maanantai 15. helmikuuta 2010

Pinnallisuudesta

täällä blogistaniassa ja omassa blogissani. Kyllä, olen pinnallinen

Otan kuvia niistä kohteista joista pidän ja joista saa hyviä kuvia.
Järjestelen kuvattavaa kohtaa ja JOPA muokkaan sitä vielä kuvankäsittelyohjelmalla että se näyttäisi entistäkin paremmalta.
En kuvaa sotkuja, vaan ne on selkäni takana :)
Poistan ennen kuvan ottamista häiritsevät yksityiskohdat.

Jos tämä on sitten pinnallisuutta, niin sitten voin avoimesti tunnustaa että tämä on vain pinnallinen blogi.

Luulen kumminkin että jokaisella - taatusti myös meillä - on sitä sotkua, saamattomuutta, kiukkupäiviä, arjen puurtamista ilman että siitä tarvitsee ottaa kuvia tai kirjoittaa. Ketä se kiinnostaa tai kuka siitä saa tyydytystä?

Kai se sitten on tavallaan huijausta, ei meillä ole oikeasti aina siistiä, eikä lapset kilttejä. Äitikin on itseasiassa väsynyt ja kiukkuinen. Eikä tänään pitänyt tänne edes kirjoittaa.
Huomena olisi varmasti tullut jo kivempi (pinnallisempi) postaus.


ps. Myös nämä kuvat ovat käsiteltyjä ja PAHIMMAT sotkut ei tosiaankaan edelleenkään näy. Sen voin paljastaa täältä pinnallisuuden ruusutarhastani että imuri on tuossa lattialla kolmatta päivää. Se oli menossa syömään tuolla sängyn alla näkyviä villakoiria mutta sitten se ei jaksanutkaan :)
69 kommenttia:

Mannukka kirjoitti...

Ei pinnallisuudessa ole mitään vikaa (tosielämässä tosin ehkä vähän..)eikä mielestäni oman bloginsa pinnallisuutta tarvitse selitellä. Aika harvassa on ne blogit, jotka eivät ole pinnallisia ja henkilökohtaisesti tuskin sellaista haluaisin edes lukea...kyllä niitä pyykkikasoja ja arkielämän kaaosta löytyy omastakin takaa ihan riittävästi.

Tuskin kukaan blogisti haluaa edes antaa mielikuvaa ns. täydellisestä elämästä, sitä vaan haluaa muistaa ja tallentaa hyvät ja kauniit asiat.

Pinnallisuus sanana on mielestäni vähän negatiivissävyinen, onkohan muista näin??

Pauliiina kirjoitti...

:) Olipas hupaisa postaus :)

VINSKI kirjoitti...

Mä käyn täällä säännöllisen epäsäännöllisesti kurkkimassa juuri noita ihania kuvia.

On olemassa hyvin monenlaisia blogeja.. Niitä arkipäivän blogeja joihin puhalletaan kaikki ilot ja surut, poliittisia ja kantaaottavia blogeja yms.. ja sitten näitä "hyvänmielenblogeja" joihin mä sinun blogisi sijoitan.

Hyvänmielenblogit on juuri näitä joissa kirjoitetut tekstit ovat pääsääntöisesti iloisia, ja kuvat kauniita. Niitä romukasoja, sotkua ja pölypalleroita voi katsella kotonaankin, mutta nämä kauniit kuvat inspaavat siivoamaan ja laittelemaan omaakin kotia ehompaan kuntoon.

Pinnallinen on musta aivan väärä sana. Musta se voisi olla "positiivisten asioiden blogi, tai hyvänmielen blogi" semmoinen mitä katsellessa tulee itsellekin iloinen mieli.

Ehkä se sitten on jonkinlainen kateus joka saa jotkut ihmiset ajattelemaan että "tuo vaan esittää" eikä ymmärrä sitä, ettei kaikki halua tallentaa muistoihin niitä sotkukaaoskiukku-päiviä.

Jatka ihmeessä samaa rataa. Ja aurinkoisia kevätpäiviä teidän perheelle!

Annukka kirjoitti...

Ihana tämä juttusi!!:) Tuli oikein hyvä mieli kun luin sen! :D
Blogisi on kaunis, sitä on mukava katsella eikä tosiaan haittaa vaikkei "koko totuutta" näekkään..;)

Anonyymi kirjoitti...

Hips! Olen ihan samaa mieltä Mannukan kanssa. Jokainen meistä tietää ja kokee omassa elämässään sen, että maailman ensiksi turhauttavinta on kotisiivous, koska työn tulokset näkyvät niin vähän aikaa. Mutta se kannattaa!! Ja niitä hetkiä on toki tärkeä ikuistaa, ja antaa muillekin ihailtavaksi. On suuri nautinto liikkua täällä kokemassa kauneutta ja viihtyisyyttä, vaikka sitten selän takana olisi kaoottista. Arki on meille jokaiselle tuttua, mutta näitä mukavan rauhoittavia tunnelmia, joita tarjoilet, on aina ilo seurata. Kiitos niistä!!! - SS -

Sydämellä kirjoitti...

