perjantai 19. helmikuuta 2010

sieltä-täältä-niitä-näitä

Kylmyys se vaan pitää sitkeesti meitä otteessaan. Tänäaamuna -28 astetta. Sisähommia ollaan touhuiltu, poltettu puita uunissa ja siivoiltu. Alakerran remonttihommista kulkeutuu ylös rojua ja roskaa, kuten myös kylmien ilmojen myötä lisääntyneestä puunpoltosta saa sievoisen sotkun aikaiseksi. Räpsäsin muutaman kuvan meidän yläkerrasta, joka on siis peruslämmöllä ja vain kesäkäytössä. Näyttäisi siltä että onnistun (ehkä) säilyttämään hengissä yhden viimekesäisen pelargonian.Kannu tykkää pannusta ja pannu kannusta :)

Yläkerran ikkunasta otetusta kuvasta näkyy kuinka vierekkäin talot on. Sikalan takana näkyy keltainen talonharja. Mummille ja Taatalle on vain kivenheitto. Kesällä menee polku omenapuiden välistä ja peltoa pitkin. Nyt se reitti on lumen takia pois pelistä.Yläkerrassa on säilytyksessä kaikenlaista maalausprojektia ja lasten "vaihtoleluja" Vien aina leluja yläkertaan piiloon ja vastaavasti yläkerrasta takaisin leikkeihin. Lipaston edessä on tyttöjen pupu säkkituoli.


14 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Ihania kuvia! Kauniit kannut ja on varmaan mukavaa, kun saa kesällä lisää tilaa käyttöön.

Hyvää viikonloppua!!

Laura kirjoitti...

Ihana toi pannu-kannu -kuva. :)

Niin se pakkanen paukku, täälläkin puilla lämmitetään.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista! Löysin vasta blogisi ja joku kerta vielä luen sen alusta loppuun :) Tykkäsin tuosta pinnallisuudesta -postauksestasi. Eläminen saa ehdottomasti! näkyä. Toivottavasti jatkossakin.

Paula

Ruusa kirjoitti...

Ihania kuvia, jostain syystä tulee kesä mieleen! :)

sariw kirjoitti...

Ihana tuo "pannu ja kannu" ; )
Pelargonisi näyttää tosi hyvältä, siitä se vielä pyrähtää kunnon kasvuun kun kevät etenee, ja vaihdat mullat : )

Taikku kirjoitti...

Pistokkaitakin oli jo puutarhalla. Tuntuu vaan kevät ja kesä niin kaukaiselta kun pakkanen paukku -30 asteessa. Takka on meilläkin lämminnyt joka päivä ja siitä tulee ihana lämpö. Hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Saas nähdä miten mun pelargonioiden kävi. Vein ne talveksi talliin ja jossain vaiheessa nyt keväällä niitä pitäis alkaa ottaa valoisampaan, saas nähdä saako niihin enää mitään eloa.
Oletko sä tuolla sikalassa ikinä hommissa?
Ihana lipasto!
T: Nipsux

Tilu kirjoitti...

Kivoja kuvia.
Minäkin pidin pannusta & kannusta.
Niin söpö pari-

MariLi kirjoitti...

Blogisi on todella ihana! Monen monta hyväntuulista hetkeä on tullut vietettyä näitä sivuja katsellessa. Kotisi ja käsityösi ovat järjettömän kauniita!

Lezzie kirjoitti...

Ihana blogi....

Butterfly kirjoitti...

Kaunis blogi, jään seuraamaan. Omat pelargonikin näyttävät selvinneet talvesta, autotallin ikkunalaudalla.

Karoliinaa kirjoitti...

sun koti on mun unelmien koti!:)

Tuuli kirjoitti...

Ihana tuo punainen pallokannu, minulla samanlainen pannu. Mahtaakohan olla samaa sarjaa... Mistäköhän olet löytänyt?

mimmu kirjoitti...

Leikkaat elämättömät pelargomit lyhyeksi jaalat varovasti kastella -olen huomannut että hyvinkin voi löytyä vielä eloa ;)