torstai 28. tammikuuta 2010

Hyytävää huomenta!

Ulkona on ihan julman kylmää! Ilkeä viima ja pakkasta mittarissa -26 astetta. Mutta maisemat on komiat! Piti aamulla kerhoreissulta palatessa käydä hakemassa kamera ja ajaa uudestaan tuohon mäelle ottamaan kuva auringonnoususta!






Eilen kävin tuossa läheisellä pienellä kirpparilla. Sieltä löytyi puuautokokoelmaan pari uutta lelua 50 snt/kpl. Ja sitten aivan iskemättömän oloiset huopatossut joita oon vähän metsästänytkin. Näillä ilmoilla tuo hevosten ajo on aika kylmää puuhaa, ja ainoat jalkineet jossa jalat kestää lämpiminä on vanhanajan kunnon huopatossut. Ovat tosi paksua huopaa, eikä mistään kohdasta kuluneet.






Naurettiin siskon kanssa näille hänen thaimaasta tuomille tuulihyrräpossuille jotka ovat roikkuneet meidän rappusten vieressä. Karuun paikkaan ovat joutuneet sieltä palmujen alta lempeistä tuulista... :D Ropelisulista takapuolessa ei oo kun rangat jäljellä ja komeat lumihatut ovat saaneet päällensä. Voi raukkoja!





24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta!
Kauniit on maisemat, ja kateellisena niitä täällä katselen. Paukkupakkasesta en ole varma, että kaipaanko sitä.. Minulla takapihalla kevätkukat tunkevat mullasta, ja pioneissakin on jo alkuja.
Terveisin Iiris Englannista.
Ps. Sulla on kiva blogi ja kauniita kuvia.

Sydämellä kirjoitti...

Huomenta!
Vaude mikä kuva sinä osaat kuvata tosi hyvin ja hitsi olet löytänyt aivan ihanat huopikkaat siis mikä säkä.Miten ihmeessä te löydätte noita aarteita.
Lämmintä päivää sinne.
Tiina

Unknown kirjoitti...

hello...what a wonderful pictures...i love your hause..your decorations...i come here to see your blog all days....it seems a drem...relly
kisses
simona

Heidi kirjoitti...

Kauniita kuvia ja nyt on todellakin talvi! =) Ihanat huopikkaat olet löytänyt!

sirkkis kirjoitti...

Kaunis on tuo kuva aamun auringosta.Kirppis löytö huopikkaat ovat ihanat. Minulla aikoinaan oli sellaiset joilla kuljin talvella mökillä. Ihanat kosta ei tarvinnut sukkia laisinkaan ja jalat olivat kuivat ja lämpimät.

Noora kirjoitti...

Kaunista! Ihanan hellyyttävät possut... Mahtaa niillä olla kylmä.

Petra kirjoitti...

Meilläkin huopatossut ovat koko perheen suosikit! :) Minä kuljen niissä joka päivä muut osaavat pitää muitakin kenkiä jalassa.
Maisemat ovat kauniit ja ihanaa kun aurinkokin alkaa jo paistamaan pikku hiljaa enemmän ja enemmän.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Todella kaunis aamuaurinkokuva!
Huopikkaat ovat hyvä löytö sinulle.
Ajattelepas, ennen sitä tiedettiin, mitä laittaa päälle paukkupakkasilla.

Mukavaa loppuviikkoa!!

PirjopauliinaL kirjoitti...

Huikeita kuvia! Kaunista on siellä teillä päin.
Kyllä mieki tuommoset huopikkaat haluaisin, voin vain kuvitella että ovat lämpimät. Lapsenahan semmoisilla luisteltiin pitkin pitäjiä :)

Possumamma kirjoitti...

Hauskat possut;D Ja ihanat maisemat!

Anis kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia. Minäkin olen haaveillut huopikkaista mutta ovat nioin tyyriit uutena etten ole vielä raskinut ostaa

PikkuBertta kirjoitti...

