tiistai 24. maaliskuuta 2009

Saunahaaveilua

Tänään haaveilin saunaremontista. Tai oon haaveillu siitä aika monena päivänä ja saanut miehen EHKÄ innostumaan, että tehtäisiin se ensi kesänä. Meillä on suht isot saunatilat kellarikerroksessa, ja ne on tosi huonossa kunnossa. Silti haluaisin säästää sieltä joitakin juttuja, kuten saunan seinät jotka ovat kaunista sormipanelia. Myös ovet ovat kivat, mutta niistä pitäisi jollain ilveellä saada maalit pois. Haluaisin että se olisi tunnelmaltaan semmoinen ulkosaunamainen, niinkuin nytkin - mutta siisti pitäisi olla, eikä tuommoinen rapistunut loukko. Ihanaa on suunnitella, kun sitten vielä se toteutuskin toimisi... ;)

Tänään tilasin vielä tämmöisen hurmaavan rungottoman satulan, jota oon kauan katsellut ja pähkäillyt että ostaakko vai ei.
En malta odottaa sitä saapuvaksi!!
Onko kellään ratsuihmisellä kokemusta moisesta? Oon kuullut että on hyvä, mutta itse en ole kokeillut.

5 kommenttia:

Teke kirjoitti...

Hieno satula. Mistä?

Ja teijän sauna on ihan hieno, sie oot vaan turhan nirso... *nauraa*
Tai no, onhan se betonilattia vähän kylmä... Buhahhaaa...

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Eipäs irvailla... :) Sauna menee kyllä RAPPIOromantiikassaan hieman jopa miun mittarin yli... se on epämukava ja epäsiisti - siis sitä ei saa siivoamallakaan siistiksi kun on niin rapistunut. uh!

Satula on Hööksiltä. Sotin sinne eilen ja ristikuulustelin siltä tätiltä kaikki miun budjettiin sopivat satulat ja päädyin sitten tuohon. Raportoin sitten että mimmonen se on kunhan ekaksi pääsen testaamaan.

Ihan järjettömän keväinen päivä tulossa. IHANAA!

-miu- kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani!

Anonyymi kirjoitti...

Ensiksikin sinulla on AIVAN IHANA blogi=) Satulasta sen verran että itselläni ei ole hööksin satula vaan joku muu "merkitön" rungoton pulskalla suokillani ja olen ollut todella tyytyväinen siihen. En ehkä istuisi normi satulaan enään ;)
T:Miituli

Suvi kirjoitti...

Heippa en tiedä enää miten tänne tupsahdin mutta ihana blogi.Olen kanssa 30,3 lapsen äiti ja hevosihminen eli aika samansuuntaista elämää vietämme.Olisin kanssa kiinostunut rungottomasta satulasta joten jos olet jo saanut ja kokeillut laita ihmeessä mitä mieltä = )Keväisin terveisin Suvi