Sinä osaat sitten tuon lattia mopinkin somistaa hienosti.
Kuvat ei näytä ollenkaan sekaisinta vaan hienoilta nytkin sinulla on vaan tuota silmää.
Mä en osaa kuvata ja käsitellä kuvia pitäisi todella opetella kunhan aikaa tulee.
Ihana tää sun blogisi on, ei ole sen pinnallisempi kuin muidenkaan jos se on sitten pinnallista.
Tiina

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihan yhtä pinnallinen täällä! x)

Aikku kirjoitti...

Meilläkin on imuri joskus viikon olohuoneen nurkassa, makuuhuoneen tuolin päällä parin viikon puolipitoiset vaatteet ja kolmen päivän sanomalehdet keittiötason päällä. Jos otan kuvan, rajaan varmasti kaiken ylimääräisen pois. En ole pinnallinen, et ole sinäkään. Rakastan blogisi ihania kuvia ja hauskaa tapaasi kirjoittaa asioita. Samaa kyytiä vaan eteenpäin. Mukavaa ja aurinkoista kevättä!

Teija kirjoitti...

Olipa hyvä kirjoitus! Mieluusti itsekin kategorioin itseni sitten tähän "pinnallisempaan" sarjaan, kuin siihen toiseen ääripäähän. Toiset kirjoittaa ihan täyttä asiaa, painavia mielipiteitä, ja tykkään toki näitäkin lukea. Mutta eniten nautin kyllä kauniista kuvista, joista saa iloa ja inspiraatiota!

Että minun puolestani saat kyllä olla yhtä pinnallinen kuin tähänkin asti ;)

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi, minä en otakaan juuri siksikään kuvia kotoani, koska ne eivät ole julkaisukelpoisia... Haaveilen kodista, jossa olisi siistiä ja kaunista. Siksikin kuviasi on ihana katsella. Ei mulla välttämättä ole mitään intressiä katsoa kenenkään vaatekasoja, omia on ihan tarpeeksi ;). On ihan selvää, että kuvien ja tekstien takana on oikea, tavallinen elämä, kuten meillä kaikilla. Jos joku on niin toope, ettei sitä tajua, on se hänen ongelmansa.

Voi, kukahan sinua on kovasti loukannut... Unohda se ja muista meitä kaikkia, jotka rakastavat blogiasi. Se on sinun ja juuri sellainen, kuin sinä haluat. Se (kateellinen) joka siitä ei tykkää, menköön muualle lukemaan muita blogeja tai päivittämään sitä täydellistä omaansa. Ei sinun tarvitse kenellekään mitään todistaa. En minäkään jatkuvasti meditoi ja voi hyvin pellon pientareella (usein jotain ihan muuta), vaikka monet postaukseni mielenrauhasta kertovatkin.

Iloa ja itsestä tykkäämistä sinne! Halit.

-Pirjo- kirjoitti...

Hei!
Ihana blogi,pinnallinen tai ei,käyn joka päivä kurkkaamassa että mitä kuuluu ja näkyy :)

Terveisiä Lapista !

Piupau kirjoitti...

Kiitos inspiroivista kuvista! Välillä on hyvä päästellä höyryjä, sitten jaksaa taas elää pinnallista elämää :) ja ilahduttaa ja inspiroida muita ihanilla kuvilla! Hi, hi, hauska postaus!

Aamunkukka kirjoitti...

Olen aika uusi lukijasi; joka on totaalisen ihastunut kauniisiin ja elämänmakuisiin kuviisi;-).
En mä halua katsella toisten pyykkikasoja enkä sotkuisia huoneita blogeissa, niitä on omassa huushollissa ihan tarpeeksi=D.

Itse en ole mikään sisustaja, siksi te ketkä osaaatte luoda käsillänne kaunista, olettekin kullannarvoisia! Täältä saa inspiraatiota ja mieli lepää.

Tsemppiä arkeen ja jatkathan blogiasi ihan saman malliin kuin aiemmin?!

Salainen puutarhani kirjoitti...

Ihanaa luettavaa, oikein helpotti!

Olen niin siirtänyt ja siirtänyt

kotini kuvien ottoa blogiini ja

luettuasi: nyt tiedän, että

uskallan!

Kiitos Sinulle,

Salaisen puutarhan emäntä

Niinu kirjoitti...

Ihanan värinen imuri:)
Tykkään blogistasi joka tapauksessa; omassa elämässä on sitä ei-pinnallisuutta,syviä tunteita,sotkua,meteliä ja rumiakin juttuja(;D)ihan tarpeeksi...

Susanna kirjoitti...

Hmmm... minä taas olen aina ajatellut että tuo pinnallisuus, josta kirjoitat on vain esteetikon luonteenpiirre :) Itsekin esteetikkona "kaikki kaunis elämässäni" antaa voimia arjessa jaksamiseen enkä ajattele sitä pinnallisuutena. JOs joku niin tahtoo ajatella, niin hänelle se suotakoon :) Blogisi on ihana eikä se tee siitä yhtään vähemmän ihanaa, vaikka imuri olisikin odottanut lattialla käyttäjäänsä joitakin päiviä. Jatka vain valitsemallasi tiellä :D

Family Blommendahl kirjoitti...

