perjantai 5. helmikuuta 2010

Komuutti

Täällä taas pienen retusointipostauksen kanssa, reilun viikon tauon jälkeen... Kiirettä on pitänyt edelleen, siinnä yksi ja ainoa syy kirjoittelun vähyyteen. Remontti edistyy alakerrassa, vessan seiniin on jo laatat lähestulkoon laitettu. Eilen petsasimme saunan kattolaudat (jotka on tehty raakalaudasta! ;D ) Pintamateriaalit olisi valinnan alla ja miten se onkin vaikeaa! Osata päättää värit, mallit, kuosit, laatat - semmoiset joista pitäisin kymmenen vuoden kuluttuakin... HUOH.

Pientä sisustuksellista sutihommaa oon saanut aikaiseksi. Meillä on ollut lastenhuoneessa tämmöinen pieni komuutti Mimman yöpöytänä ja kirjakaappina. Se on ollut huonosti maalattu, valkoinen kerros kuultaa läpi ja sitten siinnä on ollut pirtsakat oranssit koristereunukset. Eriparivetimet ja laatikko sekä kaapin sisus täynnä värikynäkraffitteja. Olleet siis jo meille tullessa. Ihan soma kokonaisuus, aito vanhus, mutta kumminkin ehkä hieman epäsiisti... :)

Ikeasta ostin siihen mälsät mustat vetimet ja maalasin sen mälsästi valkoiseksi.
Ihania sävyjä, se on ollut joskus näköjään myös vihertävänharmahtava.
Ok, täytyy myöntää että se ei oo enää niin pirteän persoonallinen, mutta ehkä kumminkin paremmin kokonaisuuteen sopiva. Ja tietysti monikäyttöisempi. Luulen että kun saamme Mimman uuden sängyn kotiin, komuutti siirtyy pois lastenhuoneesta. Silloin se on ehdottomasti parempi noin.


21 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)
Täällä pähkäillään jo tuulikaapin värityksen kanssa (saati sitten noiden isompien ratkaisujen kanssa) vaikka sen voi maalata vaikka kerran kuukaudessa...;)

Sokrutin kirjoitti...

Todella kaunis. Pidän muutoksesta vaikka arvostan iän tekemää patinaakin. Oli vaivansa arvoinen muutos. Hyvää viikonloppua!

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunis tuli...vaikka kyllä se entinenkin oli kiva...
Mukavaa viikonloppua:)

Pauliina kirjoitti...

Tykkään enemmän siistittynä! Persoonallisuus edelleen tallella!

Marielisa kirjoitti...

Ihana kommuutti :)

Uudituneessa ilmeessään sopii tosi hyvin lipaston seuraan, vaikka olihan se aiemmassa kuosissaan toisaalta aika söpökin...

Tiina kirjoitti...

Ihanahan tuo komuutti on valkoisenakin ja varmasti monikäyttöisempi!

Piupau kirjoitti...

Kyllä tuo valkoinen maali tekee ihmeitä! Joo, persoonallinen kyllä, oli tuo kaunokainen ennen maalausta. Saman asian kanssa olen paininut, punaisten kaappien kanssa. Eihän se persoonallisuus kadonnut, se on itse tehty, omin käsin ja rakkaudella. Vanha esine sai taas uuden elämän ja jatkaa salaisuuksien keräilyä. Mitä se lienee jo nähnyt elämänsä varrella.
Ihanaa viikonloppua!

Ruusa kirjoitti...

Söpöhän tuo on uudenlaisena :) Ja sopii hyvin huoneeseen. Mukavaa viikonloppua!

Marika kirjoitti...

Tosi kiva tuli, eipä paljon kannata uusia ostaa :)

Outi kirjoitti...

Aivan ihana komuutti. Kyllä mun mielest vanhoi huonekalui kannattaa kunnostaa. Niissä on tunnelmaa ja persoonallisuutta iha eri taval ku uusissa. Ja ne on kertävämpiiki. =)

Laura kirjoitti...

Ihana komuutti, niin "ennen" kuin "jälkeenkin". :)

Tuntuu muuten et toi vihreä sävy kummittelee kaikissa vanhoissa huonekaluissa!

SuSu kirjoitti...

Ihana komuutti <3 ..nätti muutos, vaikka söpö oli ennen kuvassakin, varmaan sopii nyt mihin vaan :)

Huoh, tuli raakalauta katosta mieleen mökki saunamme. Tulispa pian kesä <3 ..Mukava kuulla, kuinka remonttinne etenee reipasta vauhtia ja odotan innolla lopputulosta!

Arja kirjoitti...

Kaunis tuli, tykkään :-)) Mukavaa viikonloppua!

Pakkasakka kirjoitti...

Hei vaan! En ole vähään aikaan blogeissa ehtinyt tai niin lorvikatarrin aiheuttaman oireen takia viitsinyt piipahdella, mutta nyt taas into palailee.
Wautsi, miten komuutista tuli ihana. Kevättä tässä odotellaan muutaman metrin korkuisten hankien takana niin ettei keittiön ikkunoista näy edes tielle saakka hankien takia, mutta kevättä kohti :)

TainaSusanna kirjoitti...

Hiano, tykkään enemmän!

Nina kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat eli kaunis siitä tuli, oikein sievä.
Komuutit ovat ihania!

Noora kirjoitti...

Ihana komuutti!!
Niin vanhana kuin uutenakin.. :)

Silja kirjoitti...

Todella kaunis tuli! Ihana blogi sulla! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, oikein hyvä uudistus komuutille!! Tuhannet kiitokset NIIN kauniista luistimista jotka teit joulun alla pukinkonttiin. Lahjansaaja piti niistä kovasti, minäkin pidin..t:Reetta

pikku-pihlaja kirjoitti...

Tervehdys taas, ja kiitos monista kommenteistanne! Mukavaa huomata että vielä jaksatte käydä, vaikka päivitystahti onkin hiljentynyt :)Lupaan parantaa, kunhan kiireet taas helpottaa. Voisin pian laitta remonttikuviakin, nyt siellä alkaa pikkuhiljaa olla jo jotain kuvattavaakin... ;)

Reetta - Kiva kuulla että oli mieleiset ja olivat oikeassa postilaatikossa :) Sain vasta jälkeenpäin kuulla että meijän ukkelit on kuulema lapsuuden luokkakavereita :) Maailma on pieni!

文章 kirjoitti...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