keskiviikko 4. marraskuuta 2009



Kauan kadoksissa ollut ompeluinto alkaa joulua kohti mentäessä nostaa päätään.

Onneksi on tullut haalittua kaikkea pientä ompelu ja värkkäysinnoketta.

Tänään lisäsin kokoelmaan punapellavaista sydännauhaa joka oli todellinen löytö. Oon rampannu monessa nauhoja myyvässä liikkeessä, etsimässä jotain kivaa erilaista joulunauhaa ja nyt sitä löysin. Mukaan lähti myös ihania armeijan vanhoja tuhannenpaksusta puuvillasta tehtyjä jäykkiä tyynyliinoja (1e/kpl) Väriltään luonnonvalkoinen.

Ryppyisestä pellavakankaasta ja tummasta pitsistä pitäisi syntyä verho telkkukaappiin. Valkoista pellavaa ja pitsiä ostin vain varmuuden vuoksi :)


Kovasti alkaa kaikki tonttulatouhut pyöriä mielessä...










10 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Mä ostin just samaista sydännauhaa ruskeena.(Ja ruskeaa pitsiä) Suunnitelmat kans odottaa toteutustaa ja sitä kirkkaita ideaa... täytyypi seurata mitä saat aijalliseksi josko siitä sais sysäyksen eteenpäin :)

Unknown kirjoitti...

hi...i adore this heart ribbon....kisses
simona

Unknown kirjoitti...

hi...i adore this heart ribbon....kisses
simona

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

mistä löysit tuota sydännauhaa? Itsekin olen yrittänyt löytää nauhaa ties mistä nauhaliikkeistä, mutta eipä ole tullut sopivaa vastaan.

Blogisi on ihastuttava!

Anu

Pikkupiiku kirjoitti...

Ihana nauha. Juuri sellainen jouluinen. Sama täällä. hissukseen pitäisi aloittaa jouluompelut ja kutomiset.

Kaisa kirjoitti...

Samaa kyselen miekin että mistä nauhan löysit?Entä onko Lappeenrannassakin (?) joku ylijäämämyymälä armeijakamoille?

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Heip!

Nauhaa löysin entisestä työharjoittelupaikastani Askaretasta. Sijaitsee nykyisin torinreunalla kauppahallissa. Sitä oli monenväristä, kaikki oli ihania ja kauhee valinnanvaikeus...

Ja joo, on täällä Lappeenrannassa semmonen armeijan ylijäämäkamaa myyvä putiikki Myllymäessä, Starkin läheisyydessä. Semmonen paikka kun Erä-Aitta. Sieltä tekee sillontällön hauskoja löytöjä, kun katselee niitä rojuja "tuunaus-silmällä"

Yvonne - Frl. Klein kirjoitti...

Hallo, so many wonderful ribbons and laces. I like those things so much!
Many greetings, Yvonne

PikkuBertta kirjoitti...

Noistahan saa vaikka mitä kivaa,kyllä sinun taidoillasi ja ideoillasi noille käyttöä on.Joulumieltä minäkin etsimässä omassa blogissani.

Pibu ja Tinde kirjoitti...

Ihanaa nauhaa on. Mutta nuo tyynyliinat kahdehdituttaa vielä enemmän. Olen yrittänyt löytää vanhaa kunnon lakakangasta, kangaskaupoista ei saa kuin sellaista ohuenohutta sekunda lakanaa...harmi että Lappeenranta on niin kaukana. Muuten juoksisin Erä-aittaan kiljuen :).

Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja käyn täällä nyt ihastelemassa päiväunien aikaa aina kaikkia kauniita kuviasi ja tekemisiä juttuja. Kauniita on.

Tinde :)