perjantai 12. helmikuuta 2010

Jotakin on tapahtunut...

Näille kaikkien tuntemille My little ponyille.

Tässä on miun ja siskoni ponit varmaan tuolta kaheskytluvun puoliltavälin. Violetti on miun ja sen nimi on Lila, keltainen Orvokki poni on siskoni.
Näähän näyttää ihan poneilta.


Tässä on Maisan poni jonka joulupukki toi ensimmäisenä jouluna vuonna 2005.
Tääkin näyttää vielä ponilta, siipineen kaikkineen.


Tässä sitten Mimman poni tältä joululta... Njaa - hevosihmisen silmään tää ei kyllä enää näytä ihan hirveen ponilta. Ehkä vaan pelkästään hirveeltä.


Alien

Noh, ihan kivoja - tytöt ainakin pitävät niistä

Eikä leikeissä sorsita vanhempiakaan versioita.
Omiin silmiini Lila on vaan kaikkein kaunein ;)


Jotakin on myös tapahtunut täällä... Pieni tunnelmapala keskeneräisestä saunasta :)




30 kommenttia:

Riikka T kirjoitti...

Totta tosiaan on ponien ulkomuoto muuttunut ,eikä hyvään suuntaan.
Meillä ei ole vertailuaineistoa noin kaukaa!
Kun otit tuon alienin puheeksi, niin sanonpa tässä sivussa , että minusta jotkut Mailegin hahmot näyttävät todella pahasti alieneilta, mutta se onkin vain minun oma mielipiteeni...ja yhden tuttavani:-)

Anna P. kirjoitti...

Tosi ihanalta näyttää saunan kuori!! Joko ootte päättäny kiukaan? Iki-kiuas sopisi tuohon tyyliin kyllä aika makeesti ;) Onhan ne aika kalliita, mut löylyt on aivan omaa luokkaansa! Ja suomalaiselle himosaunojalle sillä on tosiaan väliä. Meillä on semmonen perinteistä hieman kapeempi alaosa ja savuputken (?) ympärillä myös kiviä.. Laitanpa FB:iin siulle kuvan :)

Linda kirjoitti...

Voi miten tulee muistoja mieleen noista sinun ja siskosi poneista. Meillä oli siskoni kanssa samanlaisia :) Harmi, kun ne ovat vuosien saatossa hukkuneet jonnekin :(

Saunastanne tulee varmasti upea!

Sari. kirjoitti...

Minä muuten kaipaan myös niitä vanhanmallisia poneja! Meidän neiti sai vielä toisenlaisia My Little Ponyjä joululahjaksi, joilla on ns. istutetut silmät, alkuun pelkäsin että neiti väkertää ne poneista irti mutta kaipa ne voi vaan tökätä sisään.

Vaikka onneksi mennyt ei enää palaa, olisi se joidenkin asioiden osalta ihan kiva juttu ;)

Kaunista viikonloppua ♥

Unelma-alli kirjoitti...

Minullakin on ollut juuri samanlainen lila poni 80-luvulla, ja kyllä, se on kaikkein kaunein! ;D

Kirsikka kirjoitti...

Minä ihmettelin juurikin tuota samaa joulun alla kaupassa. Miksi ihmeessä poneista ton tullut niin rumia, kun nuo vanhemmat versiot ovat paljon kivempia. Nykyään nuo ponit ja brazit ovat kuin toiselta planeetalta alieneitä tai jotain... ja lapset tietysti tykkää :O Kauniilta näyttää tuo saunavilautus :)

Anu kirjoitti...

No onpas ponit muuttuneet! Minäkin muistan nuo ponit lapsuudesta, niiden kanssa tuli leikittyä aika paljonkin :) Mutta totta on että vanhemmat ponit on kauniimpia ;)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Joo, on kyllä pelottavaa kehitystä jos kuvitelleaan että tyttäreni esittelee joskus omaa "mummoponiaan" niin miltä näyttää lapsenlapsen poni... Näyttävät kumminkin olevan ikuisuusleluja kuten legot ja barbit. Kehitys kulkee, mutta ottaako se joskus takapakkia? hope so. :)

Kiitos saunakehuista. Mie oon niiin rakastunu siihen jo nyt :) Annalle kiitos vinkistä joka on hyödynnetty... ;)

PirjopauliinaL kirjoitti...

Tuollakyllä kelpaa löylyjä viskoa! Ihan mieletön tunnelma!

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Anorektikkoponeja!!!!