Ai, kun oli hyvin kirjoitettu. Kukapa tosiaan viitsisi sotkujansa kuvata ja muille näyttää...Minusta tämä ahdistus pinnallisuudesta kuullostaa taas niin suomalaiselta itsetunnolta...usein syyllistämme muita omasta ahdingostamme käsin.
Iloitaan blogeistamme ja pidetään huolta lähimmistämme. Tasapaino olla pitää!

Jatka samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Oi että meni päivä pilalle:):):) Minä kun luulin, että teillä on aina niin stailattua ja siistiä:)
Lohdutuksena täältä. Meillä ei ole koskaan tuon näköistä, vaikka kuinka käsittelisi kuvia:)

Kiitos ihanasta blogista, täällä viihtyy.

Terv.Sirkku

Marja kirjoitti...

Naulan kantaan! :D
Tosin nuokin kuvat ovat järjestäen ihania, johdoista ja pelivaatteista huolimatta :) Teillä on jotenkin ihanan kodikasta (eikä johdu ainoastaan imurista matkalla sängyn alle tai villasukista patterin päällä)...

Pilvi kirjoitti...

Heipä hei,

ja kiitokset ihanasta blogistasi! En tiedä, oletko saanut ns. "ihailijapostia" joltain lukijalta, mutta tuli mieleen että sain itse postia noin vuosi sitten joltain anonyymiltä lukijalta, joka moitti minua juuri nimenomaan pinnalliseksi ihmiseksi blogini kuvien perusteella... :) Oliskohan tälläkin kertaa sama tyyppi kyseessä vai onkohan niitä kaheleita enemmmänkin?

Arja kirjoitti...

Kiva postaus! Mukavaa alkuviikkoa!

T. Pinnallinen ihminen kans ;-))

pikku-pihlaja kirjoitti...

Hihii, nyt jo huvittaa aamuinen ärtymys. Tuli yksi semmoinen - anonyymiltä tietenkin - vähän nihkeänoloinen kommentti... Josta piti sitten aamutuimaan pultit kiristää :D Hyvin oon kyllä säästynyt näiltä ei blogistani pitävien kommenteilta, muutamia vaan oon editoinu. Ja päättäny etten välitä, mutta pitihän se vähän tirahella ;)

Ihania kommentteja olette jättäneet! Ehkä se tarkoittamani pinnallisuus on juuri sitä, että saan siitä mielihyvää kun on edes joku kohta kuosissaan kotona ja kivan näköinen. Viis siitä että viiden minuutin päästä se ei enää ole mallissaan, mutta tuli kiva kuva! :D Miussa on tosi pahasti esteetikon vikaa, sen myönnän :)Lapsiperheessä siitä ei vaan kannata otta stressiä.

Nyt lähen ratsastamaan ulos auringonpaisteeseen ja tuuletan viimiset ärtymyksen rippeet tuonne kinokseen. Ja muutes, tulin suoraan tallista, kengät jalassa tänne koneelle ja toin imurille lisää ruokaa. Puruja ja heinää :D

Anrinko kirjoitti...

Pinnallinen?
En sanoisi sitä koskaan blogistasi.
Se on kaunis, iloinen, mieltä ylentävä, inspiroiva, rauhallinen, lepopaikka. Sitä se on mulle. =)

Outi kirjoitti...

Moni muukin sanoi samaa mitä mieltä minäkin olen. Ei ole pinnallista rajata sellaisia asioita pois joista ei välitä. Sillä tavalla saa mielenkiintoisia kuvia. Tää on mielestäni vähän sama juttu kun jos tulee vieraita, niin silloin siivotaan ja vähän korjataan niitä arkipäivän tavaroita pois. Ei varmaan kukaan halua sekaiseen kotiin vieraita.

Tulen todella hyvälle mielelle luettuani blogiasi. Kiitos siitä!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihana postaus!
Mielestäni blogisi ei kylläkään ole missään mielessä pinnallinen. Eihän se ole mitenkään pinnallista, jos janoaa kauneutta ja haluaa löytää kaikista asioista ne positiiviset näkökulmat.

Negatiiviset tilitysblogit eivät todellakaan sykähdytä minua, joten jatka vain samalla linjalla edelleenkin.

PikkuBertta kirjoitti...

Saahan sitä olla pinnallinen kunhan ei ole pinna kireellä.Ihania nuo kuvat ovat siitä huolimatta:)

Turkoosi kirjoitti...

Jos kauniit kuvat ovat pinnallisuutta, niin ollaan sitten pinnallisia :) Itsellänikin on imuri lojunut tuossa lattialla useamman päivän odottaen inspiraatiota :D

Elmiira kirjoitti...

Niin täytyyhän koti näyttää siltä, että siellä asutaan. Koti jossa aina siistiä ja tavarat paikoillaan näyttää kuin joltain näyteikkunalta. Kyllä elämisen pitääkin jättää jälkiä. Olipa mukava kirjoitus kaiken muun keskellä.