Julmettu,miten kaunis auringon nousu ja tuollaisia huopikkaita tarttesin minäkin päiväkodilla,kun lasten kanssa ulkoilen:)

Ruusa kirjoitti...

Kylmää on, totta puhut! Tulispa jo meidänkin penkistä kukkia..Vaan ei, noita huopikkaita kyllä vielä tarvitaan jonkun aikaa.. :) Ihanat nuo rupelipossut! :D Possut on niin suloisia :) Kuvauksellista viikonjatkoa!

Leda kirjoitti...

Kauniita talvimaisemia!

Unelma-alli kirjoitti...

Komiat huopatossut oot kirpparilta bongannut! Niistähän saa pulittaa kaupassa jotain sata euroa?!

Hyrrr kun teillä on kylmä, meilläpäin on aavistuksen "lämpimämpää" -21,7. Ja sisällä saman verran plussaa... :)

SariW kirjoitti...

No onpa komeat maisemat ! Ja huopatossut näyttävät niin lämpimiltä : )

eikku kirjoitti...

Kaunista!! Ihanat maisemat. Voi, määki tahtoisin tuollaiset huopatossut, lapsille olenki löytänyt/saanut sellaiset, mutta mistä itelle!

LeenaJohanna kirjoitti...

Kauniit on maisemat teilläpäin.
Huopikkaat on aivan ihanat.
Kivaa viikonloppua!

-N- kirjoitti...

Oi, jäätyneet varpaani vain unelmoivat tuollaisista huopikkaista :)

Arja kirjoitti...

Vau mitä maisema kuvia :-))
Minäkin haluan tollaset huopikkaat ;-)
Täällä kans mieletön tuuli ja pakkasta 23. Ei tarkene ajatellakkaan
ulos menoa :-(((
Mukavaa torstai iltaa!


Ps. Voi possu parkaa ;-))

Helikaroliina kirjoitti...

Kauniita maisemakuvia! Ja wau, mitkä huopikkaat, varmaan lämpimät!

Omenankukka kirjoitti...

Olet löytänyt taas mukavat kirppari löydöt -kyllä nyt huopikkaat ovat kova juttu näillä pakkasilla. kaipaan lapsuuden tunnelmaan-ei sillon pakkasta pelätty vaan huopatossut jalkaan ja niveaa naamaan ja eiku ulos pakkaseen leikkimään.Nuo possusi ovat varsin somat!

Kaisa kirjoitti...

Ihanat löydöt!Saako udella missä kirppiksellä kävit?Ja kerhossa käydään myökin,taitaa teillä vaan olla isommat naperot ja vähän eri suunta.Myö käydään kaupungin avoimessa pvk:ssa perjantaisin ja srk:n keskustan kerhossa maanantaisin.Ja perjantaisin kolutaan yleensä se Prisman viereinen kirppisrypäs läpi samalla reissulla.Olis kiva löytää joku uus löytöjentekopaikka :)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Ei ihan niin hyytävää huomenta!
Pakkasta tänään "vaan" -20 astetta. Tuulee kyllä edelleen. Suunnittelin lähteväni hevosenajoon... Hevoset ovat nyt pakosta olleet pakkasten takia vähemmällä treenauksella, ja sen kyllä huomaa. Varsinkin nuo nuoremmat oripojat alkaa mennä aikasta hankaliks käsitellä kun kertyy tuota ylimäärästä virtaa.

Voisi ottaa testaukseen uudet huopikkaat ;)

Rimpsukaisa - Kirppari on tuossa Lauritsalassa. Siellä on alakerrassa kaikkia vanhoja huonekaluja myynnissä (kalliita) ja yläkerrassa on se kirppis. Kirppiksellä on miusta hyvät hinnat verrattuna kaupungin kirppiksiin. Tosin valikoimaa ei oo niin paljoo. Ja meijän kerhokin sijaitee siinnä ihan vieressä :)

Nyt pitää rientää, Kiiiitos kaikille kommenteista, niitä on niin mukava lukea!