahata koneen ääreen vähänväliä! Luulen että se alkaa kohta ymmärtää minkälaista ilmettä tiloihin haluan. Ainakin eilen kun käytiin katselemassa laattoja, osasi ehdottaa sellaisia joita oikeesti vois vaikka ajatellakkin. Eli samoilla linjoilla mennän :)

Kiitos vielä suuresti kaikille jotka ovat nähneet vaivaa meidän avuksi!

Ite en nyt oo paljon ees remontissa ollut mukana, kun miun aika menee tuolla tallihommissa. Mies kun on sieltä taas pois pelistä. Eipä siellä kyllä tässä vaiheessa miun työpanosta ees tarvita. Putkimies on hommissa toista päivää, ja hommat etenee. Se riittää miulle:)

文章 kirjoitti...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優

Anonyymi kirjoitti...

Olen vasta tutustunut tähän blogien maailmaan, ja tänään päädyin tänne sinun blogiin. Kerrankin sisustusjutut oikein nappas. Tahtoo suurimmassa osassa blogeja (joita olen tähän asti lukenu) olla niin pelkistettyä ja modernia sisustusta, ettei oikein oma maku kohtaa. Täältä sinun blogista saa tosi hienoja ja hyviä ideoita, joita pystyy omiin ideoihin yhdistämään! Hyviä kuvia, ei haittaa vaikka laatu ei ole aina priimaa.
Eka komenttikin tuli nyt kirjoitettua. :)
-miisa-