Hanna-Maria kirjoitti...

ihana postaus! niin elämänmakuinen. jokaisella meillä ne pyykkikoneet ja imurit huutavat hoosiannaa ja äidini ääni monasti raikaa vielä näidenkin äänien yläpuolella. ja sitten toisina päivinä sotkukasat saavat rauhassa kasvaa ja silloin onkin aivan ihanaa käydä kurkkimassa "pinnallisten" blogien kauneutta! kauneuden vangitseminen arjen keskellä on varsin oiva taito ja toisaalta tuo niin paljon iloa sekä omaan että lukijoidenkin arkeen, että onko se sittenkään pinnallista?

Suuri kiitos Sinulle KAUNIISTA kuvistasi <3

Suloista arkea Sinulle!

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Hyvä postaus!!! Blogisi on ihana ja käyn täällä lukemassa joka kirjoituksen!
Elämässä on niin paljon harmaata arkea ja väsyttäviä, kurjia juttuja, ettei minusta haittaa vaikka kuvia kaunistelisi. Ei se ole pinnallisuutta. Itsekin teen niin. Ja uskon, että muutkin tekevät! Siirrän sotkut ja otan kuvia vaan niistä omaan silmääni kauniista jutuista. Sitten kun iskee "tosi ankea" päivä, voi blogista käydä kurkkaamassa ihania, kivoja kuvia ihka omasta elämästä. Kuka sitä kurjuutta jaksaisi muistella. Iloa elämään vaan!!! Niitä pieniä ilon hippusia saan blogistasi, jossa on aina kiva vierailla!!!!

Maaka kirjoitti...

Keväisissä aurinkoisissa kuvissa imurikin näyttää sointuvan sisutukseen :)

Kyllä ne "pinnalliset" kuvat vaan ovat mukavaa katseltavaa, sillä ei nuo "enkelin tossut" hurmaa sen paremmin kuvissa kuin kotonakaan :D

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hyvä kirjoitus!! Inhottavia tuollaiset arvostelijat, jotka pahoittavat toisen mielen. Saavatko jotain mielihyvää siitä?
Sinulla on ihana blogi, enkä minä ainakaan viitsisi katsella teidän tiski-tai pyykkivuoria. Niitä on varmasti jokaisella omasta takaa.
Kuvissahan esitellään koteja, joista saattaa löytää ideoita itselleen. Pintapuolista - ehkä, ehkä ei, sanoisi Matti Nykänen.

Mukavaa viikkoa sinulle!!

Rilla kirjoitti...

Olen aivan samaa mieltä. Kuten tuntuvat olevan suht kaikki muutkin. En minä ole täältä blogilandiasta hakemassa mitään syvällistä tai "sitä aitoa elämää". Sitä löytyy kotoa ihan omiksi tarpeiksi :) Pidän blogissasi kauniista kuvista, hauskoista ideoista ja siitä, että niitä otettaessa on selvästi mietitty, miltä tämä näyttää, eikä vaan räppästy "jotain jostain".

Jatka samaan malliin!

-rilla-
PS. Minäkin asettelen, enkä kuvaa sotkuja :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos,kiitos ihanasta pinnallisesta blogista!!
Useinkin kun itseä ei huvita alkaa siivoilemaan,tulen katselemaan sun (ja muidenkin blogien )kuvia ja johan inspiroituu:)
Eli lisää pinnallisia kuvia!!!Niitä rakastetaan!

marikan kirjoitti...

Jatka samaan malliin vaan, minusta on ihana katsoa kauniita kuviasi, olkoon sitten käsiteltyjä tai jotakin muuta, kauneudessa silmä lepää, kotona saan katsella ihan tarpeeksi sotkua ja kaaosta...ihan samalla tavalla minäkin yritän tehdä kuvistani niin kauniita, kuin vain suinkin osaan...

pioni kirjoitti...

Kyllä kauniita ja vaikka käsiteltyjäkin kuvia on mukava katsella:)

Nina kirjoitti...

Mutta kuka on säätänyt pinnallisuuden määreen. Mikä on pinnallista? Olisiko sittenkin kyse pelkästään esteettisyydestä.
Toisaalta tietty määrä pinnallisuutta kuuluu ihmisyyteen.
Pinnallisuudella, kuten kaikella on asteellisuutensa, mutta tuskin täällä blogistaniassa kukaan pystyy olemaan täysin pinnallinen, koska näytämme elämästämme täällä vain muutaman prosentin. Ei sen vuoksi voi pitää ketään/itseään pinnallisena.

Joten iloitaan kauniista kuvista ja kohteista, tämä on mukavaa vastapainoa tämän päivän melko kovallekin arvomaailmalle :)

Mukavaa viikkoa!:)

Iitu kirjoitti...

Oi justiinsa tätä mä tarvitsin. Koko eilisen päivän siivonnu ja tänään ku tuli töistä kotiin ni koti jo mullin mallin. Ihanaa ettei sitä tapahdu vaan meillä.

Käyn täällä aina säännöllisesti vierailemassa ja haaveilemasta tollasesta ihanasta kodista niinkuin teillä. Oli se sitten pinnallinen tai ei jatka samaan malliin...

