perjantai 12. elokuuta 2011

Eestaas
Keittiössä ei tuo ikkunan edusta löydä omaa huonekaluaan. Siinä on ollut vuoden aikana varmasti viisi erilaista ehdotusta - puusohva, puupenkki, pienempi aputaso, isompi lipasto ja nyt sitten tuo työhuoneessa majaillut aputaso, joka oikeastikin kuuluu keittiöön. Luulin vaan ettei se mahdu tuohon.

Tässä vaihtoehdossa miellyttää muihin kokeiluihin verrattuna se että taso on samalla korkeudella kun työtaso muutenkin. Kaikki matalammat vaihtoehdot on näyttäneet jotenkin kikkanoilta pöydän takana.
Olisi ihanaa jos olisi semmonen oikein iso keittiö,(että mahtuisi vatkaamaan huonekaluja vielä enemmän ;) reilusti tilaa pöydän ympärillä, ja enemmin tyhjää seinätilaa - jota meidän keittiössä ei oo ollenkaan.

Muistatteko kun kaupoissa oli vielä tuommoiset alempien kuvien mukaiset metalliset ostoskorit? Ei tosinkaan noin ruosteisia kun omani... Löysin korin tien toisella puolella olevalta hevoslaitumelta, jonka keskelle on lapset joskus vuosia sitten rakentaneet puuhun majan. Liekö miehenikin sisaruksineen olleet siellä rakennuspuuhissa? Kori oli naulattu puuhun, ja siellä oli vasara sekä punainen ämpäri täynnä nauloja :)

Emalikattilakokoelma pääsi kokonaisuudessaan esiin tason ylemmälle hyllylle, ja alemman hyllyn kaljalaatikossa säilytetään lehtiä.11 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Puusohvaa olisin ehdottanut, mutta sitten huomasin, että ehkä tuo vasemmanpuoleinen kaapinovi ei sitten mahdu aukeamaan.

Ja tyo työtasohan on kätevä ja näyttää tuossa ihan hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Sahaa jaloista pois sen verran, että korkeus on sama kuin työtasojen. Ilme yhtenäistyy!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo aputaso, mutta ainakin ensimmäisessä kuvassa näyttää jotenkin liian massiiviselta tuohon ikkunan eteen - livenä toki voi näyttää ihan toiselta :D

Aurinkoa viikonloppuusi!

t: Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin ahtaalta näyttää mun makuun, mutta saattaa olla ihan eri ilmestys, kun livenä katselee.

Peppi kirjoitti...

Meillä kans kärsitään keittiönikkunanalusongelmasta. Nykyisin tosin ruokapöytä jumii siinä.
Tuommosta tasoa olen joka kerta Ikeassa käydessä hiplannut, muttei se edelleenkään mahdu keittiöön.

Mietin, että miltä teillä näyttäis tuo ruokapöytä samassa suunnassa kuin tasokin. Eli mahtuuko ruokapöytä keittiöön toisin päin - ootko kokeillut?

Ihanan korin olet löytäny!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kuvassa tosiaan näyttää ahtaammalta mitä oikeasti on. Esim. tuosta pöydän ja aputason välistä mahtuu ihan hyvin kulkemaan, kuviin on vaan jäänyt ikean kettiöjakkara pöydänpäätyyn.(tyttöjen kuvauspäivän välipalakiukuttelu kun kumpikin tahtoi istua päädyssä...
Huoh.) Siellä ei oikeesti oo isumapaikkaa.

Tuo taso on siis yhtä korkea kuin oikealle jatkuva keittiötaso, kun joku ehdotti sahaa... :) Siinnämielessä on siis omaan silmääni yhtenäisempi kokonaisuus kuin matalampi senkki (jota myös on kokeiltu)

No, katsellaan vähänaikaa näin, hyvähän se on olla semmoinen ikuisuusprojekti talossa, voi sitten sen verukkeella vaikka hommata vielä pari huonekaluvaihtoehtoa lisää ;D

Ainosofia kirjoitti...

Heips :)
eikö osaakkin joskus joku "nurkka" kotona tuottaa tuskaa ja toiset taas on helppo sisustella...

näin se vaan menee.

Taso on kiva ja tuo passelisti lisätilaa tavararoille.
Mullakin kävi mielessä, että miltä näyttäs jos ruokapöytä olisi samansuuntaisesti?
Mutta luulenpa, että olet sen kokeillutkin.

Mukavaa viikonloppua <3

Marika kirjoitti...

Kiva on keittiö näin ja oi vitsi ku tykkään tosta punasesta pikku jakkarasta :). Mulla on tollanen samanlainen emalikulho (löydetty mummin ja papan leikkimökistä joskus),pienempi versio vaan.Hauska myös toi kattilakokoelma tollee hyllyllä.

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Niinjoo, unohtui kommentoida tuota pöytää toisinpäin... Kokeiltu tosiaan on, ei mahdu millään :/

Olisikin kivaa pitää sitä joskus toisinpäin :)

Anonyymi kirjoitti...

Tasohan on hyvä tuossa! Saa lissää kaipaamaa laskutillaa ja kauniille tavaroille paikan :)
Mahtuispa meänki keittiöön tuommonen irtotaso :)
Mukavaa elokuuta :)
Terkuin,
Satu

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sivut sinulla. Terveiset täältä pohjoiskymenlaaksosta. :)