torstai 13. tammikuuta 2011

Voi noita lapsia!Eilen kerhoreissulta palatessa pieni tuumailija tyttömme pohti auton takapenkillä että

"Lapsena olo on kyl aika vaikeeta"

Mie sitten utelemaan että mikäs siinnä on nyt sitten niin vaikeeta?
Pitkän hiljaisuuden jälkeen kuului takapenkiltä huokaus;

"No tää kasvaminen"


 Että ei se oo aina helppoo noilla lapsillakaan :D

17 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Onneks hän ei vielä tiedä, että kyllä ne kasvukivut jatkuu vielä aikuisenakin! :)

-A-

Miia kirjoitti...

Tuli tästä mieleen kun oltiin kerran autoreissulla ja poikamme oli sillon jotain 5 vee varmaan. Puhua pulputti koko ajan jotain kuin papupata ja me vanhemmat vastailimme välillä ja yhtäkkiä poika totesi: "Kyllä on rasittavaa tää puhuminen"...:DDD

Teija kirjoitti...

Sulonen filosofi :)

Anonyymi kirjoitti...

Viisas tyttö!

-Ritva-mummo-

Pampula kirjoitti...

Viisaasti on tyttö tuumaillut! ♥
Tuo edellinen kirjoituksesi oli pisti muuten miettimään. Siinä toisten niin seesteiseltä näyttävän elämään kurkistamisen ilossa kai tässä blogi-maailmassa kai on kysekin. Ihan hyvä on kuitenkin tosiaan välillä muistutella itseään, että on se arki jokaisella omanlaisensa ja kotoakin on silti niin monta asiaa, joista olla onnellinen. Raikasta ja lumista talvea toivotellen!

Marjo kirjoitti...

Ai kun aitoa pohdintaa elämän kiemuroista :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Se vaan on niin totta. :)

kanaemo kirjoitti...

hauskat mietteet tytöllä! :)
Kävin kommentoimassa edelliseen postaukseesi, liippasi niin läheltä omaa olotilaa. ;)

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Viisasta! Eikä ne ongelmat kai siitä muutu, ainakin itse pohdin samaa asiaa kuin tyttösi, ja olen sentään 29 v. :).

Laura kirjoitti...

Ei ole ei, oon monesti miettinyt pojan raivaria seuratessani, kuinka rankkaa se pienen elämä oikeesti lopulta on. Kun joku toinen määrää lähestulkoon kaikesta (ja hyvä niin, luohan se turvaakin toisaalta) ja oma mieli on varmasti monesti ihan sekaisin.

Kaipa ne siitä lapsuudesta joskus nauttiikin. :)

Anu kirjoitti...

Voi, lapset osaa letkauttaa ja usein sitä jää ihan sanattomaks!
Tässä vastineeksi meidän neidin ajatuksia: ajettiin yhteen kauppakeskukseen, yks kaks Pinja kysyi takapenkiltä, että onko Valio samassa rakennuksessa jonkun autoliikkeen kanssa, tai onko ne jotenkin sama työpaikka, yhteistyössä? Miehen kanssa ihmeteltiin, että mitä hä, eihän Valion tehdas ole koskaan ollut minkään autoliikkeen kanssa yhteistyössä, miten niin? No, tuossa yhdessä kyltissä luki kyllä, että Autovalio.'

Ihanat kuvat:)

Katariina kirjoitti...

Voi toista :)

Virvatuli kirjoitti...

Aika filosofi sinulla! Naulan kantaan osui :-)

Kirsikka kirjoitti...

Ihanat kuvat ja on se vaan lapsillakin joskus vaikeeta ;) Joskus mietin sellaista, että jos jonkun elämänvaiheen saisi elää uudelleen, valitsisin ehdottomasti lapsuuden. On se vaan niin ihanaa aikaa (siis jos asiat kunnossa).

Piia kirjoitti...

Niihän se menee, että kait se on se kasvaminen hankalaa koko elämän...Ihania kuvia ja ihana tuo pöytäliina, mistäköhän se on?

pikku-pihlaja kirjoitti...

Hyviä kommentteja!

Nii, kai se on sitä kasvamisen vaikeutta koko elämä. Ei kai tässä valmiiksi tulla koskaan :)

Käytiin myö tuota keskustelua pidempäänkin, kyselin että mikä on sitten aikuisen elämässä helppoa, niin kuulema se että saa päättää mitä ostetaan kaupasta :D

Ja sen vielä lisäsi lapsena olon vaikeuteen, että pitää aina olla tallissa. :( Oon yrittäny keksiä niille oheistoimintaa tallitöiden ajaksi mutta kyllähän sen tietää että lapselle se aika on pitkä. Mielellään kyllä auttelevat tallitöissä ja ovat jo oikeasti avuksikin, mutta illalla kovasti hinkuvat kotiin. Pelkään että siitä tulee lapsille pakkopullaa ja innostus hevosharrastukseen loppuu. Täällä kun on aina iltaisin kaikki vanhemmat ihmiset töissä samaan aikaan, lapset on yleensä pakko pitää mukana hommissa.

No, aika sen näyttää. Kovasti nuo vielä ainakin eläimistä pitävät, ja talihomiinkin mukaan lähtevät.

pikku-pihlaja kirjoitti...

Ainiin, tuosta pöytäliinasta - Nyt en kyllä muista yhtään mistä sen oon ostanu. Siitä on kumminkin jo useampi vuosi aikaa. Voisin veikata että Robinhoodista, tai Etolasta. Niistä on suurin osa meijän liinoista ostettu.