torstai 13. elokuuta 2009

Penan pallo...Josta tuli niin iso että tytöt saivat pitää sen. Toki Penakin saa sen kanssa painia... Vuosi sitten hankittua vihreää trikookudetta, josta ei sitten tullut tehtyä mitään.

Tilaustöiden kimpussa oon paininut, ja kohta alkaa olla helpotuksen puolella. Pääsivät vähän kasaantumaan, kun en arvannut että nuo ravitouhut vievät niin paljon aikaa.

14 kommenttia:

Riikka T kirjoitti...

Kyllä on hieno! Mitä käytit pallon täytteenä? Haluaisin itsellenikin tuollaisen . Teetkö tilauksesta?

Maria kirjoitti...

Hauska! Oon noita joskus kans väsänny, meidän veijareille muovipusseista ja täyttänytkin muovipusseilla, että voi viedä ulos. Tykkäsivät kovin silloin pieninä.
Intoa töihin!

anana kirjoitti...

Ihana pallo <3
Mullakin on yksi matto kesken ja kudetta niin että laatikot pursuaa :( Inspis on hieman kadoksissa ;)

MaMMeli kirjoitti...

Olen niin hullaantunut tuohon kisuun, se on ihanan värinen ja muutenkin suloinen<3

Minttu kirjoitti...

Hih. Hauskan näköistä, kun kisu on samankokoinen kuin pallo.

Mari kirjoitti...

Ihana pallo. Minä olen joskus virkannut pieniä palloja hiuspompuloihin. Kestäisiköhän tuollainen kudepallo meidän russeleilla? Niillä kun ei tuppaa kestämään mikään;))

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Huomenia!

Riikka T- Kiitos! Pallon täytteeksi laitoin ylimääräisiä paloja fleecekangasta. Tungin okeen täyteen, että tuli semmonen napakka. Olisin varmaan laittanu pumpulia, mutta se oli loppu... Kyllä mie voin siulle virkata oman, ota yhteyttä säpoon! :)

MariaK - Olisikin hieno idea tehdä muovipusseista ulkokäyttöön! Eipäs oo tullu pieneen mieleenkään tommonen idea :) Ja kiitos, intoa tarvitaan aina!

anana - Miullakin on kuteet seisonu kaapissa kauan, ei oo ehtiny, eikä ollu inspistä. Pitäs mennä käymään kudekaupassa, kun vähän tekis mieli semmosta herkkuväristä isoaisoa pyöreetä mattoa lastenuoneeseen...

Mammeli - Pena kiittää! :) Sitä olisi ihana kuvata, mutta yleensä siitä otetuissa kuvissa näkyy vaan oranssi viuhahdus :D

Minttu - Joo, ei tuo pallo oikeen pyöri yhdellä tassun heilautuksella... Mutta painia voi! :D

Mari - Voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu koiranpalloksi! Kai tuota sais kotvasen riepoa ennenkun hajoaisi. Tosin en kyllä yhtään aliarvioi russeleiden taitoja siinä touhussa... :DD

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Pena! :)
En ole varma olenko aikaisemmin kommentoinut, mutta tykkaan kayda taalla. Ihana blogi sinulla!

Ragdoll

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös innokas lukija ja ihanien töidesi ihailija, mutta laiska kommentoija... Kovasti odotin niitä Kunkkari-kuulumisia, että minkälaiset ravit oli noin niinkuin "kotiväen" silmin?

Tiitu

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Pitää kirjottaa kunkkaripostaus, kunhan tässä vielä vähän palauttelen muistiin että mitäs siellä tapahtuikaan... :DDD

kati kirjoitti...

Ihana pallo ja ihana Pena ;)

Matroskin kirjoitti...

Hieno pallo! Väri on nätti. En ole aiemmin tuollaista nähnytkään.

MK kirjoitti...

Voi mikä ihana kisu!! Rakastan kissoja, vaikkakin viimeisimmän kisumme jälkeen meille kotiutuikin pieni koira, mutta sen luonnetta voisikin kuvailla "kissakoiramaiseksi" : )

Mari kirjoitti...

Oh, onpas kaunis kissa, voi että :)