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihana postaus ja niin rehellistä tekstiä.
Ei ole meilläkään aina siistiä , ei läheskään aina.
Raivaan tavaraa pois tieltä kun otan kuvia blogiini. Kuvankäsittelyohjelmista en tajua mitään ja siksi kuvani ovatkin pikkusen aina "sinnepäin".
Minä olen luonteeltani sellanen huiskin haiskin tavarat levällään. Mieheni taasen on ylisiisti , näinollen olemme muokanneet toisiamme kohta 20vuotta . En ole läheskään niin sotkupytty kun nuorempana eikä miehenikään enää ole aikoihin jaksanut nipottaa.
Tämmöstä elämän näköistä elämää meilläkin. Se on onnellista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pinnallinen on blogisi, niin pinnallinen ja ihana, että päivittäin käyn kurkkaamassa.
Aurinkoa sinulle ja perheellesi!

Ihan anonyymisti ;)

Hattaramaa kirjoitti...

Pysy edelleen pinnalla ja pinnallisena - minäkin teen juuri niin blogissani! Tuon imurin suhteen tilanne olisi meillä vielä kaameampi, sillä meillä on niin ahdasta, että siihen kaatuilisi väkeä ihan alvariinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi, ei ollenkaan pinnallinen, päinvastoin, joka kerta kun käyn täällä niin tulee aivan loistava fiilis. Kiitos siitä.
<3
H-O

Rimpsukaisa kirjoitti...

Hahaa,just näin :) Meiltäkin sais erinäisiä villakoirakuvia ja parkuvaa lasta ja äitiä mustine silmänalusineen sais kuvata ihan päivittäin.Muttei se ketään muutakaan ilahduta ja mitä sitä oman arjen tympeimpiä kohtia korostaa,mielummin sen hetken kun bloginsa ääressä istuu niin keskittyy hyviin hetkiin siinä päivässä ja niihin pariin siistiin nurkkaan kotona.Eihän näiden sisustus/lifestyle/koti/perhe-blogien ideana ole retostella arjen raadollisuutta vaan olla se henkireikä ja piristys esim. meille väsyneille perheenäideille jotka täällä kirjottelee.

Ruusa kirjoitti...

Ihanan pinnallisen värinen imuri teillä. Samoin kuin kaikki kauniit kuvasikin ovat ihanan pinnallisia. Jos pinnallisuus on tällaista niin minäkin tunnustaudun pinnalliseksi heti!! Tosin voisin tehdä omasta blogistani todellakin arkiraadollisen kuvaamalla meidän 3makuuhuonetta, jotka toimivat varastoina ja mm. kissojen leikkihuoneena...Kuka semmosta haluaa, minäkin haluaisin tavarat omille ihanille paikoilleen!
Pintaliitoista viikonjatkoa!;)

sariw kirjoitti...

Onpa taas ihanaa tulla katselemaan näitä kauniita kuviasi, imurilla tai ilman ; )
Blogisi kuuluu niihin, jotka ovat mielestäni ihanan elämänmakuisia, siis huippu makeita, juuri sellaisena kun ovat : )

Kirsikka kirjoitti...

Minuakin alkoi hymyilyttää kun postausta luin. Niinhän se menee, harvalla sitä on paikat aina tip top varsinkin jos lapsia pyörii nurkissa ;) ... Kauniita kuviasi on ilo katsella!

TaruV kirjoitti...

Blogisi on niin ihana! Alusta saakka olen täällä säännöllisesti käynyt kurkkimassa :). Älä lannistu anonyymien kommenteista, täällä on kuitenkin niiiiiiin mahdottoman paljon niitä jotka tykkää sinun kauniista, inspiroivasta blogistasi!

Meillä se imuri on ihan jatkuvasti edessä lattialla, ihan vaan sen takia että aina on muka siivous "kesken" (oikeasti en ehdi kovinkaan usein edes imuroimaan, kahden koiran taloudessa ja lapsiperheessä kyllä varmaan pitäisi useammin...), sitten kun vieraita tulee imuri menee salamana piiloon ;)...

Terveisin Taru :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana ja ihanasti pinnallinen blogi sinulla !

onkohan täällä blogistaniassa oikeasti nyt liikkeellä joku ilkeä kommentoija/ tahallaan ärsyttävä..en ymmärrä miksi sitten pitää lukea niitä blogeja mistä he ärsyyntyvät?! vai ovatko vain V-mäisiä ihan tahallaan..mene ja tiedä :)

ihana auringon paiste oli tänään juu !

Heli kirjoitti...

Hmm.. mietityttäääää.. Itse kuvailen ja esittelen ja kirjoitan milloin mitäkin. Myös sotkukasoja ja huonoja fiilareita. Ja ainakin tuntuu, että lukijani ymmärtävät kuvien ja tekstien taakse.. lohdutuksen sanat ja tsemppi on joskus tosi tärkeitä saada, vaikka blogistaniasta.

Myönnän kyllä, että näitä sinun ihastuttavia kuvia on ihana katsella. Olenkin miettinyt, miten teillä voi olla kaikki noin kivan sävyistä - mutta se olikin kuvankäsittelyä. =D No juu, mutta oikeasti, blogisi on ihana ja kuvat iiiihania, nautinnollista katsottavaa todella.

MUTTA... joskus vaan pännii, kun oma fiilis on kaikkea muuta kuin ihana. Silloin ei aina jaksa katsella edes niitä kivoja kuvia.. ja ne alkaa ärsyttää mieltä vielä enemmän. Kun ei itsellä ole ikuna tuollasta, kivaa ja nättiä...