Siskon saunassa on ihan sama seinämateriaali ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on nyysiny miun Orvokilta harjakset?? :DD O-Ou. Irokeesi-Orvokki :P

T:Siskosi Thaimaan lammosta :D

Marielisa kirjoitti...

No onpas tosiaan tehty muodonmuutos poneille!
Nuo uudethan näyttää ihan niiltä Littles Pet Shop-eläimiltä...silmätkin ihan samanlaiset. Jotka nekin minusta näytti alkuun aivan kammottavilta, muta kait niihinkin silmä tottui lopulta - lapset meillä tykkäs niistä ja keräsivät niitä liki sata erilaista! Kaikki on kyllä visusti tallessa tuleville jälkipolville (naurettavaksi) ;)

Totta puhut; Lila on kaunein!

Kivalta näyttää saunassannekin :)

Miia kirjoitti...

Ihan ensiksi, kekseliäs idea tuo sihtilamppu ja sopii hienosti teidän kotiin! Saunasta tulee hieno, ihana sävy tuossa laudassa. Tuon ponien kehityksen olen minäkin pistänyt merkille, enkä ole yhtään iloinen siitäkään asiasta. Miksi lapsilla ei voi olla perussöpöjä leluja, miksi pitää kaiken näyttää niin rajulta!

Susan kirjoitti...

Samaa mieltä olen ponien 'kehityksestä', joka mielestäni on enemmänkin taantumaa.
Minulla oli (ja on edelleen tallessa) tismalleen samanlainen poni 80-luvulta, ja myös sen nimi oli Lila :D . (Olikohan pakkauksessa jokin virallinen nimiehdotus ponille, en muista.)
Vanhimmat vain ovat kauniita, uusimmat tosiaan näyttävät järkyttäviltä alieneilta enemmän kuin hevossukuisilta.

Sauna näyttää mahtavalta, toivottavasti saamme nähdä isompiakin kuvia, kun se on valmis.

Heidi, Livinki design kirjoitti...

Mie muistan nuo ponit. Ite tykkäsin pienenä hirveesti. Nyt en kyllä ymmärrä tuosta tyttöjen lelumaailmasta yhtikäs mitään. Totta puhut tuosta muodonmuutoksesta. Huomataan itekin kohta, että meistä on tulossa vanhoja.

Terkut remontin keskelle. Siitä tulee varmasti tosi iiiiihana :)

Susanna kirjoitti...

Täytyy sanoa, että onneksi on saanut itse lapsena leikkiä noilla ponin näköisillä poneilla.

Anonyymi kirjoitti...

Jotakin on tapahtunut mm myös nukeille.Ennen ne olivat Jotain todella,nykyiset Bratz-mitälie- versiot ovat kamalia! Sinun ponisikin on paljon söpömpi kuin nuo uudet.Saunassa vaikuttaa kovin lupaavalta :) Iloista viikonloppua!

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä vanhat ponit ovat TOOSI söpöjä verrattuna nykyisiin.Miksihan päiväkodilla lapset leikkii mieluummin vanhoilla versioilla....vanhoja muuten löytyy vielä kirpputoreilta.
Niin,ja ne nuket.Eihan ne ole enää ollenkaan nukkeja vaan jotai epämuodostuneita laiheliinejä,rääpäleitä,isopäisiä..en tykkää ,mut miehän olenkiii jo tällänen kalkkis mummo,jonka ei tartte kaikesta tykätä--hih,hih..

-N- kirjoitti...

Saunan tunnelmat vaikuttavat upeilta :)

Hanna kirjoitti...

Nostalgisia muistoja poneista täälläkin, kovin ovat vuosikymmenten saatossa muuttaneet muotoaan... Remppaintoa teille, tunnelmalliselta näyttää jo nyt!

Marika kirjoitti...

Juu,näyttää ponit muuttuneen matkan varrella.. :(
Saunakuvassa ihana tunnelma.
ja alemman postauksen sihti-lamppu Aivan Huippu!! :)

Kaisa kirjoitti...

Ne on nykyisin tollasia pissis-poneja,ylimeikatut epänormaalin kokoiset silmät ja hoikka 'vyötärö'..Ennen sentään edes muoto muistutti oikeeta ponia.Mut vielä karmeempia on ne Bratzit ja Winksit tai mitä ne on.Päiväkodissa töissä ollessa vaan törmäsi niihin,kolmevuotiaalla oli lelupäivänä uus ihana Bratzinsa mukana; mustat nahkahousut ja -rintsikat,hurjat meikit ja aliensilmät,yli-isot törröhuulet ja kroppa kuin viisvuotiaalla jolla on silikonit.Ruoska vaan puuttui..Onneks taitaa omia poneja olla vielä tallessa josko tulokas olis tyttö.

