lauantai 13. helmikuuta 2010

Voisin ehkä

Melkein julistaa kevättalven alkaneeksi... Ostin vihreään sydänkannuun muratin. Tuo kannu on aina syksyn saapuessa pantava piiloon, se on ärsyttävän keväinen. Ja taas vastaavasti kevättalven aurinkoiset päivät - kuten tänään, saavat miut kaivamaan sen esille :) Ompelin keittiön sohvaan uuden kerniliina päällisen, entinen alkoi olla jo aika siivoton ja ruma muutenkin. Uusi näyttää mukavan raikkaalta, vaikka yksivärinen päällinen siihen oli kyllä kaavailtu...
Alimmassa kuvassa on kirpparilöytö kahvipannu jonka unohdin esitellä, kun olin niin tohkeissani sihdistä. Melkein samanlainen kun meidän kesämökillä on ollut vuosikaudet joten olihan se napattava matkaan.

Sitten haluaisin vielä toivottaa kaikille teille ihaninta, aurinkoisinta ja muutenkin
MUKAVINTA YSTISPÄIVÄÄ!

15 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää :-)

Ruusa kirjoitti...

Sohvan päällinen on todella kaunis ja punainen pannu aivan ihastuttava! Kevät tulkoon vauhdilla! Mukavaa laskiaista ja ystävänpäivää! :)

Piitu kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää teillekin :)ihana tuo kannu :D

Teija kirjoitti...

Mukavaa ystävänpäivää! :)

sanna kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!

pioni kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!
Suloinen kannu, vallan mainio muratinkasvatusastia.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniit molemmat kannut ja raikas sovanpäällinen.

Aurinkoista Ystävänpäivää sinulle!!

Piupau kirjoitti...

Ihania kuvia! Hyvää ystävänpäivää!

Helikaroliina kirjoitti...

Aivan ihana kahvipannu!! Mukavaa ystävänpäivän iltaa!

Iibu Biibu kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää
terkuin Biibu

Pellon pientareella kirjoitti...

Samoin ystävänpäiviä teille :).

Outi kirjoitti...

Aivan ihana kaffepannu. Onko se käyttökelpoinen vielä vai saako toimia koristuksena? Meillä lapsilla on hieman samantyylinen lasten leikkipannu ja kattilasarja. Harmittelin vain kun ne lasten versiot ovat sen verran ohutta materiaalia, että ovat muutaman kuukauden leikin jälkeen jo lommoilla. Tämä versio kestää varmasti paremmin =)

pikku-pihlaja kirjoitti...

Outi- Kahvipannu on tosi siistissä kunnossa, pieni tummuma sisällä pohjassa kertoo että sitä on joskus kumminkin käytetty. Saa nähdä tuleeko käytettyä. Teepannuna ehkä kätevämpi meijän perheessä.

Laura kirjoitti...

Hei meilläkin on tuommoinen kahvipannu mökillä! :)

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

No on tosiaan ihanan keväinen kannu ja muratti näyttää siinä kauniilta. Punainen kahvipannu on nostalginen, just sellainen mökkipannu!

Kiva muuten nähdä ja kuulla, että teilläkin on joskus sotkuista, niin kauniilta kuvissa aina kaikki näyttää, että ihan suututtaa oma saamattomuus!

Minäkin rajaan kaikki roinat aina kuvan ulkopuolelle, enkä voi uskoa, miten siistiltä ja kauniilta kaikki kuvassa näyttää;)