lauantai 4. huhtikuuta 2009

Raikasta



Tänään käytiin likkojen kanssa pienellä ostosreissulla.


Olikin oikein mukavaa. Lapset käyttäytyivät nätisti, eivät saaneet edes huomisia pääsiäismunia valitessa mitään hysteriaa aikaiseksi.



Aikaisemmin ostettuihin välikausisetteihin löytyi sopivat pipot. Takit joihin kuuluu myös harmahtavat housut löytyivät niinkin arkisesta marketista kuin Robinhood. Ihanat värit ja mielestäni ihan laadukasta kangasta. Ja hinnaltaankin just passelit meikäläisen kukkarolle... :)Saappaistakin on ollut hieman vajetta, mutta nyt on sekin homma kunnossa.


Terhi siskoa haluan vielä kiittää ihanista Lontoon tuliaisista, sekä uskomattoman nätistä suruvalittelukimpusta.

KIITOS!

17 kommenttia:

Teke kirjoitti...

Vitsit miten nätit pipot! Käyvät kuin nakutettu noihin takkeihin!!!

Ja aika magee kimppu. ;)

Mari kirjoitti...

Ihania vaatteita! Ja niin kaunis tuo teitin eteinen:)

Otan kovasti osaa teidän rakkaan kisun poismenon johdosta♥

marikan kirjoitti...

Suloisia vaatteita totta tosiaan olette löytäneet.

Minun täytyy vielä sanoa sen verran tuosta kamalan surullisesta tapahtumasta, että se kosketti minua tosi lujaa. Vaikka en edes tunne teitä, niin oli ihan tosi pitkän aikaa itelläkin todella kurja fiilis :(

Tilu kirjoitti...

Kyllä tytöille löytyy söpöjä vaatteita. Pojille on tarjolla vaan ankeita harmaita ja mustia varustettuina pääkalloilla, dinosauruksilla tai muilla örkeillä. Oikein hakea saa, että löytää kauniita poikien vaatteita.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että miten kivat takit! Ja mie oon monena eri kertana ettiny robbarista tytöille vaatetta enkä oo ees nähny noita, sie se aina löydät kaikki ihanat jutut. Ootko tulossa huomenna tänne mukaan? Tuu ja ota tytöt mukaan jos pääset! T. JohannaK

PikkuBertta kirjoitti...

Kauniita vaatteita ja saappaat olet löytänyt.Nuo lasten vaatteet on niin ihania..aijai...ja namusi värejä....

Minäkin pääsen kohta ostelemaan,kun tyttärelle syntyy syksyllä vauva,ihanaa....

Kaunista viikonloppua! :)

anana kirjoitti...

Aivan ihanan valloittavat välikausivaatteet ja WAU miten makeat kumpparit ! Noissa kyllä kelpaa kulkea. Niin kauniita kuvia <3

Anonyymi kirjoitti...

"Löysin" äsken blogisi ja se on aivan ihana, jäin heti koukkuun ;)
Kiitos siitä!

Olen 30+ kotiäiti.
3 komeaa poikaa ja pieni 5kk vanha prinsessa, rakas mies, kolme karvapalloa ja yksi kiltti ajokoira mahtuu minun elämään.

Iloista ja aurinkoista kevättä sinulle ja koko perheelle!!!

Cia

Sunells kirjoitti...

Tosi kivat kumpparit!! Meillekkin tiensä löytää värikkäät lastenvaatteet...

Olipa surullista lukea teidän kissasta, otan osaa.

Aurinkoista palmusunnuntaita:)

Hanna kirjoitti...

Kerrassaan ihastuttavia kuviasi täällä ihastelemassa :)
Mukavaa palmusunnuntaita!

-TIINA- kirjoitti...

Ihania kevätvaatteita tyttösille! Pitäis itsekkin ruveta vähän tarkistelemaan tilannetta kun tuo kevät näyttää tulevan oikein kohisten!

Isot halit koko perheelle kisun poismenon johdosta! Onneksi on ihania muistoja : )

Marja kirjoitti...

Oi, mukavia vaatteita ja erityisesti nuo pirteät kumpparit herättivät meillä ihastusta - niin äidissä kuin tyttärissäkin :) Mistä ne löysit...?

Lämmin halaus kissanne poimenon vuoksi - muistan tuon ikävän ja tyhjyyden tunteen, koettu on täälläkin. Siitä huolimatta aurinkoista alkavaa viikkoa toivotellen,
Marja

Maantiepellon Emäntä kirjoitti...

Keväisiä värejä ja kauniita kuvia.

Anu kirjoitti...

Ihanan raikkaita värejä olet kevätvaatteisiin löytänyt!
Nyt ainakin täällä TAmpereella on ihan onnettoman harmaata,joten on kiva nähdä lapsilla kirkkaita värejä päällä...ne on kuin kevään kukkasiaulkona hyppiessään:)

Minttu kirjoitti...

Ihanan värikylläisiä vaatteita :)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomentapäivää! :)

Tänne tulikin oikein takatalvi. Lunta satoi koko eilisen päivän ja nyt on ulkona kun jouluna konsanaan. Saa työntää vielä kotvaseksi kevyemmät vaatteet kaappiin oottamaan...

Pipot on ostettu Euromarketista, samoin nuo kukkasaappaat.

Onneks ollaan saatu tosi paljon hyviä vaatteita käytettyinä tytöille, kun täällä maalla niitä KULUU. Tuonne ulos, ja tallille ei tosiaankaan raaski mitään uusia kalliita releitä laittaa. Mie en ainakaan.

Niinhän sitä itekkin tuolla hommissa kulkee vanhat ja kuluneet vaatteet niskassa. Just yks päivä kun kävin ratsastamassa, niin ihan nauratti kun vastaan tuli läheiseltä ratsastustallilta liuta tyttöjä ja poneja joilla oli viimisen päälle sävysävyyn satulahuovat ja ratsastuspöksyt... Ite olin vanhoissa toppahousuissa ja tuhannen paskasessa toppatakissa, KARVAhattu liian ison valkoisen ravikypärän alla jonka lippa roikkuu kiinnityksestään, sekä jaloissani mummojen aatelia, ihanat lämpimät kuoma toppasaappaat. Autuas tyhmä hymy naamallani, jonka aiheutti uusi pehmeä satula. :D En saattanut näyttää ihan miltään ratsastuskuvaston tytöltä, mutta kivaa oli :)

Nyt täytynee tästä taas rientää.

Palailen!

Rouva V kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Näitä on niin ihana katsella! <3

Laitoin sinulle sähköpostia ;)