En siis tarkoita pahaa millään lailla.. toivottavasti ymmärrät, samoin muut lukijat.. Tarkoitan vain, että itse tarvitsen sitä blogini suomaa vapautta kirjoittaa ja näyttääkin sitä oikeaa minua, ei stailattua. Ja toivon, että lukijani eivät sieltä poistu, vaikka siellä välillä sitä raadollisuuttakin näkyy, pyykkiä ja tiskiä ja muuta sellaista.

Eli meitä on moneen junaan, niin kirjoittajissa kuin lukijoissa. On ihan selvä, että ihanissa blogeissa viihtyy satamäärin ihmisiä, sellasissa tavallisemmissa ei ihan niin ahkerasti vierailla. Mutta että suotakoon jokaiselle vapaus oman näköiseen blogiin.

Joka tapauksessa sekavasta selityksestä huolimatta olen suuri fanisi. =D Ja risulla pyllylle niitä, jotka kehtaavat ikäviä kommentteja sinulle laitella!!!

Anonyymi kirjoitti...

heei,piti vielä kysymymän että mistä noin ihana tunika??

Tuulella kirjoitti...

Ihmettelen, mikä tarve jollakulla on kommentoida tänne "pinnallisuudesta" - ainahan hän voi siirtyä ihan muille sivuille. Minä olen nauttinut tästä blogistasi tosi paljon jo kohta vuoden ajan, ja käyn todella kärsimättömästi aina katselemassa, joko olisi uusi postaus. Kuvasi ovat todella kauniita ja tuottavat hyvää mieltä.

Jään innolla odottamaan uusia juttujasi, imurilla tai ilman :))

anana kirjoitti...

Eivätkö blogit ole arjen pakopaikkoja. Eikö niistä haeta hyvää mieltä ja parempaa fiilistä juuri sen arjen keskelle.

Jokaisella meistä varmasti on kotona siivousvälineet, lelut, tavarat, vaatteet, sotkut, tiuskasut ja arjen puurtamiset sekä pienet vastoinkäymiset.

Paljon blogeissa kommentoidaan myös sitä että ne eivät ole realistisia. Ovat tai eivät niin en usko että kukaan pystyy blogissaan tuomaan esille täysin sitä mitä on, arvomaailmaansa ja arjen todellisuutta. Eikä kai niin ole tarkoitustaan eikä se tarkoita ettei silti se mikä blogissa näkyy ole ralistista ja totta.

Miksi ihmeessä blogissa pitäisi näyttää vain tiskivuoria, purukumia tv-ruudussa tai kakkavaippaa kylppärin altaan reunalla. Eikö tavalliseen elämään voi kuulua asioita myös ilman niitä?

kOnko huijaamista jättää jotain pois esteettisistä syistä?
Ei minun mielestä. Minusta se on logiikkaan perustuvaa valikointia. Jos hakee kauniita asioita ja haluaa ottaa kauniita kuvia niin tietysti etsii kohteita jotka ovat omaan silmään kauniita.

Estetiikka ja pinnallisuus ovat eri asioita. He jotka kuvaavat, haluavat yleensä kuvata jotain mikä näyttää kauniilta tai mielenkiintoiselta, jollain tapaa esteettiseltä. En usko että minunkaan blogini lukijani kiinnostusivat pyykkisäkistäni tai itkevistä ruaot suupielissä olevista lapsistani. Ja silti niin välilä on! Tietenkin on, ihan tavalllisia ihmisiä blogien takana on ja ihan tavallista elämää.

Mutta se mistä minäkin haluan blogissani kertoa ja ne asiat mitä minä kuvaan, ovat niitä kauniita asioita, kiinnostuksen kohteita ja pieniä arjen palasia joista myös itse ilostun ja pääsen hetkeksi pois kakkavaippojen äärestä.

Tämä on kaunis ja piristävä paikka, kiitos siitä ♥

Ainosofia kirjoitti...

Osuvasti kirjoitit, mutta en myöskään sanoisi blogeja pinnallisiksi jos ei kaikkea näytettäisikään tai kerrottaisi.

Niitähän kyllä riittäisi meillä itse kullakin.
Postaukset olisivat aika pitkiä jos alkaisi murheitansa kertomaan.

Ehkä tämä on sellainen pakoa arjesta kuten tuossa oli mainittukkin.

Mutta kaikenlaiset blogit ovat ihania ja monipuolisuus onkin rikkaus.
Ihana tuo pölyimurikuva <3

Sabuska kirjoitti...

Jaahas, jollakin ilmeisesti ollut pinnalliset mielipiteet :-(
Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, tämä on ihastuttava hyvänmielen blogi, taidokkaita käsitöitä, ihastuttavia sisustus ratkaisuja!
Meilläkin on kasoja ja sotkua omasta takaa en niitä etsi blogeista saati sitten itse kirjoita ja kuvaa omia kasojamme ;-)
Ihanaa viikkoa sinulle, blogisi on upea ja inspiroiva!

Laura kirjoitti...

