lauantai 6. marraskuuta 2010

AteljeePitkästä aikaa tartuin maalisutiin ja maalasin tyttöjen huoneeseen piirustuspöydän valkoisella. Pöytä oli aiemmin aika samaa sävyä lattian kanssa ja tuo on juurikin se väri jonka yritän tässä talossa minimoida. Muutenhan se olisi passannut sellaisenaankin. Pitäähän taiteilijoilla pöytä olla ja miun hermot alkaa kiristyä siihen ainaiseen tussi ja paperivuoreen olohuoneen ja keittiön pöydällä. Katsotaan hillitseekö tämä sitä ongelmaa...

Kovasti tykkävät edelleen piirtämisestä, päivittäin vierähtää useampi tovi taideteosten luomiseen. Ihan kehuttavan hyvin muistavat laittaa tupit paikoilleen ja tosi harvoin lipsahtaa väriä pöytään. Tarkkoja tyttöjä :)

Verhot lähtivät huoneesta vaihtoon, uusia ei oo vielä ilmaantunut... Rullaverhoilla mennään, toisaalta kun valoa on muutenkin niin vähän niin on jotenkin valoisemman ja raikkaamman tuntuinen ilman verhoja.


Joulua en oo laittanu meijän torppaan vielä pätkääkään. En ees yksiäkään valoja!? Punaistahan täällä on aika paljon muutenkin näkyvissä. Ehkä se joulumieli alkaa taas pikkuhiljaa jostain löytyä. Kun sataisi vähän lunta joka häivyttäisi tämän synkkyyden. Pitäisköhän tänään vaikka innostuakkin virittelemään jotain valoja. Eihän niitä ehdi muuten pitää tarpeeksi, kun ne on heti joulun jälkeen saatava pois. Hmmm..Linnuille ollaan pikkuhiljaa kannettu ruokaa lintulaudalle. Tässä on syönnin alla tyttöjen kasvattama auringonkukka. Hyvin näytti maisuvan! :) Hassuja pikku otuksia joiden touhuja on mukava seurata keitsan ikkunasta.

10 kommenttia:

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Hej! Kiva nähdä että tytöt ovat perinneet äidin taiteelliset lahjat. OLen ehkä jo sanonut että olen niin ihaillut sinun ompelutöitäsi.
Nyt pitäisi mennä ja tehdä kranseja.
Kraaam
Sanne

Ira kirjoitti...

Kaunis koti teillä! Pöydästä tuli kiva.. Mikä siinä onkin, että minäkin haluan juuri tuon lattian värin minimoida. Meillä saman värinen ;))

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kaunista! Mukavaa pyhäinpäivää!
-päivi-

Arja kirjoitti...

Kauniita kuvia:-)
Oikein mukavaa pyhäinpäivää:-)

pioni kirjoitti...

Samoilla linjoilla jouluvalojen kanssa. Nyt niitä sopii oikein hyvin jo alkaa viritellä, mutta heti joulun jälkeen niiden aika on ohi.

Meillä piirustusaika on ohi, mutta vastaava työpiste olis ihan kiva askartelujutuille, eti tarvis aina kerätä niitä pois ennen ruokailua;)

Tiina kirjoitti...

Ei ole täälläkään vielä valoja, katsotaan milloin laittelen.
Näyttää niin raikkaalta tuo huone. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerro vielä se taika missä kaikki lelut on!? :D

T. Johanna K.

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Hämyisää lauantai-iltapäivää!

Maha täynnä ensimmäisiä joulutorttuja ja kahvia :) Talliin pitäis lähteä, ei jaksais - ei millään! Olis just semmonen olo että kun pötkähtäs tuohon sohvalle tilkkupeiton alle niin uni tulis minuutissa.

Valot jäi laittamatta, innostuinkin siivoomaan keittiön kaappeja ja lämmittämään uunia. No, kohan jotakii, ehkä valot sitten huomena.

Johanna - Lelut on sängyn alla laatikoissa ja siinä ikean laatikkolipastossa joka nielee sisuksiinsa PALJON roinaa. Se on toisella seinällä eikä näy kuvissa. Kirjat on komuuttikaapissa. Itseasiassa tein semmoisen pienen tyhjennyssiivouksen joulua ajatellen... Yläkertaan vein pari kassillista leluja, tytöt auttoivat ja kasasivat itse pussilliset mitkä joutavat vaihtoon. Älä usko miun kuvia, ne hämää paljon :D Siellä on tällähetkelläkin aika kaoottinen tunnelma...

Outi kirjoitti...

Raikkaan näköinen tuo tyttöjen huone tosiaan! Minäkin maalailin tänään yhden vanhan pöydän valkoiseksi ... sitä tuntuu olevan liikkeellä monessa paikassa ... valkaisua siis!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen lastenhuone. Meilläkin olisi aika tyhjennykselle - isompi tyttö itsekin sanoo, ettei lastenhuoneessa voi kepparilla ravata, kun siellä on niin paljon romua! ;) Minua jäi mietityttämään, eikö teidän kissat syö lintulaudan vieraita? Viime talvena yritin laitella linnuille ruokaa, mutta kissathan istuivat siinä laudan alla koko ajan vaanimassa...

-Tiitu