maanantai 25. tammikuuta 2010

Kirjoittelempa taas pitkästä aikaa kuulumisia. Viikko on taas vierähtänyt ilman mitään päivitystä.
Helsingin reissu meni hyvin, sain ostettua itselleni muutamia vaatteita ja ikeastakin jäi mukaan kaikkea hyödyllistä alakertaa ajatellen. Hyllyjä, hyllyn kannattimia, lamppuja jne... Pääsin ostelemasta mitään turhaa. Ja kangastakin sain verhoihin! :)

Alakerrasta puheenollen siellä remontti etenee omasta mielestäni jouhevasti. Viemäröinnit on tehty, seinät levytetty, lattialämmitysputket laitettu ja lattiavalut tehtiin perjantaina. Kuivuminen kestää sen seitsemän viikkoa.

Laattoja ollaan käyty katselemassa useaan otteeseen ja alkaakin olla jo aika selkeä mielikuva että mitä ja mihin. Kodinhoitohuoneeseen on teetätetty piirrustukset ja suunnitelma kalusteista, samoin vessaan. Kaikki vaikuttaa paperilla ainakin toimivalta. Reilusti kaappeja ja paljon tasoa.

Kuvia en nyt alakerrasta laita ennenkuin päästään pintamateriaalien kimppuun. Tunnelma on kuitenkin siellä selvästi muuttunut kun on uusi lattia ja levyt seinissä. Kellarimaisuus on kadonnut :)

Muuten on elämä ollutkin kiireistä. Tallihommissa ja hevosten treenauksessa menee miun aika, ommellut en oo tänävuonna mitään. En vaan ehdi, enkä jaksa. Päivittelen tätäkin kun keksin jutun juurta ja saan otettua uusia valokuvia. Tässä postauksessa keikistelee meidän Mimma. Pieni uhmatuittu rämäpää :D Hepulit päivässä pitää mielen pirteänä!

Kuulumisiin taas!

Ps. Kadotin miun blogilistan johonkin, en tiiä mitä kävi, se vaan katos?! Musiikitkin on hävinny johonkin, yritän saada parannusta asiaan... Terhii???!5 kommenttia:

PirjopauliinaL kirjoitti...

Ihana tyttö! Teillä tapahtuu, ja vauhdilla. On ihana nähdä kodin valmistuvan, nähdä suunnitelmiensa toteutuminen. Ompelulle pitäisikin varata ihan oma elämä, tuntuu ettei muuten ennätä :)

Liina kirjoitti...

Kiva kuulla, että Ikeasta sait haluamasi tavarat ja kankaat, eikä turhuuksiakaan lähtenyt matkaan!

Minulla on monta kertaa käynyt niin, että suosikki kankaani ovat olleet Ikean vierailuillani tilapäisesti loppu ja sekös vasta on harmittanut.

Ruusa kirjoitti...

Mukavaa seurata teidän remppaa,kun olette samoja tiloja remontoimassa kuin mekin! Hitaasti ja varmasti tunnelma aina muuttuu paremmaksi ja paremmaksi :) Sekä sinun että omia ennen ja jälkeen-kuvia odotellen.. :) Touhkasta viikkoa!

Cecilia kirjoitti...

Blogissasi on ilo käydä aina on kivaa luettavaa!

Vai hepulit päivässä...;) muistan ajat, onneksi jo ohi toisaalta taas niitä ikävöi! Lapset varttuu ihan liian nopeaan. Sillon aina lauloin känkkäränkkä noita laulua, kun äiti syyttää ipanoita ja syynä onkin pieni paha noita ;) ;) Mukavaa viikkoa!

Tiina kirjoitti...

Samoin täällä, eskarilainen "vetää herneet nenään" useasti... ;)
Mukavaa päästä seuraamaan teidän remppaa.