:-D Aamun parhaat naurut, kiitos!
Kyllä minä ainakin mieluummin katson kauniita kuvia ja jätän omatkin villakoirat siksi aikaa nurkissa huomiotta.

t. Laura

Sarashe kirjoitti...

*halaus*
On se kumma, kun jossain toisaallakin luin, että kommentoijat olivat sanoneet blogia "pinnalliseksi" jne :/ Mahtaako olla sulle käynyt samoin :( Tosi kurjaa, nimittäin se, että joku edes viitsii tuollaista kirjoittaa.
Ja sitähän tämä on, jokaiselta löytyy sotkua, kiukkua, väsymystä, epäjärjestystä.. Mutta niitä kestän ainakin itse paremmin, kun saa joskus huilahtaa tietokoneen ääreen, ehkä kahvikupposen kera, ja katsella teidän muiden taidolla ottamia kauniita kuvia ja tunnelmia. Saa inspiraatiota, iloa. Kuvistasi huomaa, että niihin on nähty vaivaa ja käytetty aikaa, ja siksi minä, -lukija, tunnen oloni tärkeäksi, sillä osittain teet sen varmasti myös lukijan vuoksi, osittain tietysti oman silmäsikin iloksi. Varmasti itseäsikin inspiroi enemmän ne kauniit kuvat ja niistä välittyvä tunnelma <3
Älä vain lopeta tällä hyväksi valitulla tiellä, blogisi on yksi mun lempiblogeista, ja ei todellakaan pinnallinen.. onhan täältä luettu raskaita ja surullisiakin asioita, täältä välittyy koko teidän arjen kirjo <3

Elina kirjoitti...

En ole ennen tainnut (?) täällä kommentoida, mutta nyt on pakko! Oletkin varmaan tuon nihkeän kommentin jo jättänyt taaksesi, mutta vielä tuosta "pinnallisuudesta". Kysehän on vain rajaamisesta. Kyllähän jokaiselta löytyy sotkuisia nurkkia ja kärttyisiä hetkiä. Mutta toivottavasti löytyy myös kauniita kohtia ja paljon iloja. Tuolla ulkona voi esim. kävellä kauniissa auringonpaisteessa ja tuijotella vain kadunvarren roskia ja koirien jätöksiä. Tai sitten voi kääntää päänsä vähän ylemmäs ja ihailla lumisia puita, kuunnella talitintin viserrystä ja ihailla kaunista valoa. Blogisi on ihana hengähdyspaikka! Sinänsä kyllä hauska postaus, jos itsekin pystyt jo asialle nauramaan :-) Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Ihania kommenteja on loota pullollaan heti aamutuimaan! kiitos niistä!

Ehkä en oo vaan ajatellut tätä blogia jonkun muun silmillä. Siis semmoisen joka oikeesti kuvittelee että aina on siistiä ja "lapsilla köyhä elämä kun on vaan äidin somasti istuvia pupuja" :D :D Kaikki meillä vierailevat kyllä tietää että lapsia ei oo tosiaankaan kielletty ottamasta "äidin pupuja" tai nalleja. Niillä saa leikkiä omat ja vieraat, eihän ne mikskään mee. Tai jos menee niin se kuuluu asiaan. Mie vaan aika uskollisesti niitä nostelen sitten takasii omille paikoilleen ja myös lapset tietää kun leluja korjataan että mihin ne puput laitetaan istumaan:)
Kyllähän ne pupsit ja nallet istuu niillä paikoilla suurimman osan ajasta missä ne näkyy kuvissakin, mikäli eivät oo just lapsia viihyttämässä tai vaunuajelulla. Kuvaa ottaessa saatan vielä vähän oikaista mekkoa ja laittaa jalkaan irronneen tossun ;)

No, siis PIKKUjuttuja mutta sitten kun joku anonyyminä tuommoista kirjoittaa, niin kyllähän siitä ärtymyksen saa :) Että anonyymille joka tätä tietenkin lukee, voin tunnustaa että onnistuit ärsyttämään ;) Toivottavasti annoin ärtymykselläni siulle hyvän mielen.

Oon tyytyväinen loppusaldoon, blogini ei siis ole pinnallinen, tai siis on, mutta kaikki(ainakin melkein)tietävät että täällä vietetään kaikkien esteettisten kuvien takana tavallista lapsiperheen arkea ja juhlaa. En tuu vastaisuudessakaan laittamaan kuvia meijän kaaoksesta, mutta voisin välillä vaikka avautua kun kiukuttaa, sain niin paljon ihania kommentteja ja hyviä mielipiteitä! ;D Olette ihania.

Ja pitää vielä kirjoittaa että itse tykkään myös vierailla niissä muutamassa blogissa jotka kertovat siitä raadollisesta arjesta, mitään kaunistelematta. Kirjottavat vielä niin hykerryttävän hauskasti, että kiukkuisemmatkin jutut naurattaa. Jokaisella on tosiaankin oikeus omanlaiseen blogiin ja ihanaa että me lukijana saamme nauttia niistä. Jokainen kun saa ihan itse päättää mistä pitää ja mitä blogeja lukee.


