lauantai 27. helmikuuta 2010

Olisiko kukaan


blogini lukija joka asuu lähellä IKEAA halukas ostamaan ja toimittamaan miulle tämmösen? Olisin iki iki onnellinen! Kävin ikeassa vastikään, mutta enhän mie tuommosta tietenkään älynny, eikä sitä nyt enää kannata lähtee ostamaan täältäkaukaa. Eikä kukaan tuttukaan ole tiettävästi menossa lähiaikoina. Postissa paketti tulisi varmasti ihan näppärästi. Muistan kyllä varmasti vaivan nähnyttä jos vaan saisin tämän ihanuushanan meidän uuteen vessaan :) Säpo löytyy sivupalkista jos joku innostuu? Maksan tietenkin hanan ja toimituskulut välittömästi lähettäjälle. Mikään tulipalokiire tällä ei oo, muutaman viikon sisään tarvitsisin sen.

Eli hana on nimeltään EDSVIK, kaksitehohana ja se maksaa 49e.


Nyt kun oon iskeny silmäni tuohon hanaan, niin mikään muu ei näytä miltään. Mies on ihan tuskassa miun kanssa! :D Sanoin että kirjoitan vielä blogiin aiheesta ennen kuin suostun ostamaan tavishanan... lupasi odottaa hetken :)

21 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Voi kun on söpö hana!
Tiedän tuon tunteen kun haluaa JUST sen tietyn eikä yhtään mitään muuta.

Minni kirjoitti...

Heeei.. oon menossa tässä ihan lähipäivinä Ikeaan. Jos et ole vielä löytänyt hananhankkijaa, niin voin kyllä ostaa sen samalla. Jos ei ole ihan päivän päälle? Ens viikolla kuitenkin viimeistään tarkoitus olisi piipahtaa:)
Yritän tässä samalla miehekettä suostutella lihapullilla, että huomenna käytäs;)

Minni kirjoitti...

Laitoin sulle postia:)

Katri kirjoitti...

Tuo on kiva hana kyllä. Lieneeköhän sama jota itse suunnittelin meidän keittiöön..? Vai onkohan siis ihan tarkoitettu kylppäriin. Sopii kyllä varmasti hienosti teille!

Arja kirjoitti...

Ihana hana! Toivottavasti saat sen ;-) Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Oletko katsonut saisko sen Ikean nettikaupan kautta? Kaikkia tuotteitahan ei sitä kautta saa, en muista oliko tämä niiden joukossa...

Ikea-fani

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenta, ja kiitos kaikille avuntarjoajille! Sain hanalle ostajan! :) Mukavaa huomata että avuliaita ihmisiä on näköjään paljon.

Alakerrassa tosiaan on remontti ihan hyvällä mallilla. Sauna ja kylpyhuone ovat laatoitettu, samoin vessa. Käytävä ja kodinhoitohuone vielä uupuu. kyllä siinnä on ollut hommaa ja pähkäilyä. Ihanaa saada se valmiiksi!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Moikka! Meillä on tuo hana ja olen ollut tosi tyytyväinen. Vessassakin on kaksiotehana (ikeasta), eikä niiden käytössä ole ollut ongelmia.
Nykyisin kun niitä ei tarvitse enää kääntää kuin muutama aste ja vesi jo juoksee.

Linda kirjoitti...

Hienoa, että ostaja löytyi!!! Me aiomme hankkia tuon saman hanan :) Juuri perjantaina kävimme Ikeassa katsomassa ja oli nätti ihan livenäkin!
On kyllä aika loistavaa kun apua löytyy tätäkin kautta, aika mahtava tämä blogistania ;)

Hyvää viikonlopun jatkoa,

Linda

Kirsi kirjoitti...

Tuo hana on ihana! Ostettiin tuollainen meidän keittiöön... ikävä kyllä oli niin "ruotsalainen" ettei meidän keittiön lavuaariin mahtunut ...
Toivottavasti teille sopii : )

Kirsi

Ruusa kirjoitti...

Kaunis hana, hyvä että apu löytyi sen hankintaan! :)
Mietin itsekin tuollaista hanaa, kun se on niiin kaunis, mutta mutta..se, että joudut käyttämään molempia käsiä veden säätämiseen herättää ristiriitaisia tunteita, enkä tiedä onko hana kovin käytännöllinen? Vettä joutuu ehkä juoksettamaan enemmän lämpötilaa säädettäessä?
Mitä sanovat tähän ne, jotka tätä ovat käyttäneet? Meneekö ulkonäkö käytännöllisyyden edelle? :) Kiva olisi kuulla kommenttia!
Leppoisaa sunnuntaita!