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenia! :)

Hihih, nauratti hetiaamutuimaan Rimpsukaisan pissis-poni :D No niitä ne kyllä on. Jännä sitten vaan huomata että tytöt leikkii noilla vanhoilla yhtä mielellään kun uusilla pukin tuomilla. Kyllä luulisin että lapset pitäisivät yhä noista poneista vaikka muoto ei noin radikaalisti olis muuttunutkaan. Onneksi meidän talo on vielä toistaiseksi välttynyt bratzeilta ja muilta nukke alieneilta. Vauvanuketkin kannoin kotvaseksi vintille kun nuo ei leiki niillä. Ihme tyttöjä kun ei nuket kelpaa?! Poneja ja pehmoeläimiä ruokitaan ja työnnetään vaunuissa.

Niin ja Terhi siskolle tiedoksi sinne Thaimaahan että ihan itse oot Orvokin kyniny, kuten myös monet siun barbit ovat hieman lyhyemmässä tukkakuosissa... :D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Ihana tulee tuosta tein saunasta!
Meillä ois samanmoinen homma edessä, koko kellarikerros uusiksi,aika samanlaiselta pohjalta kun teillä.
Mie haluaisin säilyttää sen "vanhana" eli ei siis edes lattialämmitystä ja kaakeleita,Puuritilät vaikka ja kalkkimaalia.(en tiedä onnistuuko)
Mitä toi teidän saunan seinä on?Siis ihan jotain vanhaa puuta vai pitääkö sen olla jotain käsiteltyä?
Ihana blogi muuten kaikenkaikkiaan, tykkään tuunauksista ja tunnelmasta!

-Marika

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Saunan seinät on vanhoista hirsistä tehty. Niinkuin ennen ulkosaunoissa yleensä oli. Meille tuli lattialämmitys ihan mukavuussyistä, kellarikerros on ollu tähän saakka tosi kellarimainen, kylmä ja kesäisin kostea. Nyt se on sitten osa asuintilaa. Yritän saada sen silti pysymään tunnelmaltaan vanhahtavana :) Tsemppiä tulevaan koitokseen, hommaa varmasti piisaa!

Unknown kirjoitti...

Ai mitä ihania muistoja lapsuudesta nuo ponit. :) Ulkomuoto on muuttunut, kuten barbeissakin, mutta kyllähän noista vielä tunnistaa... Sinun omasi ovatkin vielä aika kohtalaisessa kunnossa omiin lapsuuden nelijalkaisiin muovikavereihin verrattuna.

Blogisi on niin ihana, että tänne kurkistamista odottaa joka päivä innolla - josko taas olisi jotakin uutta.

Aurinkoisia päiviä!

Hanna kirjoitti...

Kyllä noiden vanhojen ponien muoto ja silmät varsinkin on niin paljon parempi kuin uusien. Mulla ei lapsena ollu ponia, mutta sain kummilta little pony-paidan lahjaksi ja se oli aivan ihana =)!
Äiti sitten teki mallin mukaan siskoille samanlaiset puserot.
Tuo sauna näyttää tosi hienolta !

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen eksynyt blogiisi hiljattain ja nyt on pakko kommentoida poneja! Minulla on myös tallessa omia 80-luvulta olevia poneja ja ihmettelin nuita nykyhirviöitä kun satuin näkemään lelukuvastossa. Itselläni on poika, niin on tullut tyttöjen leluja vähän vähemmän tutkittua, mutta kauheita ovat ponit ja Barbien irvikuvat nykyään!

Niin ja kiva blogi sulla, käyn täällä aina välillä! :)


-Leena-

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö uusista poneista löytyy se ihanan pehmeä, mantelimainen tuoksu vai onko sekin muodon mukana kadonnut? Siskon kanssa oli tapana vertailla kumman poni tuoksuu paremmalta.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla oli samanlainen lilan värinen pikkuponi. Muistelisin, että virallisesti olisi olut Nuppu... Ja hyvin voi olla, että muistan väärin. Minulla se tosiaan oli sellainen pikku poni (kun niitä taisi silloin olla kahta kokoa?). Ponin mukana tuli tavaroitakin - ainakin tuttipullo ja uimarengas? ja joku kirjain koru?.

Upeita nuo hirret saunassa!! Uusi juttu minulle :)