Niin, ja tuo tunika joka jäi kummityttöjen syntymäpäivien jäljiltä riippumaan tuohon eteiseen on ostettu henkkamaukalta. Oli jotenkin sopivan röyhelöinen ja miun värinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla on, ei kannata välittää kaiken maailman idiooteista...niitä riittää.mikä siinä muuten on että pitää sitten kuinenkin lukea jotain blogia jos kerran ärsyttää....huh, huh...
Minusta on kiva käydä kurkkaamassa kuulumisia aina silloin tällöin ja katsella kauniita kuvia.

T.Tuija

Laura kirjoitti...

Kyllä mulla tulee kirjotettua välillä niitä harmituksen aiheitakin, mutta harvemmin. Ja tosiaan, yleensä kuvat otetaan siivotuista ja "raivatuista" kohteista. Näin se vaan menee. ;D

Ja tietty siis ihmiset hakee blogeista eri asioita. Mutta jos haluaa nähdä sitä ns. "oikeeta" elämää, niin eihän silloin tartte käydä näissä "silotelluissa" blogeissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Huoh - aina vaan kaikkea niin ihanaa täällä sinun blogissasi! Niin ja ne hevosen paskaiset kengät, miltei tunnen sen ihanan tuoksun nenässäni :) Jospa sitä ehtisi viikonloppuna itsekin talikon varteen..
Aurinkoista päivää! Toivoo: Nipsux

Anonyymi kirjoitti...

"..siis alä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot.." Blogisi on niin elämänmakuinen! Pidän tavastasi kirjoitaa ja kuvata, ihanalta kaunosielulta vaikutat!! Teillä näyttää kuvissa niin kauniilta, hauskaa kuitenkin tietää että kameran takana on sotkujakin, itsellä täällä jokunen to do-lista työn alla ja epämääraisiä pinoja jotka välillä kiukuttaa.. Hyväntuulisena/hyvempituulisena poistun AINA koneelta kun olen blogissasi vieraillut! t.Reetta Maailma on tosiaan välillä pieni:)

Anonyymi kirjoitti...

Pika-kommentti:
Mikä sen ihanampaa kuin kauniit kuvat !
hv76
( vai onkohan pinnallista tykätä katsella niitä... ;0) )

vanamo kirjoitti...

Pinnallista tai ei. Minusta tätäkin blogia on kiva katsella. Itseltään kai täytyy kysyä, millaisia blogeja haluaa kurkkailla tai itse näyttää. Itseäni sellaiset liiallisen arkirealistiset kuvat eivät kiinnosta. Näen ja siivoan sitä sotkua omassa kodissa päivittäin:) Kauniita kuvia katsellessa on kuin elämysmatkalla jossain. Kukkikoon jokainen blogi tavallaan ja saakoon niitä seuraajia, jotka oikeasti viihtyvät. Meitä on toki moneksi.
Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ja pakko kommentoida myös tähän.. Ihanasti kirjoitettu! Kukapa sotkua haluaa täällä näyttää kun sitä varmasti (siis aivan varmasti) löytyy jokaisesta kodista ilman että sitä pitäisi netistä etsiä! :) Jatka vain "pinnallisuuttasi", minä ainakin luen siitä mielelläni! Mukavaa kevään odotusta! <3

-Leena-

Rauhantuomari kirjoitti...

Itse kirjoitan päiväkirjamaista blogia, mutta kirjoitankin sitä itseni vuoksi ja itselleni, en yleisölle.

Käyn sinun blogissasi koska yksinkertaisesti TYKKÄÄN siitä.

Sallittakoon meille kaikille olla blogeissamme juuri sitä mitä itse haluamme.

Kuukki kirjoitti...

Heh heh, minulla on ollut imuri kaksi päivää keskellä olohuoneen lattiaa, kun on ollut tärkeämpää tekemistä ts. Vancouverin kisat. Luulen, että moni rajaa roinat pois kuvista, niin minäkin teen. Ja miksi ei saisi? On ihana katsella kauniita kuvia ja nauttia niistä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, hauska postaus :). Pinnallisuudesta kirjoittelevat vain sellaiset, jotka ovat kateellisia toisten luovuudesta ja kyvystä tehdä kaunista. Itselleni on suuri inspiraation lähde käydä katsomassa kauniita blogeja. Ne myös kannustavat siivoamaan kotona, jotta saavuttaisi edes puolet siitä seesteisestä rauhasta, mikä blogista huokuu. Kiitos blogistasi, se on IHANA!!
- Anu

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minä seurailen blogiasi ja ihania käden töitäsi aika usein ja pidän kovasti kauniista kuvistasi! Ehkä toisinaan niiden kauniiden kuvien joukkoon voikin laittaa niitä "elämänmakuisia" ja todellisia kuvia, missä ei ole piiloteltu pahaa siivoa vaan tuotu todellinen tilanne esille. Minulle tämä nettisurffailu on ehkä kuitenkin sellaista "haaveisiin uppoutumista", jolloin on ihana katsella kaikkea kaunista ja inspiroivaa. Minäkin poropeukalo olen innostunut ompelemaan ja näpertelemään kaikenlaista kun olen katsellut teidän muiden ihania aikaansaannoksianne. Että lisää inspiroivia kuvia, kiitos! :))
Hyvää kevättä sinulle ja koko perheellesi!
t. Mellukka