PikkuBertta kirjoitti...

Samaa hanaa olisin ollut minäkin vailla,vaan ei ollu Ikealla käyntiä.Mut ostin sit Oraksen...prismasta:)
PS:tietääkö joku,milloi Kuopioon tulee Ikea...huhuja on kuulunut:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin meiän keittiöön tuollaisen hanan, pitkään olen jo haaveillut.

Vessassa on vastaanvanlainen pikkuhanan, ja hyvin on toiminut.

Innolla odotan kuvia rempastanne!

TIINA kirjoitti...

kiva kun sait hanalle toimittajan. :)
me ostettiin tuo hana keittiöön, mutta koska remontin aikaan ei ollut erillistä astianpesukoneen liitäntää käsillä, laitettiin tuo vessaan. (plokissa jossain yksi huono kuva.)

innolla kuvia rempasta odottelee tääkin. :)

Mari kirjoitti...

Tuo on söpö hana. Meillä oli aiemmassa veskissä tuollainen saman tyylinen, mutta inhottiin vääntää sitä kahdesta vivusta... Siks hankittiin uusi. Mutta nättihän tuo on kuin mikä;) Aurinkoista maaliskuuta!

Päivi kirjoitti...

Tuo hana on kyllä aiiiivan ihana!!! Mäkin haaveilen tuollaisesta kaksiote-hanasta, mutta käytännön syistä päädyttiin sitten "tavalliseen". Olen aika varma, että lapset kuitenkin olisivat polttaneet kätensä tai sössineet muuten. ;)

Kuvia sitten, kun hana on paikoillaan, joohan? :)

-Päivi-

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Meillä uskallettiin ottaa tuo hana kokeiluun koska tulee alakerran vessaan jossa käyttö on paljon vähäisempää.

Asuinkerroksen vessaan kyllä harkitsisin tuommoisen laittoa. esim. vauvan pyllyn pesussa olisi varmaan aika epäkäytännöllinen? Vaikka eihän meillä oo vauvaakaan, mutta eihän sitä ikinä tiedä... ;)

Nyt meni kyllä miun tahdosta kauneus käytännöllisyyden edelle mutta kestän kyllä seuraukset :D

TaruV kirjoitti...

Heippa,
meillä oli melkein vastaavanlainen (mutta Damixa) hana edellisessä kodissa sekä vessassa että kylpyhuoneessa.. Kylpyhuoneen hana oli iso ja se toimi tosi hyvin myöskin vauvan pepun pesussa :-).. Nyt kun lapseni ovat jo sen ikäisiä, että varsinkin isompi saa laitettua hanan itse päälle käsien pesua varten, niin en tiedä olisiko riski jos hän vahingossa vääntäisi hanan kuumalle tuonlaisessa hanassa, mutta oppiipahan nuo pikkuiset aika nopeasti kaikki uudet jutut, ja onhan tuo riski missä tahansa muussakin hanassa. Tällä hetkellä meillä on muuten tässä nykyisessä kodissa Ikean Höllviken(?) pesuallas ja se on ollut tosi kätevä lapsiperheessä tuollaisen "pitkävartisen" hanan kanssa jossa on yksi vipu ja ominaisuus että hanan saa käännettyä sivuillekin (olipas sekava selitys ;).

Mutta vessassa tuo Edsvik -hana on tosi hyvä ja tosi kaunis!

Kannan kirjoitti...

This blog is good.

Minna kirjoitti...

Minä olisin kanssa halunnut meille tuon keittiöön, mutta mies ei. Ja toisaalta ihan hyvä kun nyt on jo keittiöremontin jälkeen toisen vauvan pepun pesua siinä niin ei tuo siihen oikein sovellu (paitsi siten, että onhan se tarpeeksi korkea, niin sinne se peppukin mahtuu alle hyvin). Mutta sitten kun ei ole enää vauvoja niin hana vaihtuu.

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana hana, mutta mulla tuli mieleen sellanenki ku hygienia.. ;) Mä nimittäin ite ku oon pessy käteni niin painan kraanan kiinni kyynärpäällä. :)