sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Lepopäivänä


Ihana sunnuntai! Lapset heräsivät aiemmin katsomaan lastenohjelmia ja äiti sai kölliä pidempään. Hiipparoin aamutakissa lähelle puoltapäivää, join kahvia ja poltin tuoksukynttilöitä. Päätin etten tee mitään ylimäärästä.

Myöhemmin päivällä kävin ratsastamassa ja tytöt olivat iskän kanssa rattikelkkailemassa. Ihanaa kun on taas lunta ja oikea talvi!

On ne sunnuntait kuitenkin sunnuntaita, vaikka joka päivä oon kotona ja kaikki päivät periaatteessa samanlaisia. Tänään on ainakin toteutettu sunnuntaipäivän oikeuksia :)

Kissatkin pistivät lepopäivän kunniaksi matot rullalle. Vanhat könsikkäät... jaksaavat vielä reuhkata :)



14 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Juuri oikea meininki! Onneksi on lastenohjelmat. Minä olin aamulla jumpassa. Yleensä kyllä harrastan hartaasti tuota aamutakkimeininkiä, mutta ei tämän päivän vaihtoehto hullumpi ollut. Seurana oli vielä hyvä ystävä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Niin just, kaikki kunnia ja isoin kiitos lastenohjelmien tekijöille ja keksijöille! En ehkä selviäisi ilman heitä :)

Ei se jumppakaan huono vaihtoehto olis. Ollaan alettu käymään siskoni kanssa kerran viikossa uimassa ja oon huomannu että ootan tosi paljon uintipäivää. En ehkä niinkään sitä uimista, mutta sitä että pääsee hetkeksi huiliin kotonta ja höpisemään siskon kanssa joutavia. Se on terapeuttista! :)

Pisaroita kirjoitti...

Huomenta!

Kaunis blogi sinulla. Kuvia voisi katselle vaikka kuinka kauan. Monia inspiraatioita on saanut omaankin kotiin :)

Tulen varmasti uudestaankin!

Sunells kirjoitti...

Huomenta!
Ihania sunnuntai fiiliksiä... Ja niin ihania kuvia!!

Mukavaa maanantaita:)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenta vaan! :)

Ihanan kammottava maanantai aamu... väsyttäää. Tuhat asiaa jotka pitäisi tänään hoitaa. Aamutakki on ollu naulakossa jo jonkuu aikaa.

Taijan vielä ottaa lsää kahvia että sais koneiston käyntiin.

Miksköhän lapsia ei ikinä aamulla väsytä? Ne on täynnä virtaa heti kun silmät räpsähtävät auki! Ne on kerenneet tehdä jo monta juttua. Esim. sotata hammastahnalla ikkunan ja pujottaa noin kilometrin mittaisen helminauhan ja tanssia intiaanitanssia alasti olohuoneen sohvalla... Kumpa miekii! :D

Tingeling-Maija kirjoitti...

Ihana sunnuntai, juuri niinku sunnuntain kuuluuki olla <3 Ja tuo viimonen kuva oli niin kertakaikkisen kaunis, että oli ihan pakko tulla sitä oikeen erikseen kehumaan!Ihan tuli ikävä sitä omaa tamma-mammaansa taas ja niitä kirpeitä pakkas ratsastuksia =)
Ja mikä maanantai lepposan sunnuntain jatkoks =D Jos vaan suinkaan keksit mistä nuo lapset sen kaiken energian ammentaa, niin kerrohan toki meillekki =D Meinaan samat on ajatukset täälläkin ;) *Laahustaa hakemaan lisää kahvia...taas*

Weißer Vintagezauber kirjoitti...

Hallo, the cats are beautiful.Very nice pictures.LG,from Elke.

Anu kirjoitti...

Maanantaita:)
Nyt tuli kyllä taas kova ikävä omia hevosaikoja,minulla oli 20 ihanaa hevosta hoidettavanani.Kaipaan sitä tunnetta kun sai tehdä piiiitkän lenkin sellaisessa puuterilumessa laukaten ja metsissä käyskennellen!
Voih niitä aikoja.
Mikä siinä onkin,että viikonloppuisin,ainakin meillä,lapset herää ihan luvattoman aikaisin? Sitten arkiaamuina ei niitä huvittaisi nousta alkuunkaan!
Kissat osaa tuon rennosti elämisen taidon!!!

-TIINA- kirjoitti...

Aika täydelliseltä kuulosti tuo sinun sunnuntai! Olen miettinyt myös monesti sitä lasten virran määrää. Aamulla kun herätään ja leikki alkaa heti, itse saan kahvin kanssa parissa tunnissa ehkä itseni käyntiin.

Marge kirjoitti...

Juuri oikeanlainen sunnuntai sinulla on ollut!
Joo, kyllä olen itsekin ajatellut joskus, että saispa lasten energiaa ees vähän valjastettua itselleenkin...;D
Ja kauniita kuvia jälleen, kiitos sinulle, Pikku-Pihlaja!
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Krisse kirjoitti...

Ah se on niin ihanaa vaeltaa yöpaidassa vaikka koko päivän..silloin toivoo ettei kukaan soita ovikelloa tai tule käymään -))

Anonyymi kirjoitti...

huooh, nää sivut, unohdun haavemaailmaan täällä. Teetkö jotain myyntiin, jos sinulta tilaa? Aika ei riitä täällä..Kuulostat onnelliselta, onnelliset saavat kauniita asioita aikaan, heidän seurassaan viihtyy..!! Onnea tähän vuoteen, Ruts! ja kiitti <3:lla ÄIT-TI

Nina kirjoitti...

On ihanaa, kun pystyy nauttimaan lepopäivästä niin kuin kuuluukin.

Meillä sunnuntait ovat melkoisesti muuttuneet, kun lapset ovat kasvaneet ja osin muuttaneet jo kotoakin, mutta muistan ajan, kuinka he herättyään kiiruhtivat sunnuntai-aamun piirrettyjä katsomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Talvinen tervehdys kotiäidille! Kylläpä tein tänään ihanaisen löydön kun eksyin tänne sinun blogiisi! Upea tunnelma, satumaisia ja herkkiä kuvia, ja mukavaa tarinankerrontaa. Aion poiketa tänne toistekin imemään itseeni näitä tunnelmia, ideoita ja lukemaan päiviesi tapahtumia. Voi kumpa oppisin tapasi jättää kiire taakse ja näkisin kaiken kauniin rauhassa!
Eddie