maanantai 17. tammikuuta 2011
Lapsissa ei sitten näytä tuntuvan tuo lähes 39 astetta kuumetta missään.
Voi helposti vaikka rakentaa tyynyistä majan.

Äitiä ei haittaa, saapahan vähän vaivihkaa ruokaa ja mehua menemään alas,
kun retkeilevät majassaan.

Syöminen kun tekee kipeänä vähän tiukkaa...
5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Voi elämä miten nätti täkki!! Nojoo, kaikki on kyllä kauniita.

Majaleikit on suosiossa myös meillä, itsekin välistä innostuu oikeen rakentelemaan :)

Hauska toi ed. postaus myös lempinimistä! Aloin oikeen miettiä, että millä nimellä poikaa (Oskari) on kutsuttu vuosien varrella. Ainakin Osku, Oskuposku, Osmandeeru, Osama...

Alkuviikkoa!

Milla kirjoitti...

Voi, pikaisia paranemisia teidän tytöille.. Paljon vaan kuumaa mehua ja mitä tahansa herkkua(kin) mikä menee alas vaan niin eiköhän se sitten taltuteta..

Hauskaa, just kun päivitit olin kattelemassa kuvia teidän saunasta/kylppäristä/koko alakerrasta.. Piti tulla muistelemaan minkälainen se oli ja

On se vaan niin upea!! :)

Katariina kirjoitti...

Hih, hieno maja :)
Ja kaunis kuosisia tyynyjä käytetty majan rakennusaineina :)

Anonyymi kirjoitti...

Hih kylläpä kiva katella että teilläkin on noi ihanat tyynyt joskus sikin sokin...kuviasi on niin kiva katella kun teillä on niin ihanan näköistä...ei pahemmin kuvissasi näy ylimääräistä tilpehööriä mikä on mun mieleen olen tässä vuoden verran ihastellut kotianne ja arvaapa vain kuka on kuskannu jos jonkin sortin krääsää, koristetta ym. kierrätykseen ja olo on huomattavasti parempi.. on helppo siivota ym.joten näillä sinun sivuilla on ihan ollu meikäläiseen terapeuttinen vaikutus..;)kiitos siitä.. meillä lapset kuumeillu ja vesirokossa että syöty on just sitä mikä ny vain on sattunu maistumaan.. tervehdyttyä sitten taas syödään terveellisemmin :)pikaista paranemista!

pikku-pihlaja kirjoitti...

Maja purettu, tyynyt sikinsokin lattialla mylläyspaikkana :)

Teija - Mie ostin tuon pienen täkin joskus ennen tätä miun virallista "värikautta" siis silloin kun sisustus oli aika vaaleta ja hillittyä. Tuo onkii ihan ykkössuosikkeja kierrätyskeskuslöytöjä, hintana 50snt. En luopuis! :)

Milla - Sittenhän uusi päivitys tuli kreivin aikaan kun olit jo valmiiksi paikalla! :) Joo, aika herkkulinjalla mennään että saa nuo ipanat syömään. Pillimehuja ja sensemmosia... Kiitos vielä alakertsikehuista!

Karariina - Kiitos! Siinnä onkin vissiin koko olkkarin tyynyarsenaali käytössä :)

Anonyymille - Kiitos mukavasta kommentista! Kyllähän meilläkin sitä ylimääräistä rompetta on, mutta yritän kyllä ettei pääsisi holtittomasti kertymään. Kuvista sitä ei ehkä niin vaan huomaa... ;)